Hyra villa i Kapstaden
Läge: Camps Bay, Kapstaden
Pris: Från R1150 / person
BOKA!

Fr. 545 SEK / person

5-stjärniga villor

Lyxvilla i Camps Bay med havsutsikt

Att hyra villa i Kapstaden är ett bra boendealternativ. Bo i Blue Views fantastiska villor eller lägenheter nära stranden i Camps Bay. Njut av vackra solnedgångar och sagolika bergsvyer. Detta är ett prisvärt och kvalitetssäkert alternativ för den som inte vill bo på hotell.

  • Havsutsikt
  • Personligt och modernt
  • Närhet till stranden och havet
  • Flera lägenheter och villor har pool

Boka med oss, så hjälper vi dig att planera din drömresa. Kostnadsfritt  – läs mer!

STANDARD

Blue Views produkter håller en hög standard och kan helt klart beskrivas som ett lyxigt boendealternativ i Kapstaden. I närheten av villorna och lägenheterna ligger Blue Views kontor vilket betyder att deras gäster alltid har någonstans att vända sig vid behov.

RUMMEN

En spektakulär takvåning som har två sovrum med tillhörande badrum. Från terrassen ser man både havet och Kapstadens majestätiska berg. Här kan man njuta av poolen samt grilla en fin köttbit i solnedgången. Köket och vardagsrummet har en öppen, modern stil.

Denna lyxfastighet har fem sovrum med tillhörande badrum. Det moderna köket och vardagsrummet leder ut till en härlig uteplats. Terrassen har en åtta meters pool och en fantastisk utsikt över havet.

Sju sovrum med tillhörande badrum har denna fastighet. Förutom havsutsikt har detta moderna boende kök, vardagsrum samt en trevlig terrass och pool. Perfekt för ett svalkande dopp innan grillen åker fram.

Den här villan har sju sovrum med tillhörande badrum. Från den svalkande poolen har man havsutsikt  och villan ligger bara 50 meter från stranden. Köket och vardagsrummet är idealiskt för mysiga hemmakvällar.

Lägenheten har fyra sovrum med tillhörande badrum. Fastigheten är modern med ett vardagsrum och kök som öppnar upp sig till en uteplats med pool och solstolar.

Denna moderna lägenhet ligger i närheten av stranden och restaurangerna i Camps Bay. Lägenheten har kök samt ett trevligt vardagsrum och en fransk balkong.

ATMOSFÄR

Blue Views villor och lägenheter inger helt klart en känsla av lyx och flärd. På samma gång kan man leva lite mer som en local under sitt besök i Kapstaden än om man bor på hotell. Köken är fullt utrustade, vilket bjuder in till härliga luncher vid poolen eller varma sommarkvällar framför grillen.

LÄGE

Blue Views fastigheter ligger ett stenkast från Bakhoven vilket är en mindre och mer intim strand bortom den större stranden i Camps Bay. Restaurangerna längs huvudgatan i Camps Bay är inom gångavstånd och Kapstadens centrum ligger cirka 20 minuters bilfärd från Blue Views.

Så här tycker vi

Vem vill inte bo i en lyxvilla vid havet under sin semester i Kapstaden? Det är ett magiskt boendealternativ men man måste komma ihåg att det inte alltid är det billigaste. Många gånger kommer man billigare undan genom att bo på ett guest house. Speciellt under jul och nyår springer priserna iväg. Men har man en gedigen budget så tycker vi att det är värt varenda slant.

Varför boka med oss?

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra gäster

Fler boenden i Kapstaden

Head south hotell i Kapstaden
MyChoice

Head South Lodge

Art Deco-hotell perfekt för dig som gillar snygg design och fantastisk personal. Känn havsbrisen medan du spejar ut över strandpromenaden från hotellets takterass.

Läs mer »