Categories: ,

450 kr / person

Halvdag

OBS! Vår sightseeingtur i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

SIGHTSEEINGTUR I KAPSTADEN

Att cykla i Kapstaden är ett aktivt och roligt sätt att ta sig runt och uppleva olika områden kombinerat med att testa lokala maträtter. Ni kommer starta er förmiddag i & Bikes butik i centrum och få reda på all nödvändig information och bli tilldelad er utrustning. Cykelturen kommer ta er genom ikoniska stadsdelar som exempelvis Bo Kaap, The Atlas Spice Market, the Waterkant och V&A Waterfront med mycket spännande historia. Fokus kommer dock ligga på den kulinariska sidan av Kapstaden och ni kommer få prova olika maträtter som bland annat Boerewors rolls (Sydafrikansk korv) och koesisters (Cape Malay-kakor). Turen avslutas tillbaka i butiken där ni startade.

KAN KOMBINERAS MED

Denna sightseeingtur på cykel görs bäst under din vistelse i Kapstaden. Se reseförslag: Kapstaden och Safari

Previous
Next

BRA ATT VETA

  • Cykelturen är cirka 10 km lång.
  • Notera att denna aktivitet är väderberoende och en sista bekräftelse görs dagen innan turen.
  • Turerna kan bokas måndag-lördag och pågår mellan 9.30 till 13.30. Föredrar man en eftermiddagstur går det att efterfråga.
  • Ni kommer att cykla runtom i Kapstadens centrum och man bör vara medveten om att det inte alltid finns existerande cykelvägar.
  • Det ingår inte dricks till guiden i priset.

VAD INGÅR?

  • Guide
  • Cykel och hjälm

LÄGE

Mötesplatsen är på 32 Loop Street, i Kapstadens centrum.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Den här upplevelsen är ett utomordentligt bra sätt att se de central delarna av Kapstaden på. I tillägg får man smaka på några lokala maträtter från Sydafrika. Vi vill poängtera att detta inte är någon lyxig matupplevelse utan snarare en kulturell resa där ni får prova på några sydafrikanska klassiker.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips