Welgelegen boutiquehotell i Kapstaden
Läge: Gardens, Kapstaden
Pris: Från R1550 / dubbelrum
BOKA!

Inspekterat av oss

Boutiquehotell

Prisvärt boutiquehotell i Kapstaden

  • Nära till barer och restauranger
  • Pool med soldäck
  • Barnvänligt
  • Spa-avdelning
  • Prisvärt

Welgelegen boutiquehotell ligger i en lugn återvändsgränd vid foten av Taffelberget i centrala Kapstaden. Detta mysiga boende kommer få dig att känna dig som en “local” med sin inbjudande innergård och trevliga pool.

Slå dig ner i de bekväma sofforna i loungen och läs en bok eller beundra utsikten över Taffelberget från ditt rum. En lyxig touch är hotellets egna spa.

Fr. 695 kr / person
  •  
Previous
Next

STANDARD

Detta är ett prisvärt 4-stjärnigt boutiquehotell i Kapstaden, med en hemma-hos-känsla. Personalen är välkomnande och service-minded. Denna viktorianska byggnad är inredd i mer klassisk än modern stil utan att tumma på kvalitén.

RUMMEN

Welgelegen har tre olika rumskategorier men varje rum skiljer sig i interiör och storlek. Barn i alla åldrar är välkomna och flera av rummen har smarta lösningar för de större barnen medan alla rumstyper får plats med en extrasäng för de minsta. Från många av rummen ser man det majestätiska Taffelberget.

ATMOSFÄR

Nytt och gammalt blandas till ett rustikt boende med charmiga detaljer. Loungen och matsalen påminner om ett vackert mansion på landsbygden eller en exklusiv stuga. Atmosfären är avslappnad, bekväm och mysig.

LÄGE

Denna undangömda pärla erbjuder en lugn oas bara minuter från de pulserande bar- och restauranggatorna i Kapstaden. På några minuter kan du promenera till centrum och med en taxi kommer du enkelt till Waterfront, Kirstenboschs botaniska trädgård och de vita sandstränderna längst Camps Bay och Cliffton.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Många av Kapstadens lokalbor vill bo i detta område på grund av närheten till härliga bar- och restauranggator. Trots detta är omgivningen lugn och harmonisk. Välj att bo på Welgelegen om du vill känna dig som en “local” och bo en bit från de klassiska turiststråken i Kapstaden, samtidigt som man enkelt når dessa med taxi.

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips

Från några resenärer