Konferensresa med safari i Sydafrika

Konferensresa till Sydafrika

Du söker en konferensresa till Sydafrika, kanske någon annanstans. Oavsett bör den erbjuda en bra omgivning för möten, bättre miljöer utanför, men framförallt – ge er ny energi och nya insikter att leda företaget framåt. Därför föreslår vi Sydafrika: där safari, vinland, valar och oförglömliga minnen väntar på er.

Sydafrika kan kännas långt bort, typ som på andra sidan jordklotet, men det behöver inte bli så omständigt. Eftersom det inte är någon tidsskillnad, slipper du jetlag och sömnlösa nätter. Flyger du dessutom över natten, sparar du en dag och kan rivstarta er konferensresa till Sydafrika direkt. Dessutom kan det ofta vara billigare än Europa, då den lokala valutan (Rand) ligger lågt i förhållande till den svenska.

Vingård, konferensresa Sydafrika

Konferensresa till Sydafrika med safari & vinprovning

För en resa där konferensen är i fokus är möjligheterna många för stora grupper som små. Sydafrika erbjuder konferenslokaler i världsklass och varför inte kombinera nytta med nöje?

Beroende på vad ni vill uppnå med er konferensresa till Sydafrika: djurliv, strandliv, restaurangliv eller allt – ser vi till att protokollet följer era visioner. Med riviera i söder och safari i norr, är möjligheterna oändliga. Och med oss, missar ni inget.

Starta dagen med att spana på valar från en kajak, bestig sedan – ett av världens sju nya underverk – Taffelberget, och avsluta med ett möte på stranden. Blir ni törstiga, kan ni alltid förflytta mötet till en närliggande vingård. Om det är djurliv som lockar, kan ni kombinera er konferensresa till Sydafrika med safari och låta insikterna dimpa ner medan ni står öga mot öga med Big Five.

Kvällarna spenderas bäst med att låta vin i världsklass flöda medan ni blir serverade mat från Sydafrikas legendariska restauranger. Du har troligtvis förstått vid det här laget: Sydafrika erbjuder konferenser för dig med alla olika preferenser och kompetenser.

Aktivitet, konferensresa Sydafrika

Konferera i Sydafrika som en expert

Med 20 års erfarenhet av södra Afrika, och nästan lika lång tid av att skräddarsy konferensresor till Sydafrika, har vi hunnit testa de flesta alternativen. Dessutom bor vi här och hjälper er därför på plats. Något som blir extra viktigt när fikabordet börjar sina på mötet och påfyllning krävs inom kort. Skämt åsido, poängen är att när det sker en kris (oavsett slag): är det bra att ha hjälp på plats. Se det som en extra trygghet för att allt skall fungera så bra som möjligt för er. Dessutom gör vi det helt gratis, när du väljer att boka med oss. Läs mer om våra företagsresor till Sydafrika.

Hör av dig, så berättar vi mer om din konferensresa till Sydafrika.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Resa till Sydafrika? Kolla med oss, vi bor här!

Med Sydafrika som hem i över 20 år har vi hunnit testa och upplevt det mesta för att se vad som håller måttet. Vi hjälper dig att planera din Sydafrikaresa för att just du ska få ett minne för livet. 

Från några företagsresenärer

Fler restips

Sol och bad på stränder i Sydafrika med vår resa Kapstaden och Safari
MyChoice

Sol, bad och stränder i Sydafrika

Oavsett vilket syfte du reste hit med, är stränder i Sydafrika en måste-aktivitet. Flera stränder har röstats fram till världens vackraste och när man börjar skrapa på ytan finns det många fler som passar just dig oavsett om du gillar att pressa i solen, bada eller surfa.

Utsiktsplatser i Kapstaden, Sydafrika
MyChoice

7 häftiga utsiktsplatser i Kapstaden

För att ge er lite försmak på vad som väntar har vi lokalbor skapat vår topplista över utsiktsplatser i Kapstaden. Vi har bott här i över 20 år och anser att det är en av världens vackraste städer, så platser med fantastisk utsikt och häftig natur finns det gott om.