Läge: Gardens, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Inspekterat av oss

Lyxvillor

Lyxvilla i Camps Bay med havsutsikt

Att hyra villa i Kapstaden är ett bra boendealternativ om du är en större familj eller sällskap. Och om du verkligen vill hyra en villa, rekommenderar vi Bakoven i Camps Bay. 

Här får du obeskrivligt vackra solnedgångar tillsammans med sagolika vyer över berg och hav. Dessutom är det ett prisvärt alternativ för dig som inte vill bo på hotell. För att inte nämna inredningen som är i världsklass. 

Om du verkligen vill garantera en bra semester, bör du boka direkt med oss. Det kostar inget extra att hyra villa i Kapstaden med oss. Däremot får du tillgång till oss lokalbor och över 20 års erfarenhet av Sydafrika. Vi hjälper dig med upplevelser, heta tips i området och andra problem som hindrar din semester från att bli perfekt. Helt gratis.

Fr. 795 kr / person
  •  

Söker du något annat? Hör av dig till oss så hittar vi ett boende som passar just dig och din plånbok.

Previous
Next

STANDARD

Villorna håller en hög standard och kan helt klart beskrivas som ett lyxigt boendealternativ i Kapstaden. I närheten av fastigheterna ligger deras kontor vilket betyder att deras gäster alltid har någonstans att vända sig vid behov.

RUMMEN

En spektakulär takvåning som har två sovrum med tillhörande badrum. Från terrassen ser man både havet och Kapstadens majestätiska berg. Här kan man njuta av poolen samt grilla en fin köttbit i solnedgången. Köket och vardagsrummet har en öppen, modern stil.

Denna lyxfastighet har fem sovrum med tillhörande badrum. Det moderna köket och vardagsrummet leder ut till en härlig uteplats. Terrassen har en åtta meters pool och en fantastisk utsikt över havet.

Penthouse 3, Blue Views, Camps Bay

Trettio meter från Camps Bays strand hittar du den här pärlan. Här får du tre sovrum, alla med eget badrum. Dessutom får du en pool att svalka dig i efter en hård dag. Det ingår även fullt utrustat kök och tvätt- samt diskmaskin. 

Penthouse 4, Blue Views, Camps Bay

Här får du tre sovrum, 6 personer, tillsammans med ett boende i modern minimalistisk stil. Du har trettio meter till Camps Bays restauranger och strand. Åt motsatt riktning har du spektakulära berg att vila blicken på. 
Här ingår fullt utrustat kök, disk- samt tvättmaskin. 

Den här villan har sju sovrum med tillhörande badrum. Från den svalkande poolen har man havsutsikt och villan ligger bara 50 meter från stranden. Köket och vardagsrummet är idealiskt för mysiga hemmakvällar.

 

Sju sovrum med tillhörande badrum har denna fastighet. Förutom havsutsikt har detta moderna boende kök, vardagsrum samt en trevlig terrass och pool. Perfekt för ett svalkande dopp innan grillen åker fram.

Uteplats, The Residence, Blue Views

Lägenheten har fyra sovrum med tillhörande badrum. Fastigheten är modern med ett vardagsrum och kök som öppnar upp sig till en uteplats med pool och solstolar.

 

The Place, Villa i Camps Bay, Kapstaden

Som namnet antyder är det här platsen med stort p. Här får du allt som krävs för en lyckad semester: stor terrass med pool, lounge-hörna på den gigantiska tomten och en utsikt som heter duga. The Place erbjuder fem rum för tio personer. Alla inredda med skandinavisk stil. Dessutom har du femtio meter till Bakoven Beach, vilket är en mysig privat strand – bara tio minuter från Camps Bay. 

 

ATMOSFÄR

Att hyra villa i Kapstaden inger helt klart en känsla av lyx och flärd. På samma gång kan man leva lite mer som en local under sitt besök i staden än om man bor på hotell. Köken är fullt utrustade, vilket bjuder in till härliga luncher vid poolen eller varma sommarkvällar framför grillen.

LÄGE

Fastigheterna ligger ett stenkast från Bakhoven vilket är en mindre och mer intim strand bortom den större stranden i Camps Bay. Restaurangerna längs huvudgatan i Camps Bay är inom gångavstånd och det tar cirka 20 minuter med bil till centrala Kapstaden.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Vem vill inte bo i en lyxvilla vid havet under sin semester i Kapstaden? Det är ett magiskt boendealternativ men man måste komma ihåg att det inte alltid är det billigaste. Många gånger kommer man billigare undan genom att bo på ett guest house. Speciellt under jul och nyår springer priserna iväg. Men har man en gedigen budget så tycker vi att det är värt varenda slant.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips