Beta Beach Guest House, Camps Bay, Kapstaden
Läge: Bakoven, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 600 kr / person

4-stjärnigt guest house

Inspekterat av MyChoice

Guest House i Kapstaden med mycket hjärta

  • Pool och terrass
  • Privata utrymmen
  • Mycket prisvärt
  • Wifi
  • Frukost ingår

För dig som söker ett prisvärt Guest House i Kapstaden som innehåller allt och ingenting. Wilton Manor kombinerar natur, kultur och resultatet blir ett boende där ingen millimeter är den andra lik – en slags lyxvariant av en djungelkojja. Dessutom har ni en hushund och en rad skötsamma exotiska fåglar på området

.

Detta Guest House bjuder på läckra terrasser för lugna hemmakvällar. Och om du verkligen står på tårna kan du även se en del av havet. Men havet förefaller ha mindre betydelse eftersom du är omgiven av kultur, massiva träslag och unika samlingsobjekt som ensamma förefaller udda. Men tillsammans bildar det en berättelse och helhet, vilken du aldrig komma sluta fascineras av.

Om du vill uppleva mer av den afrikanska känslan, eller helt byta upplevelseform, bör du boka Wilton Manor med oss. Du får alltid samma pris som direkt med boendet men som tack bjuder vi på all kunskap vi samlat på oss de senaste 15-åren i Sydafrika. Helt enkelt perfekt för dig som vill få ut så mycket som möjligt av semestern. 

Maximilian Göhner
01/04/2019
Chante Kennedy
28/03/2019
Reinhold Amutenya
17/05/2019
Tove Persson
20/02/2019
Lesley Goodchild
10/12/2018
Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

STANDARD

Du bjuds på ett boende smyckat av levande natur och standarden är därefter: det knarrar och knakar men samtidigt är allting fräscht och levande.

Du serveras frukost varje morgon. På kvällen kan du stå vid grillen, svalka dig med ett dopp och sedan blanda ihop din egna drink från Honesty-baren.

Här finns allmänna utrymmen i överflöd: terrasser, undangömda balkonger och sällskapsrum. Perfekt om du vill ha en stund för dig själv eller ett privat möte mellan fyra ögon.

RUMMEN

Wilton Manor har totalt 13 rum. Samtliga är stora, luftiga och med mycket ljus som tittar in genom de stora fönsterna. Alla utrustade med badrum och moderna faciliteter. Dessutom har ni AC, Wi-Fi och en helt unik inredning för varje rum.

Här finns två singelrum, två rum med separata sängar och ett rum perfekt för familjen – rum nummer nio. Den här pärlan har egen ingång, en mysig uteplats med grill och avkopplande lounge-möbler. Dessutom har ni, utöver er dubbelsäng, en extra säng rekommenderad för barn under 12 år.

Resterande är dubbelrum, några med mer lyx än andra och en prissättning därefter.

ATMOSFÄR

Fullsmockat med både hjärta, kultur och historia. Inte en millimeter är den andra lik och det bidrar till att din äventyrliga sida vaknar till liv. Vandra omkring, omsvept av afrikansk känsla och fängslas av naturens kraft att ge dig både tak över huvudet och sinnesro samt fascination inom det.

LÄGE

Du bor i Green Point – ett läge med nära till allt. Här har du nära till Waterfront, en botanisk park, lokala restauranger och den legendariska strandpromenaden längs Atlantens horisont. Det tar dig ungefär 10 minuter med taxi till stadskärnan och ytterligare 10 minuter till Camps Bay och Cliftons vykortskompatibla stränder.

Så här tycker vi

Wilton Manor är ett Guest House i Kapstaden som erbjuder en unik upplevelse. Du kommer nära naturen men det tummar såklart på standarden. Naturen har aldrig varit känd för att vara lyxig, utan den är bara som den alltid har varit.

Missförstå oss inte, allt du behöver finns och lite till. Men att avsluta kvällen med en tre-rätters, jacuzzi och champagne: får du lämna hotellet för att göra.

Wilton Manor

Varför boka med oss?

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Birgitta Andersson
Birgitta Andersson
Read More
"Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!"
Annett Attesjö
Annett Attesjö
Read More
"Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄSTA resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
Read More
Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med."
Ida B Olsson
Ida B Olsson
Read More
Dom var så fina, hjälpsamma och bra vid vår resa! Både innan, under och efteråt! Tack!!
 Lisa Jansson Linder
Lisa Jansson Linder
Read More
"Rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika, kunde inte vara mer nöjd och MyChoice ska ha all kredd för det. Proffsigt, flexibelt och underbart vänliga människor som gjort vår upplevelse till ett minne för livet."
Michael Murphy
Michael Murphy
Read More
Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends.
Annica Nyholm
Annica Nyholm
Read More
"Tack vare Dennis MyChoice Sydafrika fick vi en välplanerad resa med underbart boende på fler vackra ställen efter kusten och avslutade med några dygn i Cape Town / Camps Bay. Bästa betyget är att vi redan nu vill planera ny resa i framtiden och kommer varmt rekommendera våra vänner som har fått tagit del av vår resa, att ta hjälp av Er!"
 Micke Becker
Micke Becker
Read More
"All the credits goes to MyChoice they are truely an super reliable company that goes the extra mile just to make sure everything runs perfect. I will always recommend this company to everybody that travels to South Afrika."
 Maria Capistrano
Maria Capistrano
Read More
"Best experience ever thanks to MyChoice Sydafrika!! Great service 👌👌👌"
 Maja Molin
Maja Molin
Read More
"Dom kan dessa människor!! Precis hemkommen från Sydafrika med en massa härliga minnen. Restaurangerna! Vingården! Motorcykelfärden där jag fick åka sidovagn längst kusten! En glad Dennis som möter upp, lyssnar, fixar! Ska ni till Sydafrika - kolla med Dennis så får ni en oförglömlig resa och ni riskerar inte att missa något 👍🏼"
Tobias Ahlström
Tobias Ahlström
Read More
"Kunde aldrig planerat 2 bättre veckor i Sydafrika än vad Dennis på my choice ordnade till oss! Kan starkt rekommendera för dem som planerar att resa till Sydafrika 6/5 möjliga stjärnor."
Marie Vejde
Marie Vejde
Read More
"Stort TACK MyChoice Sydafrika för en av de bästa resorna ever!!!! Vi njöt från början till slut av den skräddarsydda resan. Tack för alla tips på lokala marknader, häftiga restauranger, härliga utflykter, mysiga Guest House etc... Helt enkelt PERFEKT!!! Mycket bra fördelning mellan Kapstaden, vindistrikt och Safari. Blev nästan som 3 resor i en resa."
Martin Nørregård
Martin Nørregård
Read More
"I am really impressed by MyChoice Sydafrika and the whole team. They literally managed to book one of my best vacations ever, tailor-made for my needs and everything done with excellent service and in a great spirit and at a very low cost, 5 stars from here! :)"
Emma Björkman
Emma Björkman
Read More
"Att kunna skräddarsy en resa efter sina egna önskemål och ha ett bollplank ifrån början till slut var fantastiskt. Ett stort tack till Dennis och My Choice för ovärderlig service och expertis inför vår viktiga bröllopsresa! Rekommenderar er varmt att kontakta dem för era viktiga resor!"
Pelle Lindgren
Pelle Lindgren
Read More
"Boka via MyChoiceTravel!! Blir det inte bra är det ditt eget fel 😉 We will be back!!!"
Sofie Hyllén
Sofie Hyllén
Read More
"MyChoice has the perfect combination of expert knowledge and complete service minded people working for them. Quality all the way for less money than a lot of bigger operators. Excellent business idea to book however much or little that the guests wants. Thank you!"
Barbro Trum
Barbro Trum
Read More
"Vi fick de bästa tipsen och personlig service som gav oss en resa med många minnen och längtan att komma tillbaka!! Tack"
Håkan Karlsvärd
Håkan Karlsvärd
Read More
"MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika."
Previous
Next