Beta Beach Guest House i Camps Bay, Kapstaden
Läge: Bakoven, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 600 kr / person

Guest House

Guesthouse i Kapstaden med mycket hjärta

  • Pool och terrass
  • Privata utrymmen
  • Mycket prisvärt
  • Wifi
  • Frukost ingår

För dig som söker ett prisvärt guesthouse i Kapstaden som innehåller allt och ingenting. Wilton Manor kombinerar natur, kultur och resultatet blir ett boende där ingen millimeter är den andra lik – en slags lyxvariant av en djungelkojja. Dessutom har ni en hushund och en rad skötsamma exotiska fåglar på området

.

Detta guesthouse bjuder på läckra terrasser för lugna hemmakvällar. Och om du verkligen står på tårna kan du även se en del av havet. Men havet förefaller ha mindre betydelse eftersom du är omgiven av kultur, massiva träslag och unika samlingsobjekt som ensamma förefaller udda. Men tillsammans bildar det en berättelse och helhet, vilken du aldrig komma sluta fascineras av.

Om du vill uppleva mer av den afrikanska känslan, eller helt byta upplevelseform, bör du boka Wilton Manor med oss. Du får alltid samma pris som direkt med boendet men som tack bjuder vi på all kunskap vi samlat på oss de senaste 20 åren i Sydafrika. Helt enkelt perfekt för dig som vill få ut så mycket som möjligt av semestern. 

Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

Previous
Next

STANDARD

Du bjuds på ett boende smyckat av levande natur och standarden är därefter: det knarrar och knakar men samtidigt är allting fräscht och levande.

Du serveras frukost varje morgon. På kvällen kan du stå vid grillen, svalka dig med ett dopp och sedan blanda ihop din egna drink från Honesty-baren.

Här finns allmänna utrymmen i överflöd: terrasser, undangömda balkonger och sällskapsrum. Perfekt om du vill ha en stund för dig själv eller ett privat möte mellan fyra ögon.

RUMMEN

Wilton Manor har totalt 13 rum. Samtliga är stora, luftiga och med mycket ljus som tittar in genom de stora fönsterna. Alla utrustade med badrum och moderna faciliteter. Dessutom har ni AC, Wi-Fi och en helt unik inredning för varje rum.

Här finns två singelrum, två rum med separata sängar och ett rum perfekt för familjen – rum nummer nio. Den här pärlan har egen ingång, en mysig uteplats med grill och avkopplande lounge-möbler. Dessutom har ni, utöver er dubbelsäng, en extra säng rekommenderad för barn under 12 år.

Resterande är dubbelrum, några med mer lyx än andra och en prissättning därefter.

ATMOSFÄR

Fullsmockat med både hjärta, kultur och historia. Inte en millimeter är den andra lik och det bidrar till att din äventyrliga sida vaknar till liv. Vandra omkring, omsvept av afrikansk känsla och fängslas av naturens kraft att ge dig både tak över huvudet och sinnesro samt fascination inom det.

LÄGE

Du bor i Green Point – ett läge med nära till allt. Här har du nära till Waterfront, en botanisk park, lokala restauranger och den legendariska strandpromenaden längs Atlantens horisont. Det tar dig ungefär 10 minuter med taxi till stadskärnan och ytterligare 10 minuter till Camps Bay och Cliftons vykortskompatibla stränder.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Wilton Manor är ett guesthouse i Kapstaden som erbjuder en unik upplevelse. Du kommer nära naturen men det tummar såklart på standarden. Naturen har aldrig varit känd för att vara lyxig, utan den är bara som den alltid har varit.

Missförstå oss inte, allt du behöver finns och lite till. Men att avsluta kvällen med en tre-rätters, jacuzzi och champagne: får du lämna hotellet för att göra.

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Previous
Next