Vi bor här

Lokala tips

Prisgaranti

Trygghet

Vilket boende i Sydafrika passar dig?

Det finns ett stort utbud av olika slags boenden i Sydafrika. Det finns mängder av underbara hotell i Sydafrika, men också ett och annat bottennapp. MyChoice har stenkoll på Kapstadens bästa boenden och vi bokar dessa åt våra gäster helt utan extra kostnad, och till exakt samma pris per natt som du kan hitta på nätet. Dessutom får du tillgång till vår lokalkännedom samt tips om upplevelser och aktiviteter när du bokar boende i Sydafrika via oss. Vi får ofta vara extra kreativa när det kommer till sällskap som har barn och vill bo fler en två personer i ett rum. Familjerum är nämligen inte helt enkelt att få tag på i Sydafrika. Precis som på alla andra platser i världen blir dom bästa och mest prisvärda hotellen uppbokade tidigt. Därför föreslår vi att man bokar sitt boende i god tid. Kolla gärna in våra förslag på boende i Kapstaden med priser och övrig information. Nedanför presenterar vi de olika boendealternativ som finns i Sydafrika.

Guest House

Populärt boende Sydafrika

Guest house är ett populärt och prisvärt boendealternativ i Sydafrika. Dessa är vanligtvis privata villor som har blivit omvandlade för att i huvudsak välkomna resenärer som söker en intim upplevelse. Normalt sett har dom inte mer än fem till tio rum vilka ofta skiljer sig från varandra i stil och storlek. Detta ger karaktär och bidrar till ”hemma hos känslan”. Guest Houses kan man få tag på nästan överallt i Sydafrika. Alla guesthouse i Sydafrika serverar frukost, och flera av dem har också pool för varma och lugna dagar. 

Boutiquehotell

Utmärkt för en barnfri semester

Att bo på boutiquehotell i Sydafrika är ett utmärkt alternativ om man vill lyxa till det lite men fortfarande behålla en genuin och intima känsla som bara ett mindre hotell kan erbjuda. Dessa är alltså små hotell som sätter fokus på interiör, service och hög standard. Boutiquehotell välkomnar sällan barn och därför är det ett bra alternativ för våra gäster som vill ha en barnfri semester. Se vårt förslag på vårt populära boutiquehotell i Kapstaden för mer information och pris per natt.

Stora Hotell

Perfekt för badsugna gäster

I Sydafrika finns flertal av de internationella hotellkedjorna såsom Radisson, Marriott och One & Only. Många gånger har dessa hotell en imponerande pool som lockar badsugna gäster. Vissa av dem har över hundra rum och ofta är det lättare att hitta tillgänglighet på de större hotellen än mindre och mer intima hotell. Eftersom de kan erbjuda rum i exakt samma stil och storlek är de populära bland resenärer som reser i grupp. Vi erbjuder både stora och små hotell i Sydafrika.

Lägenhet

Framförallt i Kapstaden kan lägenhet vara ett bra boendealternativ. Att bo i en lägenhet i Sydafrika har blivit mer och mer populärt dom senaste åren. Lägenhet passar extra bra om man är ett sällskap med udda antal som vill dela istället för att hyra dyra enkelrum på hotell i Sydafrika. Ett tips är att hyra av etablerade bolag eller privatpersoner som har lång historik. På så sätt undviker man lyckosökare som snabbt kastar ut sin lägenhet och sedan ångrar sig och lämnar köparen i sticket. MyChoice jobbar såklart bara med lägenheter där vi kan lita på leverantören till 100%. Se vårt förslag på lägenhet i Camps Bay för mer information och pris per natt.

Villa

Att hyra villa i Sydafrika med pool och utsikt över havet är en dröm för de flesta. Precis som med lägenheter vill vi varna för oseriösa uthyrare men hittar man rätt kan det bli ett minne för livet. Alternativen är mångfaldiga men det som ofta lockar mest är en villa nära Camps Bay beach. Med vår lokalkännedom ser vi till att våra gäster hamnar i rätt stadsdel och område. Vi föredrar om man kan ta sig runt till fots vilket inte är en självklarhet i hela Kapstaden på grund av backar och säkerhet. En lyxvilla kan kosta väldigt mycket pengar men är man över 6 personer som delar kan det ibland vara billigare än hotell. Se vårt förslag på en villa i Camps Bay för mer information och pris per natt.

Safarilodge

Populärt boendealternativ för den safarisugna

Vi ser väldigt gärna att alla våra gäster får bo på en lodge i bushen under sin resa till Sydafrika. Alternativen är många och vårt tips är att rådfråga experter så att det blir precis så bra som man kan föreställa sig. Dessutom får våra gäster tillgång till ett bibliotek av unika upplevelser och tips i området när vi bokar deras lodge. Utan extra kostnad.

Från några resenärer

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Svensk ordning och reda.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska och har svenska värderingar. Säkerhetsläget har vi stenkoll på och ger er dom sista tipsen när vi ses i Kapstaden. Istället för att göra betalningar till olika hotell, betalar ni enkelt till oss med kort eller banköverföring. Vi erbjuder förmånliga villkor, guidar er till en bra reseförsäkring samt avbeställningsskydd och vi är stolta medlemmar i SATSA. En trygghet för dig som resenär och garanti för att vi sköter våra böcker och verksamhet på ett föredömligt vis. 

Läs om corona i Sydafrika och hur vi hanterar av- och ombokningar åt våra kunder.

Välkommen hem till oss.

MyChoice är en arrangör som skräddarsyr den bästa tänkbara upplevelsen när du ska resa till Sydafrika och angränsande länder. Vi är din lokala värd som du har tillgång till redan från det ögonblick du har börjat tänka på att resa till Sydafrika. Alla på MyChoice bor permanent i Kapstaden och är redo att assistera dig långt innan resan samt på plats när du är här.

Det klassiska är enkelt att hitta. Därför finns vi.

På fritiden testar vi hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter i vår del av världen. Vi får ofta höra att vår lokalkännedom gör Sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderligt när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en krona extra. Med MyChoice får du alltid samma pris samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan, vilket betyder aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt beroende på vilket hotell som bokas. Ofta kan man avboka fritt fram tills 30 dagar innan ankomst.