Välkommen hem till oss.

Med en kärlek för Afrika och en passion för service är vi exalterade över att vara ett namn inom resebranschen genom MyChoice Sydafrika. Genom snart 20 år på plats i Kapstaden och nästan lika lång erfarenhet av resor till södra Afrika vill vi genom nya grepp överträffa dina förväntningar.

MyChoice Sydafrika grundades av Dennis Jonsson som också är en av dina ”hosts” på plats i Sydafrika. Efter att ha läst service management med turism som inriktning upptäckte han fantastiska Sydafrika och bestämde sig för att flytta dit. Inledningsvis var hans jobb att projektleda grupper. Efter många år med nöjda resenärer från företag som till exempel Volvo, Harrys och Carlsberg föddes idén till MyChoice Sydafrika. Istället för att tillfredsställa grupper så stora som över tusen personer riktar han nu istället in sig på dig, individen som vill resa till Sydafrika.

Det klassiska är enkelt att hitta.
Därför finns vi.

För att kunna ge en riktigt bra rekommendation måste man ha testat mycket. Därför är vi varje dag på jakt efter nya upplevelser som får oss att stanna upp och säga “Wow, det här var riktigt bra”, så att vi kan vara trygga med att rekommendera det till er.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderlig när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en spänn extra. Därför har vi en prisgaranti så att du alltid får samma pris med oss som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i Rand (ZAR – den sydafrikanska valutan) så att vi kan försäkra dig om att du får våra leverantörers aktuella priser.

Få våra bästa tips.

Vi får ofta höra att vår lokalkännedom på plats är det som gör sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, Robben Island och Godahoppsudden men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang som man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Sydafrika-tips

Vi talar svenska. Hela vägen.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska. Så tillsammans med vår lokalkunskap gör vi reseplanering ett enkelt nöje.

Från våra gäster