Vi bor här

Lokala tips

Prisgaranti

Trygghet

Få Sydafrika-tips av oss lokalbor - utan extra kostnad!

När ni bokar er resa med oss på MyChoice får ni tillgång till all vår lokala expertis, våra bästa tips samt svar på alla era frågor både före och under resan – helt utan att det kostar något extra. Vi hjälper er att sätta ihop en skräddarsydd resa inklusive planering dag för dag med våra lokala tips på aktiviteter och restauranger, både utifrån era egna önskemål och våra personliga guldkorn vi inte tycker att ni får missa. Vi svänger även förbi hotellet när ni anländer för att säga hej och svara på era eventuella frågor och funderingar, och under resans gång finns vi nära till hands. Vi på MyChoice älskar Sydafrika och är bosatta i Kapstaden sedan många år tillbaka. Vårt mål är att ni blir lika förälskade i Sydafrika som vi är. Precis som vår slogan lyder; Välkommen hem till oss!

Tips på vingårdar i världsklass

Visst är vin alltid gott, men godast är det nog allt när man är på plats på vingården där det växt och tillverkats. Det finns flera fantastiska vindistrikt i landet och de hundratals vingårdarna i närheten av Kapstaden är ofta öppna för besökare. Det är bara att knalla in, slå sig ner och be att få smaka. Visst är det häftigt? Det tycker vi också! Men utav hundratals vingårdar, vilka ska man välja? Hur tar man sig dit? Var och i vilket vindistrikt kan man bo? Vilka är egentligen de mest exklusiva vinmakarna, och hur lyckas man få till en provning hos dem? Var får man tag i en bra vinguide? Hör av er till oss, vi vet!

Bar- och restaurangtips

Sydafrika är vida känt för sin fantastiska matkultur. Drömmen för en riktig foodie! Här finns restauranger och kockar i världsranking, och detsamma gäller barer, ginproducenter och vinmakare. Problemet i Sydafrika är inte att hitta bra restauranger och barer – det största problemet är att hinna besöka dem alla! Därför finns vi, vi hjälper er att prioritera rätt och hitta guldkornen som just ni kommer älska. Vi slänger nog in ett och annat tips på någon hemlig ginbar som gömmer sig på en bakgård någonstans också. Där kanske ni får syn på någon av oss en fredag efter jobbet, vem vet…

Våra bästa vandringsleder

Kapstaden erbjuder fantastiska vandringsleder, vackra hikes och utmanande gorges, både för dig som aldrig gått på en hike tidigare och dig som söker det mer avancerade. Med alla bergstoppar och storslagna vyer är en hike verkligen något vi rekommenderar. Men var finns dom? Hur hittar man? Vad ska man tänka på? Kan man hika helt på egen hand? Fråga oss, vi har koll!

Våra favoritmarknader

Marknaderna i Kapstaden är en riktig dröm för alla som älskar food stalls, lokala produkter och härligt häng. Men var finns dom? Vilken marknad är egentligen bäst? Och vilken dag bör man sikta in sig på? Fråga oss, vi har koll!

Boka din resa till Sydafrika med oss

Vill du få tillgång till svaren på dessa frågor och många fler? Boka din resa till
Sydafrika med oss och få tillgång till all vår lokalkännedom och unika tips – utan extra kostnad!

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips