Categories: ,

800 kr / person

10-15 min

OBS! Helikoptertur i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

HELIKOPTERTUR I KAPSTADEN

Upplev ett riktigt äventyr med en helikoptertur i Kapstaden. Ni kommer att börja er helikopterfärd med en säkerhetsinstruktion och invägning på kontoret vid helikopterplattan. Med start i V&A Waterfront flyger ni längs med havet med vacker utsikt över Taffelberget och Robben Island. Rutten tar er över den kända fotbollsstadion med minnen från fotbolls-VM 2010 och ut över stadens stränder Clifton och Camps Bay. Ni rundar de vackra bergen och de majestätiska Tolv Apostlarna innan ni flyger tillbaka över stadskärnan och landar mjukt tillbaka vid startpunkten. En spännande upplevelse med staden nedanför, som ni sent kommer att glömma!

KAN KOMBINERAS MED

Helikoptertur i Kapstaden görs bäst under din vistelse i staden. Se reseförslag: Kapstaden och Safari

Previous
Next

BRA ATT VETA

  • Priset gäller till och med 31 december 2019.
  • Flygturen beskriven ovan kallas Hopper Tour. Det finns även fler och längre turer om ni vill uppgradera upplevelsen.
  • Priset för denna helikoptertur i Kapstaden gäller för minst tre personer som väljer att flyga. Är ni färre kommer totalpriset ändå vara samma som för tre personer. Är ni fler gäller fortfarande priset per person.
  • Man tar sig enkelt till mötesplatsen i V&A Waterfront med egen bil eller taxi från hotellet. Kontakta oss om du vill förboka en transfer.
  • Bilder och filmer är tillåtna att tas under turen men observera att mobiltelefoner inte är tillåtna, inte ens i flight-mode då de stör sändarnas signaler.
  • Vänligen meddela i förväg i det fall någon av passagerarna väger över 100 kg. Ni kommer även vägas in på plats. I det fall totalvikten på samtliga passagerare är över maxvikten för ert fordon kommer ni bli erbjudna ett större fordon på er bekostnad.
  • Notera att denna aktivitet är väderberoende och en sista bekräftelse görs dagen innan turen.
  • Anländ 20 minuter innan avfärd.

VAD INGÅR?

  • 10 - 15 minuters helikoptertur i Kapstaden
  • Introduktion av aktiviteten

LÄGE

Mötesplatsen är i V&A Waterfront, längst med havet i Kapstaden.
Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Har man inte flugit helikopter tidigare tycker vi verkligen att man ska passa på att göra det i Kapstaden. Vyerna över staden, havet och bergen är överväldigande och har man lite respekt för höjder får man även en skön liten adrenalinkick på köpet. En helikoptertur i Kapstaden är en upplevelse som genererar minnen för livet.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips