Vill du jobba med drömresor till världens bästa destination? Bli en del av vårt team med fantastiska kollegor som brinner för att skämma bort våra resenärer. MyChoice är en svenskägd Sydafrikansk resebyrå med kontor i underbara Kapstaden. Här jobbar vi med frihet under ansvar och med kunden i fokus, vilket resulterar i fantastiskt nöjda gäster.

Senior resesäljare

MyChoice söker dig som har erfarenhet av att sälja resor till Sydafrika. Du är bosatt i Kapstaden, talar svenska och har visum. Just nu kan vi erbjuda en heltid- eller deltidsanställning. Alternativt ett projektbaserat upplägg där du bestämmer över din egen tid. Är du den vi söker utlovar vi generös ersättning i branschmässiga mått mätt.

Skicka din ansökan till info@mychoicesydafrika.se

Praktik

Vi är stolta över vårt samarbete med flera svenska utbildningar inom resebranschen. De praktikanter som vi har välkomnat genom åren har visat genuin uppskattning för allt de har lärt sig och fått uppleva. I gengäld är vi förstås väldigt glada över allt vi får ut av dessa underbara praktikanter.

Läs mer om Praktik i Kapstaden och skicka din ansökan till info@mychoicesydafrika.se

Från några resenärer

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Svensk ordning och reda.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska och har svenska värderingar. Säkerhetsläget har vi stenkoll på och ger er dom sista tipsen när vi ses i Kapstaden. Istället för att göra betalningar till olika hotell, betalar ni enkelt till oss med kort eller banköverföring. Vi erbjuder förmånliga villkor, guidar er till en bra reseförsäkring samt avbeställningsskydd och vi är stolta medlemmar i SATSA. En trygghet för dig som resenär och garanti för att vi sköter våra böcker och verksamhet på ett föredömligt vis. 

Läs om corona i Sydafrika och hur vi hanterar av- och ombokningar åt våra kunder.

Välkommen hem till oss.

MyChoice är en arrangör som skräddarsyr den bästa tänkbara upplevelsen när du ska resa till Sydafrika och angränsande länder. Vi är din lokala värd som du har tillgång till redan från det ögonblick du har börjat tänka på att resa till Sydafrika. Alla på MyChoice bor permanent i Kapstaden och är redo att assistera dig långt innan resan samt på plats när du är här.

Det klassiska är enkelt att hitta. Därför finns vi.

På fritiden testar vi hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter i vår del av världen. Vi får ofta höra att vår lokalkännedom gör Sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderligt när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en krona extra. Med MyChoice får du alltid samma pris samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan, vilket betyder aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt beroende på vilket hotell som bokas. Ofta kan man avboka fritt fram tills 30 dagar innan ankomst.