Category:

En riktig lyxresa i Sydafrika med Kapstaden, vindistrikten och safari i Kruger. För dig som gillar att njuta av livets goda och samtidigt vill se en bit av Sydafrikas vackraste utbud.

Fr. 45 800 kr / person

(Oktober – april)

Vad ingår i priset?

Fr. 40 500 kr / person

(Maj – september)

Vad ingår i priset?


Läs om vår prisgaranti

Kapstaden

Dag 1-6

Ni bor på ett 5-stjärnigt lyxhotell i fantastiska Camps Bay, med gångavstånd till stranden och Camps Bays restaurang- och barstråk. Härifrån kan ni både välja att slappna av och bara vara, relaxa på stranden eller vid poolen, alternativt ge er ut på alla de äventyr och upplevelser som Kapstaden har att erbjuda.

Efter nattflyg från Europa (Flyg till Sydafrika) landar ni i Kapstaden på morgon eller förmiddag. Vi ordnar transfer till ert boende.

Vi svänger förbi på en kaffe efter att ni har checkat in, för att gå igenom resan, eventuella frågor och välkomna er till Sydafrika såklart. Dagarna i Kapstaden kan spenderas precis så lugna eller fartfyllda som ni önskar, låt oss veta vad ni gillar, så hjälper vi er planera.

Vindistrikten

Dag 6-9

Efter citylivet är det dags att bege er inåt landet till vindistrikten. Vår personliga favorit är den lilla intima byn Franschhoek som ligger ungefär en timma med bil från Kapstaden. Väl framme checkar ni in på ert 5-stjärniga lyxhotell, som är ett riktigt guldkorn i byn.  

Vi ordnar transfer och bokar gärna in er på en riktig fin vinlunch i Stellenbosch på vägen. Vill ni hellre åka helikopter från Kapstaden till Fraschoek och njuta av vyerna från luften, då går det att ordna. Väl framme väntar tre dagar av god mat och vin i världsklass. Vi bokar gärna en privat tur med en kunnig vinexpert åt er för den bästa upplevelsen. Franschhoek har även ett grymt utbud på bra “fine dining” och några av Sydafrikas absoluta restauranger.

Vinprovning
• Cykla mellan vinplantagen
• Winetram i Franschhoek

Safari i Kruger

Dag 9-11

Dags att flyga norrut till Krugerområdet. Ni kommer att bo på en 5-stjärnig lyxlodge mitt i reservatet Sabi Sands, vilket är ansett som Sydafrikas bästa reservat med hög koncentration av leopard.

Mätta och belåtna efter några dagar i vindistrikten är det nu dags att flyga inrikes till norra delen av landet för resans sista etapp: safari. Ni flyger hela vägen in i bushen och blir sedan upphämtade för transport på hjul sista biten fram till lodgen. Boende på denna lyxlodge inkluderar alla måltider, dryck och Game Drives som det heter, safariturer med en Ranger och Tracker alltså. Under dessa dagar kan ni slappna av helt och hållet, ni blir uppassade dygnet runt och får njuta av Sydafrikas fantastiska djur och natur.

DAG 1-6: Kapstaden

DAG 6-9: Vindistrikten

DAG 9-11: Safari i Kruger

Varför boka med oss?

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Lena Jansson
Lena Jansson
13 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med."
Michael Murphy
Michael Murphy
11 januari
Read More
Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends.
Ida B Olsson
Ida B Olsson
9 januari
Read More
Dom var så fina, hjälpsamma och bra vid vår resa! Både innan, under och efteråt! Tack!!
Annica Nyholm
Annica Nyholm
8 januari
Read More
"Tack vare Dennis MyChoice Sydafrika fick vi en välplanerad resa med underbart boende på fler vackra ställen efter kusten och avslutade med några dygn i Cape Town / Camps Bay. Bästa betyget är att vi redan nu vill planera ny resa i framtiden och kommer varmt rekommendera våra vänner som har fått tagit del av vår resa, att ta hjälp av Er!"
 Micke Becker
Micke Becker
7 december 2018
Read More
"All the credits goes to MyChoice they are truely an super reliable company that goes the extra mile just to make sure everything runs perfect. I will always recommend this company to everybody that travels to South Afrika."
Maria Capistrano Björklund
Maria Capistrano Björklund
4 december 2018
Read More
"Best experience ever thanks to MyChoice Sydafrika!! Great service 👌👌👌"
 Lisa Jansson Linder
Lisa Jansson Linder
2 december 2018
Read More
"Rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika, kunde inte vara mer nöjd och MyChoice ska ha all kredd för det. Proffsigt, flexibelt och underbart vänliga människor som gjort vår upplevelse till ett minne för livet."
Tobias Ahlström
Tobias Ahlström
31 juli 2018
Read More
"Kunde aldrig planerat 2 bättre veckor i Sydafrika än vad Dennis på my choice ordnade till oss! Kan starkt rekommendera för dem som planerar att resa till Sydafrika 6/5 möjliga stjärnor."
Marie Vejde
Marie Vejde
26 februari 2018
Read More
"Stort TACK MyChoice Sydafrika för en av de bästa resorna ever!!!! Vi njöt från början till slut av den skräddarsydda resan. Tack för alla tips på lokala marknader, häftiga restauranger, härliga utflykter, mysiga Guest House etc... Helt enkelt PERFEKT!!! Mycket bra fördelning mellan Kapstaden, vindistrikt och Safari. Blev nästan som 3 resor i en resa."
Håkan Karlsvärd
Håkan Karlsvärd
11 februari 2018
Read More
"MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika."
Martin Nørregård
Martin Nørregård
31 januari 2018
Read More
"I am really impressed by MyChoice Sydafrika and the whole team. They literally managed to book one of my best vacations ever, tailor-made for my needs and everything done with excellent service and in a great spirit and at a very low cost, 5 stars from here! :)"
Emma Björkman
Emma Björkman
21 januari 2018
Read More
"Att kunna skräddarsy en resa efter sina egna önskemål och ha ett bollplank ifrån början till slut var fantastiskt. Ett stort tack till Dennis och My Choice för ovärderlig service och expertis inför vår viktiga bröllopsresa! Rekommenderar er varmt att kontakta dem för era viktiga resor!"
Annett Attesjö
Annett Attesjö
6 september 2017
Read More
"Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄSTA resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!"
Pelle Lindgren
Pelle Lindgren
29 januari 2017
Read More
"Boka via MyChoiceTravel!! Blir det inte bra är det ditt eget fel 😉 We will be back!!!"
Sofie Hyllén
Sofie Hyllén
29 december 2016
Read More
"MyChoice has the perfect combination of expert knowledge and complete service minded people working for them. Quality all the way for less money than a lot of bigger operators. Excellent business idea to book however much or little that the guests wants. Thank you!"
Barbro Trum
Barbro Trum
11 januari 2016
Read More
"Vi fick de bästa tipsen och personlig service som gav oss en resa med många minnen och längtan att komma tillbaka!! Tack"
Previous
Next

Fler Sydafrikaresor