Categories: ,

450 kr / person

Halvdag

OBS! Vår sightseeingtur i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

SIGHTSEEINGTUR I KAPSTADEN

Att cykla i Kapstaden är ett aktivt och roligt sätt att ta sig runt och uppleva olika områden kombinerat med att testa lokala maträtter. Ni kommer starta er förmiddag i & Bikes butik i centrum och få reda på all nödvändig information och bli tilldelad er utrustning. Cykelturen kommer ta er genom ikoniska stadsdelar som exempelvis Bo Kaap, The Atlas Spice Market, the Waterkant och V&A Waterfront med mycket spännande historia. Fokus kommer dock ligga på den kulinariska sidan av Kapstaden och ni kommer få prova olika maträtter som bland annat Boerewors rolls (Sydafrikansk korv) och koesisters (Cape Malay-kakor). Turen avslutas tillbaka i butiken där ni startade.

KAN KOMBINERAS MED

Denna sightseeingtur på cykel görs bäst under din vistelse i Kapstaden. Se reseförslag: Kapstaden och Safari

Previous
Next

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Mötesplatsen är på 32 Loop Street, i Kapstadens centrum.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Den här upplevelsen är ett utomordentligt bra sätt att se de central delarna av Kapstaden på. I tillägg får man smaka på några lokala maträtter från Sydafrika. Vi vill poängtera att detta inte är någon lyxig matupplevelse utan snarare en kulturell resa där ni får prova på några sydafrikanska klassiker.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips