Sydafrika? Kolla med oss, vi bor här!

Om det är något vi på MyChoice Sydafrika har gemensamt så är det att vi bor här, och vi fullständigt älskar det! Landet erbjuder en enorm livskvalitet och vi håller oss hela tiden uppdaterade om det bästa som erbjuds, så vi kan erbjuda det till er – utan extra kostnad!

Dennis Jonsson

+27 (0)76 414 74 58
dennis@mychoicesydafrika.se

Emma Häggström

+27 (0)71 237 36 64
emma@mychoicesydafrika.se

Andreas Österberg

+27 (0)65 839 2702
andreas@mychoicesydafrika.se

Ring oss

+27 (0)21 825 99 30

Vanliga frågor

Efter många år i Sydafrika har vi byggt upp ett starkt nätverk inom turismsektorn. Tack vare vår ställning som lokal researrangör får vi bättre pris när vi bokar hotell och aktiviteter åt våra gäster. Därmed kan vi kan erbjuda i stort sett allt i Sydafrika till minst lika bra pris som om våra kunder själva skulle försöka boka sin resa på internet eller genom våra konkurrenter.

Absolut! Vår hemsida visar endast några av våra favoriter. Om du hittar du ett boende eller en aktivitet på egen hand så gör vi gärna bokningen åt er i vilket fall. På så vis håller vi ihop er resa. Självklart får ni våra kommentarer och lokalkännedom på köpet.

Vi vill ge er en riktigt bra helhetsupplevelse, därför kan vi boka upplevelserna efter att vi har bokat resan åt er.

Självklart, men risken är att upplevelserna inte längre är tillgängliga. Sydafrika är ett mycket populärt resmål och vissa aktiviteter måste bokas flera månader i förväg. Speciellt runt jul och nyår är det extra problematiskt med tillgänglighet.

Vi har ett flera säkra betalningsalternativ för dig att välja mellan, från kortbetalning till banköverföring.

Från våra gäster