Vi bor här

Lokala tips

Prisgaranti

Trygghet

Golfresa till Sydafrika? Kolla med oss!

Många av våra gäster spelar golf i Sydafrika, en del vill gärna hinna med en runda eller två på resan, medan andra helst vill uppleva landet med golfklubban i handen. Vi hjälper er att hitta rätt golfbanor och att utforma bästa upplägget för att uppleva Sydafrika och spela golf samtidigt. Golf är populärt under en resa genom Garden Route, men kan bakas in i alla våra Sydafrikaresor. Vi skräddarsyr alla våra golfresor till Sydafrika utefter era förutsättningar och önskemål för en maximerad upplevelse.

Golf i Kapstaden

Bo på ett trevligt hotell eller guest house i Kapstaden, med restauranger, upplevelser och stränder runt hörnet. I närheten av Kapstaden finns många välkända golfbanor att besöka. För de riktiga entusiasterna kan man även välja att bo på golfhotell för att prioritera tiden på banan, men ändå besöka sevärdheter såsom Taffelberget och upptäcka Kapstaden mellan tee offs. En trevlig avstickare är vindistrikten som med kort köravstånd från Kapstaden. God mat på fina restauranger, viner i världsklass och fantastisk miljö som också erbjuder fina förutsättningar för golf. Vi har koll på vad ni inte får missa och bakar ihop det med era önskemål till en golfresa som passar just er.

Golf i Sydafrika längs Garden Route

Vill ni se mer av Sydafrika men fortfarande spela golf är Garden Route ett spännande alternativ. Garden Route är en roadtrip där ni kör själva med hyrbil från väst till öst i södra delen av landet, och stannar till på någon eller några av de kända banorna längs vägen. Det finns även möjlighet för safari samt massor av aktiviteter eller bara några lugna dagar på stranden. Läs mer om Garden Route i Sydafrika. Vi hjälper er hitta rätt stopp längs vägen för att uppleva det som tilltalar just er, vi vet var havet är som varmast, var ostronen smakar som bäst och vilken körväg som erbjuder mest sceniska vyer (ledtråd; det är inte motorvägen i alla fall). Hör av er så berättar vi mer!

Safari och golf i Sydafrika

Unikt för Sydafrika är att man kan spela golf i eller i närheten av våra naturreservat. Extra spännande är det i den norra delen av landet där den vilda Afrikanska bushen finns – och där The Big 5 huserar. Kruger är ett exempel på ett område där man kan spela på förstklassiga golfbanor och har man tur kanske man till och med ser ett och annat djur på banan. Att kombinera golf och safari i Sydafrika är en unik och exklusiv upplevelse, vi hjälper er att hamna på rätt golfbana och på en noga utvald safarilodge i något av de hetaste reservaten. Ett minne för livet vågar vi lova!

Golfresor Sydafrika - alltid skräddarsytt

Suger det efter härliga, varma golfrundor och semester i vackra Sydafrika och Kapstaden? Golf kan kombineras med någon av våra existerande inspirationsresor, men vi skräddarsyr alltid våra golfresor till Sydafrika så att de passar just er som handen i handsken… eller klubban i handen, i det här fallet. Välkommen att kontakta oss så syr vi tillsammans ihop en golfresa till Sydafrika som passar just er!

Från några golfresenärer

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Svensk ordning och reda.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska och har svenska värderingar. Säkerhetsläget har vi stenkoll på och ger er dom sista tipsen när vi ses i Kapstaden. Istället för att göra betalningar till olika hotell, betalar ni enkelt till oss med kort eller banköverföring. Vi erbjuder förmånliga villkor, guidar er till en bra reseförsäkring samt avbeställningsskydd och vi är stolta medlemmar i SATSA. En trygghet för dig som resenär och garanti för att vi sköter våra böcker och verksamhet på ett föredömligt vis. 

Läs om corona i Sydafrika och hur vi hanterar av- och ombokningar åt våra kunder.

Välkommen hem till oss.

MyChoice är en arrangör som skräddarsyr den bästa tänkbara upplevelsen när du ska resa till Sydafrika och angränsande länder. Vi är din lokala värd som du har tillgång till redan från det ögonblick du har börjat tänka på att resa till Sydafrika. Alla på MyChoice bor permanent i Kapstaden och är redo att assistera dig långt innan resan samt på plats när du är här.

Det klassiska är enkelt att hitta. Därför finns vi.

På fritiden testar vi hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter i vår del av världen. Vi får ofta höra att vår lokalkännedom gör Sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderligt när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en krona extra. Med MyChoice får du alltid samma pris samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan, vilket betyder aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt beroende på vilket hotell som bokas. Ofta kan man avboka fritt fram tills 30 dagar innan ankomst.