Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss genom nedanstående uppgifter eller skicka ett meddelande via kontaktformuläret. 

Vi svarar alltid inom 24 timmar.

80 Bryant Street
Kapstaden, Sydafrika

08 559 23 499
(kopplas till vårt kontor i Kapstaden)

Våra Sydafrikaexperter

Dennis Jonsson

+27 (0)76 414 74 58

Emma Johansson

+27 (0) 61 340 4915

Andreas Österberg

+27 (0)65 839 2702

Niji Assaf

+27 (0)8 428 6666

Följ oss

Vanliga frågor

Ja, om man är fullt vaccinerad eller PCR-testad.

  1. Inspireras av våra restips, resor, upplevelser, boenden eller safariförslag. Skicka sedan din förfrågan till oss, varpå vi skräddarsyr ett upplägg utefter dina önskemål.
  2. På din bekräftelse undersöker vi tillgänglighet för upplägget och skickar en specifikation samt villkor.
  3. Om du gillar vårt förslag tipsar vi om hur du enklast bokar flyg innan vi skickar en faktura som bekräftar upplägget.
  4. Senare i processen lägger vi till aktiviteter samt ger tips om restauranger.
  5. När ni kommer till Sydafrika försöker vi alltid få till ett möte så att vi kan erbjuda fler tips och mer service.

Efter många år i Sydafrika har vi byggt upp ett starkt nätverk inom turismsektorn. Tack vare vår ställning som lokal researrangör får vi bättre pris när vi bokar hotell och aktiviteter åt våra gäster. Därmed kan vi erbjuda i stort sett allt i Sydafrika till minst lika bra pris som om våra kunder själva skulle försöka boka sin resa på internet eller genom våra konkurrenter.

Absolut! Vår hemsida visar endast några av våra favoriter. Om du hittar ett boende eller en aktivitet på egen hand så gör vi gärna bokningen åt er i vilket fall. På så vis håller vi ihop er resa. Självklart får ni våra kommentarer och lokalkännedom på köpet.

Vi vill ge er en riktigt bra helhetsupplevelse, därför kan vi boka upplevelserna efter att ni har bokat boende via oss.

Ja! Vi finns på plats i Sydafrika och hjälper våra kunder dygnet runt.

Självklart, men risken är att upplevelserna inte längre är tillgängliga. Sydafrika är ett mycket populärt resmål och vissa aktiviteter måste bokas flera månader i förväg. Speciellt runt jul och nyår är det extra problematiskt med tillgänglighet.

Vi har följande betalningsalternativ att välja mellan:

  • Kortbetalning – vi accepterar VISA, MasterCard, American Express samt Diners
  • Lokal banköverföring – betala till svenskt bankkonto

Vi har alltid samma villkor som om du bokar själv direkt med hotellen. Vi skickar dig de villkor som gäller direkt till dig via mail innan du betalar.

Om du inte hittar svar på din fråga, kan du skriva till oss i formuläret högre upp på den här sidan. Vi återkommer till dig inom 24 timmar.

TIPS: Läs gärna våra restips där du hittar svar på många frågor om södra Afrika.

Från några resenärer

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Välkommen hem till oss.

Vi bor här

Lokala tips

Prisgaranti

Trygghet

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Svensk ordning och reda.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska och har svenska värderingar. Säkerhetsläget har vi stenkoll på och ger er dom sista tipsen när vi ses i Kapstaden. Istället för att göra betalningar till olika hotell, betalar ni enkelt till oss med kort eller banköverföring. Vi erbjuder förmånliga villkor, guidar er till en bra reseförsäkring samt avbeställningsskydd och vi är stolta medlemmar i SATSA. En trygghet för dig som resenär och garanti för att vi sköter våra böcker och verksamhet på ett föredömligt vis. 

Läs om corona i Sydafrika och hur vi hanterar av- och ombokningar åt våra kunder.

Välkommen hem till oss.

MyChoice är en arrangör som skräddarsyr den bästa tänkbara upplevelsen när du ska resa till Sydafrika och angränsande länder. Vi är din lokala värd som du har tillgång till redan från det ögonblick du har börjat tänka på att resa till Sydafrika. Alla på MyChoice bor permanent i Kapstaden och är redo att assistera dig långt innan resan samt på plats när du är här.

Det klassiska är enkelt att hitta. Därför finns vi.

På fritiden testar vi hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter i vår del av världen. Vi får ofta höra att vår lokalkännedom gör Sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderligt när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en krona extra. Med MyChoice får du alltid samma pris samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan, vilket betyder aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt beroende på vilket hotell som bokas. Ofta kan man avboka fritt fram tills 30 dagar innan ankomst.