Läge:

Pris:

Category: .

En riktig lyxresa med Kapstaden, vindistrikten och Krugersafari. För dig som gillar att njuta av livets goda och samtidigt vill se en bit av Sydafrikas vackraste utbud.

Ingår 

 • Boende enligt programmet (del i dubbel)
 • Safariturer, samtliga måltider på safarilodgen
 • Reseplanering
 • Välkomstmöte i Kapstaden
 • Svensk dygnetruntsupport via telefon

Ingår ej

 • Flyg
 • Hyrbil/Transfer
 • Valbara aktiviteter
 • Dryck, dricks till guider och parkavgifter
 • Reseförsäkring
 • Måltider

Fr. 34 500 kr / person

Boka med oss och få tips om undangömda pärlor och upplevelser.
Kostnadsfritt – läs mer!

Kapstaden

Dag 1-6

Ni bor på South Beach i fantastiska Camps Bay, med gångavstånd till strand och Camps Bay restaurang- och barstråk. Härifrån kan ni både välja att slappna av och bara vara, relaxa på stranden eller vid poolen, alternativt ge er ut på alla de äventyr och upplevelser som Kapstaden har att erbjuda.

Efter nattflyg från Europa (Flyg till Sydafrika) landar ni i Kapstaden på morgon eller förmiddag. Vi ordnar transfer till ert boende.

Vi svänger förbi på en kaffe efter att ni checkat in, för att gå igenom resan, eventuella frågor och välkomna er till Sydafrika såklart. Dagarna i Kapstaden kan spenderas precis så lugna eller fartfyllda som ni önskar, låt oss veta vad ni gillar, så hjälper vi er planera.

Vindistrikten

Dag 6-9

Efter citylivet är det dags att bege er inåt landet till vindistrikten. Vår personliga favorit är den lilla intima byn Franschhoek ungefär en timma från Kapstaden. Väl framme checkar ni in på La Quartier Francais som är ett riktigt guldkorn i byn. 

Vi ordnar transfer och bokar gärna in er på en riktig fin vinlunch i Stellenbosch på vägen. Nu väntar tre dagar av god mat och vin i världsklass. Vi bokar gärna en privattur med en kunnig vinlandsguide åt er för den bästa upplevelsen. Franschhoek har även ett grymt utbud på bra “fine dining” och några av Sydafrikas absoluta topprestauranger.

Vinprovning
• Cykla mellan vinplantagen
• Winetram i Franschhoek

Safari i Kruger

Dag 9-11

Dags att flyga norrut till Krugerområdet. Ni kommer bo mitt i reservatet Sabi Sands på lodgen Lions Sands, vilket är ansett som Sydafrikas bästa reservat med hög koncentration av leopard.

Mätta och belåtna efter några dagar i vinlanden är det nu dags att flyga inrikes till norra delen av landet för resans sista etapp: safari. Ni flyger hela vägen in i bushen och blir sedan upphämtade för transport på hjul sista biten fram till lodgen. Boende på lodge inkluderar alla måltider och Game Drives som det heter, safariturer med en Ranger och Tracker alltså. Under dessa dagar kan ni slappna av helt och hållet, ni blir omhändertagna dygnet runt och får njuta av Sydafrikas fantastiska djur och natur.

DAG 1-6: Kapstaden

DAG 6-9: Vindistrikten

DAG 9-11: Safari i Kruger

Varför boka med oss?

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Birgitta Andersson
Birgitta Andersson
Read More
"Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!"
Annett Attesjö
Annett Attesjö
Read More
"Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄSTA resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
Read More
Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med."
Ida B Olsson
Ida B Olsson
Read More
Dom var så fina, hjälpsamma och bra vid vår resa! Både innan, under och efteråt! Tack!!
 Lisa Jansson Linder
Lisa Jansson Linder
Read More
"Rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika, kunde inte vara mer nöjd och MyChoice ska ha all kredd för det. Proffsigt, flexibelt och underbart vänliga människor som gjort vår upplevelse till ett minne för livet."
Michael Murphy
Michael Murphy
Read More
Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends.
Annica Nyholm
Annica Nyholm
Read More
"Tack vare Dennis MyChoice Sydafrika fick vi en välplanerad resa med underbart boende på fler vackra ställen efter kusten och avslutade med några dygn i Cape Town / Camps Bay. Bästa betyget är att vi redan nu vill planera ny resa i framtiden och kommer varmt rekommendera våra vänner som har fått tagit del av vår resa, att ta hjälp av Er!"
 Micke Becker
Micke Becker
Read More
"All the credits goes to MyChoice they are truely an super reliable company that goes the extra mile just to make sure everything runs perfect. I will always recommend this company to everybody that travels to South Afrika."
 Maria Capistrano
Maria Capistrano
Read More
"Best experience ever thanks to MyChoice Sydafrika!! Great service 👌👌👌"
 Maja Molin
Maja Molin
Read More
"Dom kan dessa människor!! Precis hemkommen från Sydafrika med en massa härliga minnen. Restaurangerna! Vingården! Motorcykelfärden där jag fick åka sidovagn längst kusten! En glad Dennis som möter upp, lyssnar, fixar! Ska ni till Sydafrika - kolla med Dennis så får ni en oförglömlig resa och ni riskerar inte att missa något 👍🏼"
Tobias Ahlström
Tobias Ahlström
Read More
"Kunde aldrig planerat 2 bättre veckor i Sydafrika än vad Dennis på my choice ordnade till oss! Kan starkt rekommendera för dem som planerar att resa till Sydafrika 6/5 möjliga stjärnor."
Marie Vejde
Marie Vejde
Read More
"Stort TACK MyChoice Sydafrika för en av de bästa resorna ever!!!! Vi njöt från början till slut av den skräddarsydda resan. Tack för alla tips på lokala marknader, häftiga restauranger, härliga utflykter, mysiga Guest House etc... Helt enkelt PERFEKT!!! Mycket bra fördelning mellan Kapstaden, vindistrikt och Safari. Blev nästan som 3 resor i en resa."
Martin Nørregård
Martin Nørregård
Read More
"I am really impressed by MyChoice Sydafrika and the whole team. They literally managed to book one of my best vacations ever, tailor-made for my needs and everything done with excellent service and in a great spirit and at a very low cost, 5 stars from here! :)"
Emma Björkman
Emma Björkman
Read More
"Att kunna skräddarsy en resa efter sina egna önskemål och ha ett bollplank ifrån början till slut var fantastiskt. Ett stort tack till Dennis och My Choice för ovärderlig service och expertis inför vår viktiga bröllopsresa! Rekommenderar er varmt att kontakta dem för era viktiga resor!"
Pelle Lindgren
Pelle Lindgren
Read More
"Boka via MyChoiceTravel!! Blir det inte bra är det ditt eget fel 😉 We will be back!!!"
Sofie Hyllén
Sofie Hyllén
Read More
"MyChoice has the perfect combination of expert knowledge and complete service minded people working for them. Quality all the way for less money than a lot of bigger operators. Excellent business idea to book however much or little that the guests wants. Thank you!"
Barbro Trum
Barbro Trum
Read More
"Vi fick de bästa tipsen och personlig service som gav oss en resa med många minnen och längtan att komma tillbaka!! Tack"
Håkan Karlsvärd
Håkan Karlsvärd
Read More
"MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika."
Previous
Next

Fler Sydafrikaresor