Extra tryggt att ha kontakt med en lokal aktör

"Jag köpte delar av en skräddarsydd resa till Sydafrika för en grupp om 10 personer. Jag blev väldigt professionellt bemött där man ansträngde sig att besvara och vara behjälplig även i de frågor som inte ingick i vår bokning. Jag tycker absolut att företags leverans av de tjänster vi bokade var professionellt och kunnigt. Ett plus är att de är väldigt vänliga och det känns extra tryggt att ha kontakt med en lokal aktör som man känner att man kan kontakta på plats om något skulle gå fel. Kan starkt rekommendera MyChoice Sydafrika och Andreas Österberg!"

Mängder av bra tips

"Bente på My Choice bidrog starkt till att vi fick en fantastisk resa i Sydafrika. Hon stöttade med bokningar av boende som mötte våra önskemål. Vi fick en hel resplan med mängder av bra tips på allt från restauranger till sevärdheter och resrutt. Vi är mer än nöjda."

Våra varmaste rekommendationer

"Mycket smidig och kunnig hjälp vid bokning av gruppresa för företaget. De hjälpte oss med alla våra önskemål och var mycket snabba och smidiga att ha och göra med. Kom med många förslag om utflykter och snabba på att ändra planerade aktiviteter utefter omständigheter. Vi kan bara ge våra varmaste rekommendationer."

Bästa semester som familjen varit på

"Fantastisk upplevelse med bra tips från MyChoice som gjorde resan till den bästa semester som familjen varit på!"

Bra bemötande och snabba svar

"Bokning av hotell och safari och taxi från flyget De lyssnade på mina önskningar och vi var väldigt nöjda med resultatet Bra bemötande och snabba svar"

Vi hade höga förväntningar, vilka till fullo infriades

"Fick hjälp med bokning av en tripp till vingårdar, boende och game reserve. Allt var utmärkt, mycket bra hjälp och bemötande av företaget. Vi hade höga förväntningar, vilka till fullo infriades. en upplevelse för livet!"

Andreas och var trevlig och hjälpsam

"Safari och hjälp med boende. Gick snabbt att få kontakt med My Choice Andreas och var trevlig och hjälpsam. Vi tyckte det var fin natur och annorlunda växter, fina djur, mat, dryck, trevliga människor, bra boende. Kan tänka mig att åka dit igen och uppleva mer av landet."

Kommer att använda MyChoice även nästa gång

"Fick rekommendation från en kompis och är själv väldigt nöjd med all hjälp och service vi fick. Kommer att använda MyChoice även nästa gång vi åker till Sydafrika."

Jag kan varm rekommendera My Choice

"Safari i Motsvari, vinguidning i Stellenboch samt en vecka i Kapstaden. Fantastisk support med bokning av upplevelser, restauranger och boende. Jag kan varm rekommendera My Choice Travel. /Bengt"

Trevligt bemötande av Emma

"Råd, tips och hjälp med bokningar till vår resa. Trevligt bemötande av Emma som var mycket hjälpsam och engagerad. Tack vare henne blev vår resa mycket lyckad!"

Trevligt möte på hotellet

"MyChoice gjorde vår Sydafrika till ett ett minne för livet för vår familj. En fantastisk resplan i allt från boende till restaurangupplevelser och safari Andreas fanns med oss i hela processen, svarade snabbt, en trygghet. Trevligt möte på hotellet. Vi kommer ta hjälp av MyChoice på vår nästa resa till Sydafrika."

Mycket hög servicenivå

"MyChoiCE SA hjälpte oss att sy ihop vår vistelse i Kapstaden och efterföljande resa österut och tillbaka till Kapstaden Mycket hög servicenivå och otroligt flexibla. Om jag åker tillbaka till SA kommer jag att kontakta MyChoice för hjälp med planering Jag rekommenderar dom till alla som skall åka till SA STORT TACK Kent Billqvist med resesällskap 😍"

Vi fick fantastisk hjälp av Andreas

"Med hjälp av MyChoice Sydafrika planerade vi vår resa till Sydafrika. Vi fick fantastisk hjälp av Andreas som på bästa sätt kom med bra tips och hjälpte till att boka underbara hotell i Kapstaden, vår safarivistelse på Rhino Ridge Lodge utanför Durban och hotell i Umhlanga. Andreas var alltid tillgänglig på mail, telefon och sms vilket gjorde kontakten enkel. Vi fick även väldigt mkt tips på aktiviteter och mer lokal information om vad som hände Kapstaden och Sydafrika vilket gjorde att vi fick ut så mkt mer av våra tre veckor än vad vi hade fått annars. Vi kan varmt rekommendera MyChoice Sydafrika!"

Rekommenderar starkt att använda MyChoice

"Andreas på MyChoice svarade på tusen frågor och tipsade om så mycket bra saker. Med Andreas hjälp bokades tre olika hotell på tre olika platser i Sydafrika. Vi var väldigt nöjda med samtliga hotell. Extra guldkant att träffa Andreas live och fler tips om Kapstaden kunde ges och tas emot. Rekommenderar starkt att använda MyChoice till alla som ska till Sydafrika!"

Fick hjälp med ett väldigt, väldigt bra safari

"Fantastiskt! Mycket bra bemötande, trevliga människor. Fick hjälp med ett väldigt, väldigt bra safari, bara några timmarna från Kapstaden. Har även hyrt hus tidigare, allt perfekt!"

Kort och gott den bästa Sydafrika specialisten

"MyChoice skräddarsydde vår familjeresa till Sydafrika. Allt var fullkomligt perfekt, bemötande, val av hotell och restauranger, arrangemang av utflykter, massor av tips - kort och gott den bästa Sydafrika specialisten. Grymma restauranger i Kapstaden, så läckra restauranger med bästa matupplevelserna och vyerna i Stellenbosch och Franschoek, vackra vingårdar och sist men inte minst den bästa Safariupplevelsen på Geigers Camp i Timbawati. MyChoice har varit tillgängliga hela tiden, snabba på trevlig återkoppling och tydliga i sin kommunikation med vad vi har beställt och kan förvänta oss. Vi hoppas få möjlighet att använda dom igen och ger våra varmaste rekommendationer. Bästa hälsningar familjen Frykhammar"

Vi kan varmt rekommendera MyChoice

"Vår resa innehöll safari, storstad och vingård. MyChoice hjälpte oss att planera vår resrutt och vilka hotell vi skulle bo på. Vi fick förslag på olika sevärdheter och restauranger. Första dagen i Kapstaden hade vi ett personligt möte på hotellet med Andreas från MyChoice för att stämma av och uppdatera bära önskemål och planer. Under hela resan hade vi kontakt via Whatsapp. Vi kan varmt rekommendera MyChoice om ni ska resa till Sydafrika!"

Väldigt generösa med tips och trix

"En personlig upplevelse från start till mål. Snabba, flexibla och med en god kännedom om Sydafrika. Väldigt generösa med tips och trix inför och under resan. Kändes lite extra tryggt med den lokala närvaron och även personliga bemötandet på plats. Det var extra skönt med den supporten under vår vistelse då Corona pandemin och landet beslöt att stänga ned sig helt. Åter igen stort tack. //Henrik"

Places you'd have on your bucket list

"We recently got married in South Africa and Dennis and his team really made an incredible difference to the experience for us and our friends and family coming over from Europe and the US. They were able to seamlessly arrange accomodation for us and our guests for the week before and after the wedding, and more importantly they were able to accomodate our guests at our wedding the night before and night of the wedding which really made our wedding super special. There were no glitches in the arrangements, from the accomodation to the restaurant bookings - everything was just really easy. The icing on the cake for me were the amazing hotels he arranged for us in the week of our mini-moon after the wedding, all the places we were booked into are the type of places you'd have on your bucket list. The whole experience was fun, stress free and added something extra special which is something we will remember for years to come."

Fanns alltid till hands

"Är jätte nöjd med My Choice som planerade vår 3 veckors resa till Kapstaden över jul-nyår. Bente anpassade hennes förslag bra efter våra önskemål med snabba och korrekta svar. Fantastiska övernattningar samt utmärkt resplan. Fanns alltid till hands som kändes väldigt tryggt. Aktiva och intressanta förslag på dags utflykter samt kvällsprogram med mer än ett restaurang förslag per dag 😉 Resesällskapet var två tjejer på 50+."

Tack bästa Bente för alla tips och råd

"Vår bästa resa någonsin är till ända. Den hade aldrig blivit så bra utan all hjälp från Bente på My Choice. Ett enastående engagemang under all vår planering. Tack bästa Bente för alla tips och råd!"

Vi är så glada och nöjda

"Vi kontaktade MyChoice Sydafrika och Andreas för att få hjälp att planera vår resa med företaget. Hela arrangemanget fungerade perfekt, in i minsta detalj. Allt från första kontakt där ni verkligen lyssnade till våra önskemål.🤩 Vi är så glada och nöjda att vi valde att låta er hjälpa oss att boka och planera denna resa. Utan er hjälp hade det nog inte blivit så perfekt som det nu blev."

Utan tvekan den bästa resan vi gjort

"När vi fick idén att gifta oss i Sydafrika tog vi hjälpa av Andreas på MyChoice. Inte bara fick vi en fantastisk vigsel (där Andreas hjälpte oss komma i kontakt med vigselförrättare och allt annat praktiskt) med Kapstadens vackra vy som bakgrund utan även personlig möte vid ankomst, bokning av hotell, upplevelser och restaurangtips. Utan tvekan den bästa resan vi gjort, inget lämnades åt slumpen och vi kunde inte vara mer än nöjda. Rekommenderas varmt!!"

Just det där lilla extra

"Tack för att ni hjälpte oss planera en fantastisk resa i Sydafrika! Vi fick verkligen superbra tips med allt från boende, restauranger, marknader, utflykter m.m. och att alltid kunna ringa/höra av sig till Dennis var toppen om vi undrade något när vi väl var där! Kan verkligen rekommendera alla som vill få ut så mycket som möjligt av sin resa att använda sig av MyChoice."

Kan bara säga utmärkt!

"En upplevelse rik resa på alla sätt. Utflykter, safari, vinprovning, allt var så otroligt fint upplagt. Många fina matställen med utmärkt god mat både kött och fisk. Kan inte säga att vi kan klaga på något. Capetown fantastiskt. Även boendet och hotell personal. Kan bara säga utmärkt! 💗"

Kan bara säga utmärkt!

"En upplevelse rik resa på alla sätt. Utflykter, safari, vinprovning, allt var så otroligt fint upplagt. Många fina matställen med utmärkt god mat både kött och fisk. Kan inte säga att vi kan klaga på något. Capetown fantastiskt. Även boendet och hotell personal. Kan bara säga utmärkt! 💗"

Vi fick det lilla extra

"MyChoice hjälpte oss att ordna två aktiviteter med en stor del av våra bröllopsgäster inför vårt bröllop i Kapstaden; picknick på Kirstenbosch Botanical Gardens konsert och vintur med buss. Båda aktiviteterna var utmärkt utförda. Betalning sköttes smidigt direkt till MyChoice, vilket underlättade för oss. Till picknicken fick alla en varsin picknicklåda och dryck. Mycket uppskattat! Vinturen med gemensam buss var även den mycket uppskattad och vi fick det lilla extra med en vinblandartävling samt en fantastisk lunch uppdukad utomhus med långbord, loungemöbler och otrolig buffe. Båda aktiviteterna gav oss möjligheten att bara njuta och vara med istället för att behöva organisera det hela. Rekommenderar varmt MyChoice för att anordna gruppaktiviteter runtom i Kapstaden och Sydafrika (vi fick även hjälp med safari i Kruegerparken för delar av familjen tidigare under veckan, också det mycket lyckat!)."

Otroligt bra på alla plan!

"Bäst på att hitta ens personliga stil och preferenser i allt från boende till restauranger! Otroligt bra på alla plan!"

Grymt mottagande från förfrågan till hemresa

"Mycket bra hjälp med att boka en helhet med besök i Sydafrika, Botswana och Zimbabwe. Grymt mottagande från förfrågan till hemresa. Kan starkt rekommendera MyChoice!"

Allt hade planerats och ordnats på bästa sätt

"Så klart hade jag stora förväntningar på resan till Sydafrika och med glädje kan jag säga att de alla infriades till 100%. Jag och mitt resesällskap åkte med hyrbil och egen chaufför från Kapstaden till Port Elizabeth. Under bilresans gång bodde vi på olika boenden, stopp gjordes för lunch, middagar, besök på vingårdar och andra utflyktsmål. Även safari ingick. Allt hade planerats och ordnats på bästa sätt av MyChoice Afrika med Dennis i spetsen. Bemötandet från dem var toppen. Kan därför varmt rekommendera MyChice Afrika."

Det är alltid god service

"Vi har rest flera gånger med MyChoice Sydafrika. Det är alltid god service och skönt med svensk personal. Vi ville se på sevärdheter, besöka vingårdar safari mm. och företaget hjälpte till med transporter, bokningar och svarade på alla våra frågor. Stora upplevelser och många äventyr. Skön avkoppling och bra klimat."

Ett minne för livet

"Trevliga guider/förare.. bra upplägg på rutten. Vi åkte "the garden tour". Bra restauranger bokade av arrangör. Ett minne för livet 😀"

Stort tack till Dennis och MyChoice

"Vi fick hjälp med en resa som innefattade Kapstaden, Garden route, Victoria Falls, Chobi samt avslutande safari i Okavangadeltat i Botswana. Resan kan bara sammanfattas som det bästa vi någonsin gjort och är något vi fortfarande talar om. Stort tack till Dennis och MyChoice för väldigt minnesvärd resa."

Vi är supernöjda med vår resa

"Jag kan varmt rekommendera Emma Häggström och MyChoice för alla goda råd inför vår Sydafrikresa, för alla bokningar till Safari, boenden och restauranger och sist men inte minst för en förstklassig service och snabb återkoppling så fort vi ropade till. Vi är supernöjda med vår resa och MyChoice som researrangör."

Förenklade att de var svenskar som höll i allt

"Vi köpte utflykter till kåkstäder, mutlikulturell afton mm De ställde upp och ordnade helt enligt våra förväntningar. Det förenklade att de var svenskar som höll i allt."

Proffsigt, vänligt, personligt och avspänt bemötande

"Vi fick hjälp av Daniel och Emma mfl på MyChoice att planera och boka upp en fantastisk resa till Sydafrika nu i höstas med boende i Kapstaden, Hermanus och Franschhoek. Vi fick perfekt hjälp med allt (hotellbokningar, restaurangtips, guidenokningar etc etc). Proffsigt, vänligt, personligt och avspänt bemötande av dem. Vi är mycket nöjda och kommer kontakta MyChoice inför nästa resa. Peter och Fia Olding"

Ännu bättre än mina förhoppningar

"MyChoice hjälpte oss på vår körresa i Sydafrika. Dom ordnade ett mycket bra boende och flera specialanpassade utflykter för oss. Personalen på guesthouset var mycket vänliga och hjälpsamma. Guiderna på utflykterna var mycket kunniga, engagerade och lätta att kommunicera med. Allt fungerade mycket bra. Ännu bättre än mina förhoppningar som ändå var ganska höga."

Goda tips och användbara råd

"Vår vistelse i Kapstaden med safari i Krugerparken blev en fullträff för oss! Vi fick ett fantastiskt bemötande av Dennis på plats i Kapstaden men även den bästa servicen innan vår avfärd. Bra hotell, genomtänkta förslag på restauranger, utflyktsmål och förslag på hur vi skulle kunna lägga upp vår vistelse. Goda tips och användbara råd som vi aldrig kunna få kännedom annars."

En perfekt vecka i Kapstaden

"Så nöjd med vår resa. Restaurangerna som MyChoice bokade var enastående. Upplägget av resan var väl avvägt. Lyhört hade de satt samman en perfekt vecka i Kapstaden."

Ett minne för livet

"Tack Andreas MyChoice för att du gjorde vår resa till Sydafrika till ett minne för livet -för hela familjen🤗 Ovärdeliga tips och ett fantastiskt engagemang Så proffsigt!!"

Just det där lilla extra

"Tack Andreas på MyChoice för superfin service inför, under och efter vår resa. Andreas lyssnade av oss och våra önskemål på ett mycket bra sätt. Just det där lilla extra och personliga i servicen gör så stor skillnad; förstod direkt vilken typ av boende vi ville ha, inga stora hotell utan charmiga guesthouse, galet bra tips på restauranger, vågade avråda när vi försökte knö in för mycket i schemat. Vi hann ändå med vindistrikten, safari och Kapstaden på dryga veckan. Vi rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika."

Excellent Guided Tours

"Sofia Gospel from Stockholm were really well taken care off, while visiting Cape town Dennis is very caring and willing to make sure, we all are happy about our staying in Cape town He came to the Hotel every morning to make sure, we had all informations we wanted Excellent Guided Tours to different expeditions around Cape town"

Jag är ofantligt nöjd med Dennis

"Jag som själv driver en resebyrå vet hur viktigt det är med en genuin och kompetent reseledare. Jag är ofantligt nöjd med Dennis och hans personal på My Choice Sydafrika och mina kunder likaså. Ni gör ett fantastisk jobb och tar fram det bästa i varje resa utifrån kundens önskningar. 👌👌"

Alla våra önskemål uppfylldes

"Ett stort varmt tack till Dennis och personal på MyChoice Sydafrika för det fina arrangemanget av vår resa till Kapstaden och Jo'burg/Pilanesberg i november 2019. Ni hjälpte oss att sy ihop en resa kring det att vi skulle arbeta i projekt A Reaching Hand som vi stöttat i 10-års tid nu. Alla våra önskemål uppfylldes och allting flöt på perfekt. Nästa gång vi skall till Sydafrika skall vi garanterat anlita MyChoice Sydafrika igen. Varma hälsningar från Marja och Jan G"

Oförglömlig upplevelse!

"Tack Emma och MyChoice för en underbar resa! Fantastiska boenden på guesthouses, många bra tips på aktiviteter och restauranger gjorde detta till oförglömlig upplevelse!"

We had a great time

"Thank you so much Emma! I am so happy that we found you! You have been so fantastic and it felt so great to have all your support during our holiday in South Africa. We had a great time and everything floated just as we wished. It was even not so difficult so drive on the left side 😉 Thanks a lot for everything!!"

Fantastisk Safari

"Vi blev tipsade av kompisar som anlitat Andreas på MyChoice Sydafrika att för vår planerade resa till Kapstaden. De var mycket positiva till MyChoise. Trots höga förväntningar överträffade Andreas dem. Otroligt snabb, insiktsfull och personlig service till en kostnad som framstår som obefintlig. Vi som aldrig varit i Sydafrika inledde dialogen med några öppna frågor och fick massor av tips och därtill en bra guidning i hur man kan tänka. När vi enats om vad vi ville göra tog Andreas fram ett förslag till program. Vi gav lite kommentarer på det och sedan bokade Andreas alla boenden och en fantastisk Safari. När vi landade blev vi mötta av Andreas på vårt första boende där vi fick en sista genomgång av program och en rad bra tips. Det vi verkligen uppskattade var tips om sådant som är svårt att hitta och värdera när man inte känner ett land. T ex guidade Andreas oss till mindre lägenhetshotell med mycket hög standard men med väsentligt lägre priser en traditionella hotell. Både före och under resa fick vi då och då små frågor och tips. Detta sätt att boka resa är nytt för mig men jag kan verkligen rekommendera det helt och fullt!"

Kunniga guider

"Hotellet var mycket trevligt och bra. Dom guidade turerna var jättebra med kunniga guider som var lätta att förstå och kommunicera med."

Duktiga, kunniga och supertrevliga!

"Absolut bästa resebyrån om ni vill få en magisk upplevelse i och runtomkring Kapstaden. Duktiga, kunniga och supertrevliga! Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera MyChoice."

Vi är så nöjda med vår resa

"Nu är vi hemma igen efter en fantastisk resa till Kapstaden och safari! Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Att ha hyrbil några dagar fungerade bra för vår vår familj, då kunde vi planera vår egen tid bland vingårdarna och vår heldag söder om staden, bl.a. till Cape Point. Safarin blev en otrolig naturupplevelse! Det är något man verkligen bör göra när man är i Sydafrika. Och att vara i den "privata delen" av Kruger där man får/ kan komma de vilda djuren riktigt nära blev väldigt speciellt. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice. Carina, Richard, Therese & Marika Olsson"

Det bästa var utan tvekan den personliga kontakten

"Vi valde MyChoice efter tips från en jämnårig kamrat. Vi ville åka på en arrangerad resa men inte bussas och slussas runt utan mer få hjälp med en grundplan och sen pröva våra egna vingar. MyChoice gav oss precis vad vi ville ha och det bästa var utan tvekan den personliga kontakten, i det här fallet med Andreas, som via WhatsApp kunde svara på alla våra frågor under våra veckor i Sydafrika och ge oss tips medan vi ändå kände oss självständiga. Helt perfekt, och för en svensk resenär som vill resa lite på egen hand men ändå ha en grund och nån att hålla i handen på distans kan det inte bli bättre. Vi var i Sydafrika nästa tre veckor, varav 1,5 i Kapstaden, några dagar längs Garden Route för att sedan avsluta med att flyga till Kruger för safari. Alla våra förväntningar uppfylldes och lite till, har inget annat än positivt att säga. Speciellt bra var det att få en grundplan för hela vistelsen innan vi åkte och sedan över Skype diskutera med Andreas och göra eventuella ändringar tillsammans och verkligen skräddarsy hela resan."

Alla mina förväntningar överträffades!

"Tips på boende, bra Guesthouse, hotell e t c och intressanta platser, naturupplevelser, vingårdar o dyl. Utmärkt bemötande. Alla mina förväntningar överträffades! Upplevelsen av Sydafrika, Kapstaden och intilliggande vindistrikt, bl a Franschhok och Garden route var fantastisk. Vill varmt rekommendera MyChoise Sydafrika!"

Allt fungerade till 100%

"Hotell och event bokningar i Sydafrika. Mycket hög service kvalitet från alla som vi kom i kontakt med. Resultatet och resan till resultatet överträffar starkt våra förväntningar. Hög kvalitet på förslagen vi fick och allt fungerade till 100% när vi genomförde det. Vi har och kommer att aktivt rekommendera Mychoice till dem vi känner. Peter Bäckström"

vi blev väldigt bra bemötta

"Tittade på förslag på olika alternativ vad man kunde hitta på runt Cape town! Fick ett vänligt svar av MyChoice och det visade sig att han hette Dennis och Var uppvuxen på Gotland. Det visade sig att han var god vän med mina resekompisar och vi blev väldigt bra bemötta och omhändertagna när vi besökte Sydafrika! Kan varm rekommendera den firma!!!"

Den bästa resa jag och min dotter haft

"Jag fick hjälp med planering och bokning av orter att besöka, safarilodge, hotell, restauranger och sevärdheter, allt var jättebra. Alla kontakter med företaget var utmärkta. Den bästa resa jag och min dotter haft."

Vi är väldigt nöjda!

"Till att börja med - vi kan varmt rekommendera My Choice! Vi använde My Choice och Dennis för att planera våra tre veckor i Sydafrika. Vi mailade lite generella önskemål till Dennis som vi sedan bollade fram och tillbaka ett antal gånger innan vi definitivt bokade. Dennis ordnade allt vårt boende, först i Kapstaden, under bilresan längs Garden Route och upp i bergen, i Pretoria och på väg till Safarilodgen. Han ordnade två bilhyror, tågresan med Rovos Rail och Safarilodge i Krugerparken. Allt funkade perfekt. Han kom till vårt hotell första kvällen i Kapstaden och hade dessutom massor av tips på restauranger, utflykter och vingårdar. Mycket avslappnat, vänligt och skräddarsytt efter våra önskemål. Vi är väldigt nöjda!"

Så glada för att vi hittade MyChoice Sydafrika!

"Med hjälp av MyChoice Sydafrika fick vi den bästa tänkbara resan. Suverän service från början till slut av ett fantastiskt team. Vi fick hjälp med tips, planering och bokning av hela vistelsen i Sydafrika. Så glada för att vi hittade MyChoice Sydafrika!"

Rekommenderas stark

"Bokade hotell hos MyChoice som sen bokade upp hela vår resa i Sydafrika efter önskemål och förslag. Hade daglig support på våra aktiviteter med ombokningar och information gällande väder och vind. Mycket bra service för att bara bokat hotellet. Rekommenderas stark."

Toppenservice

"Toppenservice rakt igenom från planering till utförd resa!"

Dom levererade så sjukt bra service

"Vi åkte på 1 månads resa t SA & Mozambiques hade stora krav och skulle även gifta oss. Fick 100% grymt bra hjälp m ALLT. Dom levererade så sjukt bra service och proffsigt agerande i alla lägen.Å va fantastiskt trevliga. Vi hade en magisk resa och upplevelse ,skulle rekommendera dom 24/7 alla dgr i veckan"

Fick den bästa hjälp jag någonsin fått

"Jag var på jakt efter ett hus i Kapstaden vintern 2019, hittade My Choice på nätet och tog kontakt. Från dag ett blev jag väldigt bra bemött och fick den bästa hjälp jag någonsin fått. Även när det blev lite strul när vi kom ner till Kapstaden skötte dem det på ett professionellt sett. Dessutom hjälpte My Choice oss under resan med många saker. Jag och min familj blev mer än nöjda, Tack My Choice /Sven Hjärtmyr"

Jag fick ett oerhört proffsigt bemötande

"Jag köpte en skräddarsydd resa under en av mina veckor i Sydafrika tidigare i år. Jag fick ett oerhört proffsigt bemötande. Företaget levde upp till mina förväntningar på det mest tänkbara sätt. Jag och mitt sällskap fick en helhetsupplevelse och kände oss mycket väl omhändertagna både innan och under vår resa. MyChoice visade på ett kvalitetskänsla och kände in vad jag som kund efterfrågade."

Bra kunskap om destinationen

"Personlig och väldigt bra service. Bra kunskap om destinationen och bra på att hitta rätt för oss."

Mycket bra bemött!

"MyChoice har hjälpt mig att boka min resa i Sydafrika. Mycket bra bemött! Förväntningar var att de skulle boka bra hotell och guider och det gjorde de. Allt som allt blev resan mycket lyckad! Det underlättade för oss att hitta bra ställen att åka till och att uppleva en underbar resa!"

Fantastisk resa!

"KUNNIG & TREVLIG PERSONAL. ANORDNADE RUNDRESA MED HOTELL UNDER 2V. FANTASTISK RESA!"

Fantastiskt fin service och personligt bemötande

"Om du ska resa till Sydafrika och vill göra en resa som blir unik och där du känner dig trygg att allt kommer att fungera smidigt. Då ska du välja MyChoice Sydafrika. Vi har vänt oss till dem vid 2 av våra resor och fått fantastiskt fin service och personligt bemötande."

Excellent service and communication

"Bokade en drygt 2 veckors semester med härlig mix av stad, vindistrikt och safari. Har aldrig upplevt en sådan kunnig och hjälpsam resebyrå som MyChoice Sydafrika. En riktig 5-poängare som var oerhört lyhörda och förstod precis vilka vi var och vad vi var ute efter."

Aldrig fått en så bra upplevelse

"Absolut underbara att ha o göra med, hade aldrig fått en så bra upplevelse i Afrika om det inte vore för mychoice"

Vi fick uppleva landets absoluta guldkorn

"Vi är så nöjda med det bemötande och den service vi fick av MyChoice då vi åkte på semester i Sydafrika. Vår resa blev helt magisk tack vare deras hjälp och vi fick uppleva landets absoluta guldkorn. Vi kommer använda oss av dem igen och vi kan varmt rekommendera dem!"

Absolut högsta betyg!!!

"Reseupplägg, bokningar och tips på upplevelser under resan. Jag och hustrun är över förväntan helt nöjda med bemötande, engagemang, kunskap och utfallet av de arrangemang Mychoise Africa gav oss. Absolut högsta betyg!!! Företaget lyckades anpassa vår upplevelse efter den budget vi hade och ordnade hotell och annat på bästa sätt."

Vi fick en riktig minnesvärd semester

"Bästa resan och bästa tipsen. Helt i vår smak. Mychoice Sydafrika såg till att vi fick en riktig minnesvärd semester. Vi lär definitivt återkomma."

Anpassar sig perfekt efter din budget

"Mycket tillmötesgående och serviceinriktade. Man blir väl omhändertagen och får även en massa bra tips. Anpassar sig perfekt efter din budget."

Supertack till Emma och Dennis för all hjälp

"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"

Excellent service and communication

"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"

Allt blev perfekt!

"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"

Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika

"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi flög från Köpenhamn till Kapstaden, där vi stannade 5 nätter. Vi bodde på ett mycket trevligt hotell, Rosedene. Därefter åkte vi till Franschhoek på vinprovning. Mycket god mat och goda viner till bra priser! Sedan fortsatte vi på Garden Route och stannade på ett antal mysiga ställen på vägen. Till sist åkte vi till en SafariLodge, Kariega Game Reserve. Där bodde vi på Settlers Drift, vilket var höjdpunkten på resan. Ett besök på safari får man inte missa om man åker till Sydafrika! Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"

Would absolutely recommend their service

"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"

Dream trip for everyone in the family

"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10 years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"

Vi var sålda direkt

"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Resan startade från Cape Town och gick till Boschendal, en vingård där vi fick en god lunch, trevlig atmosfär. Planeringen från början var Zorgvliet, en vingård med stor mysfaktor som tyvärr var uppbokad av ett sällskap just den dagen.

Därefter styrde vi mot Franschhoek och kom till vårt första boende, La Cotte. Vi var sålda direkt, från sovrumsfönstret i vårt lilla ”cottagehouse” kunde vi på morgonen ligga och titta ut över berg och vinodlingar. På kvällen intog vi en härlig middag på Roca medan vi njöt av en fantastisk solnedgång.

Här bokade vi också in oss på en tur med Winetram, grön linje. Nostalgisk tur med tåg genom vinfält och provsmakning av viner i olika klasser. De har verkligen lyckats att få till en logistik så du får chansen att besöka ett flertal vingårdar under din tur. Men nu vidare till äventyret, Gondwana safarilodge. Från viner till vilda djur, spännande, fascinerande och en ödmjuk känsla inför det storslagna. Du äter god mat och får en upplevelse för livet när du tar del av safarin, Gondwana gav oss allt.

Nu var det dags för sköna avslappnande dagar med härligt boende på Moontide i Wilderness och besök på restaurang Serendipity, wow vilken mat och dryck vi fick. Dagen efter var några av oss på en lagom vandring till ett vattenfall och en i vårt sällskap som lyckats övertala restaurangchefen fick följa med harpunfiske för att fylla på restaurangens fiskmeny. En av dagarna åkte vi över till Knysna som också är värt ett besök, liten charmig stad där vi bl.a. besökte en hantverksmarknad så vi kunde fylla på souvenirsamlingen. På hemvägen mellanlandade vi i Robertson och boende på Gubas De Hoek. Men före det med många mil i bilen genom landskap bestående av halvöken hamnade vi på Ronnies sexshop, ett något säreget ställe. I Robertson intog vi en härlig middag på själva boendet med en frukost som var suverän morgonen därefter.

Nu bar det av hemåt, med besök hos Graham Beck för en provning av deras mousserande vin och även ett besök på Spice Route, en plats med blandning av smak-, konst- och trädgårdsupplevelser. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"

Så många bra tips

"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"

Gjorde djupt intryck på oss

"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."

Best trip ever!

"Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends."

Välplanerad resa med underbart boende

"Vi var 4 tokar från Jämtland som i 3 veckor fick uppleva otroliga saker i det vackra Sydafrika! Tack vare Dennis MyChoice Sydafrika fick vi en välplanerad resa med underbart boende på fler vackra ställen efter kusten och avslutade med några dygn i Cape Town / Camps Bay. Bästa betyget är att vi redan nu vill planera ny resa i framtiden och kommer varmt rekommendera våra vänner som har fått tagit del av vår resa, att ta hjälp av Er! Lycka till med 2019 och hoppas vi ses snart igen! Hälsningar från Jämtland Annica, Anders, Kent och Åsa."

I will always recommend this company

"My name is Mikael Becker. Im captain of a large group, 52 business and entrepreneur people from Sweden.My company Becker Network has been traveling for 23 years around the world with more or less the same people. Our South Afrika trip in November/ December 2018 was the most amazing trip so far, beting places the group been been before like The Maldives, Seychelles,Mauritius, Bali, Cuba and so on.All the credits goes to MyChoice they are truely an super reliable company that goes the extra mile just to make sure everything runs perfect. I will always recommend this company to everybody that travels to South Afrika. Thanks to Dennis Jonsson and Paula."

Great service

"Best experience ever thanks to MyChoice Sydafrika!! Great service 👌👌👌"

Kunde inte varit mer nöjd

"⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika, kunde inte vara mer nöjd och MyChoice ska ha all kredd för det. Proffsigt, flexibelt och underbart vänliga människor som gjort vår upplevelse till ett minne för livet."

Helt enkelt PERFEKT!!!

"Stort TACK MyChoice Sydafrika för en av de bästa resorna ever!!!! Vi njöt från början till slut av den skräddarsydda resan. Tack för alla tips på lokala marknader, häftiga restauranger, härliga utflykter, mysiga Guest House etc... Helt enkelt PERFEKT!!! Mycket bra fördelning mellan Kapstaden, vindistrikt och Safari. Blev nästan som 3 resor i en resa."

Bästa möjliga upplevelse i Sydafrika

"MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika."

Excellent service

"I am really impressed by MyChoice Sydafrika and the whole team. They literally managed to book one of my best vacations ever, tailor-made for my needs and everything done with excellent service and in a great spirit and at a very low cost, 5 stars from here! 🙂"

Ovärderlig service och expertis

"Vi reste med My Choice Travel gällande vår smekmånad i november. Att kunna skräddarsy en resa efter sina egna önskemål och ha ett bollplank ifrån början till slut var fantastiskt. Dennis kom med lokala tips gällande allt ifrån marknader, utflykter till restauranger och transport. Vi kan nu i efterhand inte mer än konstatera att vi förhöjde vår resa på alla plan genom att kontakta my choice travel och har fått mersmak för ett fantastiskt land som vi gärna besöker igen! Ett stort tack till Dennis och My Choice för ovärderlig service och expertis inför vår viktiga bröllopsresa! Rekomenderar er varmt att kontakta dem för era viktiga resor! Mvh Emma & Erik"

Vi kommer tillbaka

"Tack så otroligt mycket för den en av de starkaste reseupplevelserna i våra liv MyChoice! Hela familjen kunde inte varit nöjdare, vi kommer tillbaka ❤ Mvh, Familjen Frendberg"

Tack Emma Häggström för all hjälp

"Ännu inte åkt men väntar med spänning på allt vi ska se o uppleva. Ny recension kommer i slutet på december. Tack Emma Häggström för all hjälp. Du är en riktig klippa."

Vi njuter varje sekund

"Vilken dagar hittills. vi är förälskade i Sydafrika !!! Vår absolut bästa resa hittills är vi eniga om i hela familjen, och då har vi bara kommit halvvägs av resan. Tusen tack för alla fantastiska tips ! Klockrena! Vi njuter varje sekund/ familjen Atterström"

Quality all the way for less money

"MyChoice has the perfect combination of expert knowledge and complete service minded people working for them. Quality all the way for less money than a lot of bigger operators. Excellent business idea to book however much or little that the guests wants. Thank you! "

En resa med många minnen

"Vi fick de bästa tipsen och personlig service som gav oss en resa med många minnen och längtan att komma tillbaka!! Tack"