Kostnadsfritt – läs mer!

Vi bor här

Svensktalande

Få våra bästa tips

Välj upplevelser i Sydafrika som passar dig.

Av erfarenhet vet vi att boendet gör ofta halva resan, och rekommenderar endast det som har något extra och som förgyller din resa. Vi vet vad svenskar generellt tycker om att göra i Kapstaden och andra städer, och anpassar alltid aktiviteter efter varje individ. Efter att vi har bokat ditt boende får du tillgång till vår lokalkännedom, tips samt upplevelser – utan extra kostnad!

Varför boka med oss?

Kostnadsfritt – läs mer!

Vi bor här

Svensktalande

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Noshörning på safari i Sydafrika

Din safari börjar här

Safari är ett måste på din resa till Sydafrika. Men ibland är det svårt att hinna med allt. Därför har vi delat upp det, så att du enkelt kan hitta en safari som passar din resa. När du bokar med oss, får du dessutom tillgång till 20 års erfarenhet av Sydafrika i form av upplevelser, tips och aktiviteter. Utan att det kostar dig en krona extra.

Vilket boende passar dig?

Med oss slipper du lägga timmar på att hitta det perfekta boendet i Sydafrika. Börja med att hitta vilken boendetyp som passar din resa och hör av dig. Tillsammans ser vi till att du får ett boende som matchar dina önskemål – alltid till samma pris som du hade fått direkt med boendet. Dessutom får du tillgång till ett bibliotek av unika upplevelser och tips i området. Utan extra kostnad.

Villa i Camps Bay