Prisgaranti – läs mer!

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Boende i Sydafrika - vilket passar dig?

Det finns ett stort utbud av olika slags boenden i Sydafrika. Här finns det mängder av underbara hotell men också ett och annat bottennapp. MyChoice har stenkoll på pärlorna och vi bokar dessa åt våra gäster helt utan extra kostnad, och till exakt samma pris som du kan hitta på nätet. Dessutom får du tillgång till vår lokalkännedom samt tips om upplevelser och aktiviteter när du bokar boende via oss. Vi får ofta vara extra kreativa när det kommer till sällskap som har barn och vill bo fler en två personer i ett rum. Familjerum är nämligen inte helt enkelt att hitta i Sydafrika. Precis som på alla andra platser i världen blir dom bästa och mest prisvärda uppbokade tidigt. Därför föreslår vi att man bokar i god tid.

Boende i Sydafrika

Guest House

Ett populärt och prisvärt boende i Sydafrika är Guest Houses. Dessa är vanligtvis stora privata villor som har blivit omvandlade för att i huvudsak välkomna resenärer som söker en intim upplevelse. Normalt sett har dom inte mer än fem till tio rum vilka ofta skiljer sig från varandra i stil och storlek. Detta ger karaktär och bidrar till ”hemma hos känslan”. Guest Houses kan man hitta nästan överallt i Sydafrika. Dom serverar alltid frukost och många gånger har dom också pool för varma och lugna dagar.

Boutiquehotell

Att bo på boutiquehotell i Sydafrika är ett utmärkt alternativ om man vill lyxa till det lite men fortfarande behålla en genuin och intima känsla som bara ett mindre hotell kan erbjuda. Dessa är alltså små hotell som sätter fokus på interiör, service och hög standard. Boutiquehotell är välkomnar sällan barn och därför är det ett bra alternativ för de som vill ha en barnfri semester.

Boende i Kapstaden
Lyxhotell i Kapstaden

Stora Hotell

I Sydafrika kan man hitta många av de internationella hotellkedjorna såsom Radisson, Marriott och One & Only. Många gånger har dessa stora hotell en imponerande pool som lockar badsugna resenärer. Vissa av dem har över hundra rum och ofta är det lättare att hitta tillgänglighet på de större hotellen än mindre och mer intima hotell. Eftersom de kan erbjuda rum i exakt samma stil och storlek är de populära bland resenärer som reser i grupp.  

Lägenhet

Framförallt i Kapstaden kan lägenhet vara ett bra boendealternativ. Att hyra lägenhet i Kapstaden har blivit mer och mer populärt dom senaste åren. Det passar extra bra om man är ett sällskap med udda antal som vill dela istället för att hyra dyra enkelrum på hotell. Ett tips är att hyra av etablerade bolag eller privatpersoner som har lång historik. På så sätt undviker man lyckosökare som snabbt kastar ut sin lägenhet och sedan ångrar sig och lämnar köparen i sticket. MyChoice jobbar såklart bara med lägenheter där vi kan lita på leverantören till 100%.
Villa i Camps Bay

Villa

Att hyra villa i Kapstaden med pool och utsikt över havet är en dröm för många. Precis som med lägenheter vill vi varna för oseriösa uthyrare men hittar man rätt kan det bli ett minne för livet. Alternativen är många men det som ofta lockar mest är en villa i strandområdet Camps Bay. Med vår lokalkännedom ser vi till att våra gäster hamnar i rätt stadsdel och område. Vi föredrar om man kan ta sig runt till fots vilket inte är en självklarhet i hela Kapstaden på grund av backar och säkerhet. En lyxvilla kan kosta väldigt mycket pengar men är man över 6 personer som delar kan det ibland vara billigare än hotell.

Safarilodge

Vi ser väldigt gärna att alla våra gäster får bo på en safarilodge i bushen under sin resa till Sydafrika. Alternativen är många och vårt tips är att rådfråga experter så att det blir precis så bra som man kan föreställa sig. Läs mer här för att få uppleva Sydafrikas bästa safari.  

Madikwe Safari och Game Reserve

Varför boka med oss

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Vill du se reseförslag?

Från våra gäster