Unika upplevelser

Prisvärt

Svensktalande

Vi bor här

Företagsresa till Sydafrika? Kolla med oss, vi bor här!

Vi som jobbar på MyChoice har lång erfarenhet av företagsresor till Sydafrika. Vi har levererat extremt lyckade arrangemang åt företag stora som små. Från 2 personer till över 2000 personer åt gången. Alltid med svensk etik, moral och kvalité i ryggmärgen. Med över 20 år i landet har vi upplevt mycket och skapat ett brett kontaktnät vilket låter vårt idéskapande spinna fritt. Vår långa tid i landet har också givit oss ett bra förhandlingsläge vilket resulterar i fördelaktiga priser för våra kunder. Ett kreativt och minnesvärt upplägg behöver inte alltid vara dyrt. Läs mer om hur vi kan skapa en unik, kvalitativ och prisvärd företagsresa till Sydafrika.

Konferensresor

Under en konferensresa till Sydafrika är konferensen i fokus men självklart vill vi också visa allt som landet har att erbjuda. Vi föreslår gärna för Sydafrika karaktäristiska miljöer och talare för konferenspassen. Hur kan man exempelvis dra paralleller mellan ditt företag och arbetet med att hålla en balans mellan vilda djur i ett naturreservat? Svaret får ni under ert konferenspass mitt i Sydafrikas vilda bush. Kan ert företag ta lärdomar från en vingårds miljötänk? Vinmakaren berättar som en del av konferensen bland vinrankorna. Kontakta oss för fler förslag på unika miljöer och inslag under er konferensresa till Sydafrika.

Inspirationsresor

Vi på MyChoice har levererat inspirationsresor åt både småföretagare och större medlemsorganisationer. Som ett resultat av att vara bosatta många år i landet har vi ett brett kontaktnät, både privat och professionellt. Studiebesök och möten med branscher av alla dess slag är något som vi gärna och enkelt arrangerar åt våra företagskunder. Självklart ska man ha lite kul mellan varven. Vi har många bra exempel på hur man kan förena nytta med nöje under en inspirationsresa till Sydafrika. Låt oss visa dig hur.

Belöningsresor

Hur ger man kollegorna en ordentlig klapp på axeln efter ett framgångsrikt år för företaget? Ett exempel är en belöningsresa till Sydafrika där vårt jobb är att få alla att känna sig ordentligt bortskämda. Vår svensktalande personal på plats kvalitetssäkrar varje steg och ser till att resan blir över allas förväntan och ett minne för livet. Tillsammans med våra kunder kreerar vi belöningsresor som inte går att arrangera på egen hand. Måstena i Sydafrika går att uppleva på många sätt och vis. Hör av dig så berättar vi hur.

Varför boka med oss?

Sydafrika-tips

Unika upplevelser

Prisvärt

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Michael Murphy
Michael Murphy
11 januari
Read More
Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends.
Ida B Olsson
Ida B Olsson
9 januari
Read More
Dom var så fina, hjälpsamma och bra vid vår resa! Både innan, under och efteråt! Tack!!
Previous
Next