Konferensresa Sydafrika och safari

Konferensresa till Sydafrika

Du söker en konferensresa till Sydafrika, kanske någon annanstans. Oavsett bör den erbjuda en bra omgivning för möten, bättre miljöer utanför, men framförallt – ge er ny energi och nya insikter att leda företaget framåt. Därför föreslår vi Sydafrika: där safari, vinland, valar och oförglömliga minnen väntar på er.

Sydafrika kan kännas långt bort, typ som på andra sidan jordklotet, men det behöver inte bli så omständigt. Eftersom det inte är någon tidsskillnad, slipper du jetlag och sömnlösa nätter. Flyger du dessutom över natten, sparar du en dag och kan rivstarta er konferensresa till Sydafrika direkt. Dessutom kan det ofta vara billigare än Europa, då den lokala valutan (Rand) ligger lågt i förhållande till den svenska.

Konferensresa till Sydafrika med vinprovning

Konferensresa till Sydafrika med safari & vinprovning

För en resa där konferensen är i fokus är möjligheterna många för stora grupper som små. Sydafrika erbjuder konferenslokaler i världsklass och varför inte kombinera nytta med nöje?

Beroende på vad ni vill uppnå med er konferensresa till Sydafrika: djurliv, strandliv, restaurangliv eller allt – ser vi till att protokollet följer era visioner. Med riviera i söder och safari i norr, är möjligheterna oändliga. Och med oss, missar ni inget.

Starta dagen med att spana på valar från en kajak, bestig sedan – ett av världens sju nya underverk – Taffelberget, och avsluta med ett möte på stranden. Blir ni törstiga, kan ni alltid förflytta mötet till en närliggande vingård. Om det är djurliv som lockar, kan ni kombinera er konferensresa till Sydafrika med safari och låta insikterna dimpa ner medan ni står öga mot öga med Big Five.

Kvällarna spenderas bäst med att låta vin i världsklass flöda medan ni blir serverade mat från Sydafrikas legendariska restauranger. Du har troligtvis förstått vid det här laget: Sydafrika erbjuder konferenser för dig med alla olika preferenser och kompetenser.

 

Konferensresa till Sydafrika med aktiviteter och upplevelser

Konferera i Sydafrika som en expert

Med 20 års erfarenhet av södra Afrika, och nästan lika lång tid av att skräddarsy konferensresor till Sydafrika, har vi hunnit testa de flesta alternativen. Dessutom bor vi här och hjälper er därför på plats. Något som blir extra viktigt när fikabordet börjar sina på mötet och påfyllning krävs inom kort. Skämt åsido, poängen är att när det sker en kris (oavsett slag): är det bra att ha hjälp på plats. Se det som en extra trygghet för att allt skall fungera så bra som möjligt för er. Dessutom gör vi det helt gratis, när du väljer att boka med oss. Läs mer om våra företagsresor till Sydafrika.

Hör av dig, så berättar vi mer om din konferensresa till Sydafrika.

 

 

Resa till Sydafrika? Kolla med oss, vi bor här!

Med Sydafrika som hem i över 20 år har vi hunnit testa och upplevt det mesta för att se vad som håller måttet. Vi hjälper dig att planera din Sydafrikaresa för att just du ska få ett minne för livet. 

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Michael Murphy
Michael Murphy
11 januari
Read More
Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends.
Ida B Olsson
Ida B Olsson
9 januari
Read More
Dom var så fina, hjälpsamma och bra vid vår resa! Både innan, under och efteråt! Tack!!
Previous
Next

Fler restips

En resa till Sydafrika för matens skull.
MyChoice

Restauranger och event i Sydafrika

En värld av mat och upplevelser En resa till Sydafrika bjuder på mycket mer än djur, natur och safari. Särskilt Kapstaden har en uppsjö av