Categories: ,

Från 300 kr / person

2 timmar

OBS! Delfinskådning i Plettenberg Bay, bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och  kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

OM UPPLEVELSEN

Sydafrika har ett fantastiskt rikt marinliv, södra kusten är hem åt både haj, val och delfin. Att få träffa på dessa vackra djur i deras naturliga miljö är en lyx som man inte ska ta för givet. Efter genomgång på land startar turen fartfyllt med sjösättning genom vågorna innan ni kommer ut på lugnare vatten, väl där spanar ni efter både delfiner och andra djur.

KAN KOMBINERAS MED

Se delfiner i Sydafrika görs bäst under din roadtrip längs Garden Route. Se reseförslag: Södra Sydafrikas Bästa – 15 dagar

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Plettenberg

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Att komma ut på havet och få se vilda delfiner i sin rätta miljö är få förunnat, vem har inte drömt om det? Vi älskar havet och alla djur som bor där och därför är det viktigt för oss att vi bokar aktiviteter som denna med ansvarsfulla leverantörer som värnar om marinlivet i Sydafrika. Arrangörerna av denna delfintur jobbar med ekoturism för att bevara djur och natur.

Från några resenärer

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Svensk ordning och reda.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska och har svenska värderingar. Säkerhetsläget har vi stenkoll på och ger er dom sista tipsen när vi ses i Kapstaden. Istället för att göra betalningar till olika hotell, betalar ni enkelt till oss med kort eller banköverföring. Vi erbjuder förmånliga villkor, guidar er till en bra reseförsäkring samt avbeställningsskydd och vi är stolta medlemmar i SATSA. En trygghet för dig som resenär och garanti för att vi sköter våra böcker och verksamhet på ett föredömligt vis. 

Läs om corona i Sydafrika och hur vi hanterar av- och ombokningar åt våra kunder.

Välkommen hem till oss.

MyChoice är en arrangör som skräddarsyr den bästa tänkbara upplevelsen när du ska resa till Sydafrika och angränsande länder. Vi är din lokala värd som du har tillgång till redan från det ögonblick du har börjat tänka på att resa till Sydafrika. Alla på MyChoice bor permanent i Kapstaden och är redo att assistera dig långt innan resan samt på plats när du är här.

Det klassiska är enkelt att hitta. Därför finns vi.

På fritiden testar vi hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter i vår del av världen. Vi får ofta höra att vår lokalkännedom gör Sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderligt när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en krona extra. Med MyChoice får du alltid samma pris samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan, vilket betyder aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt beroende på vilket hotell som bokas. Ofta kan man avboka fritt fram tills 30 dagar innan ankomst.