Från 300 kr / person

2 timmar

OBS! Delfinskådning i Plettenberg Bay, bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och  kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

OM UPPLEVELSEN

Sydafrika har ett fantastiskt rikt marinliv, södra kusten är hem åt både haj, val och delfin. Att få träffa på dessa vackra djur i deras naturliga miljö är en lyx som man inte ska ta för givet. Efter genomgång på land startar turen fartfyllt med sjösättning genom vågorna innan ni kommer ut på lugnare vatten, väl där spanar ni efter både delfiner och andra djur.

KAN KOMBINERAS MED

Se delfiner i Sydafrika görs bäst under din roadtrip längs Garden Route. Se reseförslag: Södra Sydafrikas Bästa – 15 dagar

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Plettenberg

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Att komma ut på havet och få se vilda delfiner i sin rätta miljö är få förunnat, vem har inte drömt om det? Vi älskar havet och alla djur som bor där och därför är det viktigt för oss att vi bokar aktiviteter som denna med ansvarsfulla leverantörer som värnar om marinlivet i Sydafrika. Arrangörerna av denna delfintur jobbar med ekoturism för att bevara djur och natur.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips