Prisgaranti – läs mer!

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Välj safari i Sydafrika som passar dig.

En resa till Sydafrika sägs inte vara komplett förrän du har upplevt safari. Men ibland är det svårt att hinna med allt. Tillsammans ser vi till att du får uppleva den bästa safarin efter dina förutsättningar. Vilken safari passar dig bäst? 

 Tips: Passa på att boka din safarilodge med oss och få tillgång till våra lokala tips och upplevelser i området. Alltid till samma pris som när du bokar med hotellet.

Safari nära Kapstaden

I närheten av Kapstaden finns det reservat som erbjuder en introduktion till safari men som inte alls är jämförelsebara med en riktig safariupplevelse. Vi föreslår istället att du kör fyra timmar till vårt närmaste safarialternativ eller flyger två timmar till Johannesburg och upplever safarilodgerna norröver. Dessa är de absolut bästa alternativen om du både vill uppleva Kapstaden och få en bra safariupplevelse utan att köra långa sträckor. Vi rekommenderar starkt att spendera lite extra tid för att nå en genuin safariupplevelse istället för att snåla med tiden och ta en safari nära Kapstaden. 
Om en safari nära Kapstaden passar dig, skicka en förfrågan och låt våra experter skräddarsy din drömresa – kostnadsfritt.

Safari på Garden Route

Östkapprovinsen är känd för sitt bush-landskap, otrolig grönska och kullar så långt ögat kan nå. Tillsammans med fantastiska lodger får man en unik naturupplevelse. Om du vill se både Garden Route och The Big Five är detta safarin för dig! Skicka en förfrågan och låt våra safariexperter sätta ihop din drömresa – kostnadsfritt.

Safari i Krugerområdet

Kruger National Park är känd bland svenskar som ett absolut måste i Sydafrika. Det som många inte vet är att dem angränsande privata reservaten i så kallade “Greater Kruger” ofta ger en bättre safariupplevelse då de har fantastiska lodger, inga asfaltsvägar och därmed är inga “vanliga” bilar tillåtna. Vi rekommenderar detta starkt! Skicka en förfrågan och låt våra safariexperter sy ihop din drömresa – kostnadsfritt. 

Safari i Pilanesberg

Denna safariupplevelse passar bra som tillägg till alla våra Sydafrikaresor.

Ett stort, malariafritt och djurrikt reservat endast 2 timmars bilfärd från Johannesburg. Det gör Pilanesberg till ett perfekt reservat för dig som vill uppleva safari i norr men inte vill, eller har tid att,  ta dig ända till Krugerparken. Skicka en förfrågan och låt våra safariexperter skräddarsy din drömresa – kostnadsfritt.

Safari i Madikwe

Denna safariupplevelse passar bra som tillägg till alla våra Sydafrikaresor.

Ett av Sydafrikas största reservat som angränsar Botswana och erbjuder en sannerligen vild safariupplevelse. Området är malariafritt, barnvänligt och har en lyxig känsla som gör att du glömmer att det finns en värld utanför den omgivande naturen. Rekommenderas starkt! Skicka en förfrågan och låt våra experter sy ihop ditt safariäventyr – kostnadsfritt.

Vill du se reseförslag?

Varför boka med oss?

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra gäster