Vi bor här

Lokala tips

Prisgaranti

Trygghet

Välj bland våra Sydafrikaresor på egen hand.

Våra Sydafrikaresor på egen hand har mycket att erbjuda. Och ibland hinner du inte med allt. Välj en rutt som passar dig, så syr vi tillsammans ihop den efter dina behov. Vi bokar boende samt tipsar om aktiviteter, restauranger och allt omkring – utan extra kostnad.

1

Välj en resrutt

2

Skicka förfrågan

3

Få svar inom 24 tim!

Garanterat
skräddarsytt - Alltid!

Letar du efter något annat?

Om våra resor till Sydafrika

Drömmer du om storslagna naturupplevelser, ett fängslande djurliv eller om fantastiska viner och god mat? Eller en kombination av allt? Då har du hittat rätt. Sydafrika är en omtyckt destination som många besöker men också återkommer till. Har du en gång upplevt Sydafrika så är det svårt att inte vilja resa tillbaka till detta fantastiska land. Man brukar säga att man drabbas av Mal d’Afrique, ett franskt uttryck som refererar till att har man en gång besökt Afrika så blir man så tagen att man alltid längtar tillbaka. Och vem blir inte tagen av Sydafrika? Med ett enastående varierande naturlandskap, från dramatiska kustklippor, vackra berglandskap till den torra bushen så är Sydafrika inte likt något annat land i världen.

Vi har ett stort utbud av olika Sydafrikaresor och skräddarsyr den bästa tänkbara resan för dig och din budget. Förutom Sydafrikaresor erbjuder vi även resor till närgränsande länder i Afrika. Upplev det bästa av Kapstaden i kombination med Botswana och Victoriafallen eller upplev det perfekta äventyret med en roadtrip i Namibia. Oavsett vad du vill uppleva under din resa till Sydafrika så finns det något för alla, om du reser med barn eller på egen hand. Vi skräddarsyr våra Sydafrikaresor så att de passar just dig.

Boka med MyChoice

MyChoice är det självklara valet för dig och din resa till Sydafrika då vi bor här i Kapstaden och kan därför ge dig de bästa tipsen. Vi är din lokala värd och assisterar dig innan samt under resan. Vi har själva bott på och upplevt många av de hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter som vi erbjuder i våra Sydafrikaresor vilket gör att vi med säkerhet kan ge dig den absolut bästa upplevelsen under resan. Det är vår lokalkännedom som gör våra Sydafrikaresor unika och du kommer att få uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor. Vi tipsar även om andra upplevelser som kanske inte är självklara för den som besöker Sydafrika första gången. Det kostar aldrig något extra när du bokar ditt boende med oss och du hittar alltid samma pris själv på internet.

Det ska också vara tryggt och enkelt när du bokar din resa till Sydafrika. Vi på MyChoice har stenkoll på säkerhetsläget, talar svenska och har svenska värderingar. Vi erbjuder alltid samma pris på våra Sydafrikaresor samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet eller aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan på våra resor, vilket innebär aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt för din resa beroende på vilka hotell som bokas och oftast kan du avboka fritt fram tills 30 dagar innan.

Så här fungerar det vid bokning av resor till Sydafrika med MyChoice:

– Antingen så vet du redan innan vilken typ av resa du är ute efter eller surfar runt på våra Sydafrikaresor för inspiration. Därefter skickar du en förfrågan till oss och förklarar dina önskemål.

– Vi tar emot din förfrågan och bokar in ett telefonsamtal där vi tillsammans diskuterar fram en resplan enligt dina önskemål.

– Du får sedan en offert av oss där du bekräftar resan. Vanligtvis gäller 50% deposition och resterande belopp betalas 35 dagar innan ankomst. Villkoren ändras beroende på vilka hotell som bokas men du tilldelas alltid konkreta betalnings- och avbokningsvillkor.

– När depositionen är betalad uppdaterar vi din resplan med diverse aktiviteter och ger tips om restauranger och annat som du bör veta under din resa i Sydafrika.

– Vi hjälper dig via mejl eller telefon innan resan och på plats försöker vi alltid få till ett möte där vi erbjuder mer service och ger fler tips.

Sydafrika är ett stort land och det kommer vara svårt att hinna med allt under din resa. Vi erbjuder olika typer av resor och i våra Sydafrikaresor upplever du det bästa av Sydafrika. Några av våra mest populära Sydafrikaresor som vi erbjuder är ”Kapstaden och safari” och ”Sydafrikas topp tre” vilket innehåller alla tre måsten: Kapstaden, vindistrikten och safari i Kruger.

I en resa till Sydafrika kommer du att uppleva Kapstaden, en otrolig vacker stad omgivet av berg, natur och kustlandskap. I staden möts du av ett leende och sprudlande folkliv, upplev det färgglada Bo-Kaap och Cape Malay kvarteren för en kulturell upplevelse och känn doften av fantastiska kryddor. Bo vid havet i Camps Bay eller vid foten av Taffelberget. Upplevelserna här är många och det finns något för alla. Under din resa kan du exempelvis hajka upp för ett berg, njuta av fantastisk lokal mat på någon av helgmarknaderna, paddla kajak bland delfiner, hänga på stranden i Clifton eller Camps Bay för varma lata dagar eller åka på en helikoptertur och se staden från ovan.

Du kommer också att uppleva vindistrikten i några av våra Sydafrikaresor. I universitetsstaden samt vindistriktet Stellenbosch eller i den pittoreska byn Franschhoek hittar du några av Sydafrikas bästa viner. Bo på en vingård eller i ett hemtrevligt guest house i byn om du vill ha gångavstånd till närliggande restauranger. Vi rekommenderar en privat tur med en vinexpert för en fantastiskt upplevelse. Trettio minuter utanför Kapstaden hittar du också Sydafrikas äldsta vindistrikt Constantia.

För den bästa safariupplevelsen rekommenderar vi att man åker till Kruger i norra Sydafrika. Krugerparken är öppen för privatbilar men Greater Kruger som gränsar till Nationalparken består av exklusiva privata reservat som endast tillåter sina egna safaribilar. Vi rekommenderar Greater Kruger för en genuin safariupplevelse. Vill du ha en spännande och unik upplevelse, bo i en lodge mitt ute i vildmarken bland zebror och lejon. Du kommer att bli ständigt uppassad av personalen under din vistelse och alla måltider är inkluderade. Vi skräddarsyr såklart din safariresa efter dina förutsättningar och önskemål för att du ska få en fantastisk upplevelse av den Sydafrikanska bushen.

En resa till Sydafrika består av många oförglömliga och spännande upplevelser. Med våra resor till Sydafrika får du en kombination av allt, otroliga viner och god mat tillsammans med fantastiska naturupplevelser, vita stränder och safari i världsklass. Våra Sydafrikaresor är bara förslag och inspiration, vi skräddarsyr såklart alla våra Sydafrikaresor tillsammans med kunden och anpassar oss efter önskemål.

Från några resenärer

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Svensk ordning och reda.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska och har svenska värderingar. Säkerhetsläget har vi stenkoll på och ger er dom sista tipsen när vi ses i Kapstaden. Istället för att göra betalningar till olika hotell, betalar ni enkelt till oss med kort eller banköverföring. Vi erbjuder förmånliga villkor, guidar er till en bra reseförsäkring samt avbeställningsskydd och vi är stolta medlemmar i SATSA. En trygghet för dig som resenär och garanti för att vi sköter våra böcker och verksamhet på ett föredömligt vis. 

Läs om corona i Sydafrika och hur vi hanterar av- och ombokningar åt våra kunder.

Välkommen hem till oss.

MyChoice är en arrangör som skräddarsyr den bästa tänkbara upplevelsen när du ska resa till Sydafrika och angränsande länder. Vi är din lokala värd som du har tillgång till redan från det ögonblick du har börjat tänka på att resa till Sydafrika. Alla på MyChoice bor permanent i Kapstaden och är redo att assistera dig långt innan resan samt på plats när du är här.

Det klassiska är enkelt att hitta. Därför finns vi.

På fritiden testar vi hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter i vår del av världen. Vi får ofta höra att vår lokalkännedom gör Sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderligt när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en krona extra. Med MyChoice får du alltid samma pris samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan, vilket betyder aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt beroende på vilket hotell som bokas. Ofta kan man avboka fritt fram tills 30 dagar innan ankomst.