Categories: ,

Från 100 kr / person

Ca 2 timmar

OBS! Konsert i Kirstenbosch Botaniska Trädgård bokas efter att vi har bokat ditt boende i Kapstaden och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

KONSERT I KIRSTENBOSCH BOTANISKA TRÄDGÅRD

Er dag med hästridning börjar på en farm i mysiga Nordhoek cirka 40 min utanför Kapstaden. Under ett kort informationsmöte får ni även er utrustning. Ni kommer att bli tilldelade varsin häst och tillsammans med kunniga instruktörer rider ni från hagen ner till havet och längst med den långa, vita stranden. Det finns möjlighet att ställa frågor under färdens gång och du kan alltid känna dig säker tillsammans med instruktörerna om du är en oerfaren ryttare. Ni kommer att gå (skritta) i en behaglig takt under större delen av tiden, men det finns även möjlighet för mer avancerad ridning nere på stranden. Under tiden ni rider kan ofta instruktörerna ta era kameror eller telefoner och ta bilder på er när ni sitter på hästarna. Cirka 1,5 timme senare är ni tillbaka i hagen och det är dags att ta avsked av dessa vackra djur.

KAN KOMBINERAS MED

Konsert i Kirstenbosch Botaniska Trädgård görs bäst under din vistelse i Kapstaden. Se reseförslag: Kapstaden och Safari

Previous
Next

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Kirstenbosch ligger i Kapstaden vid foten av Taffelberget på dess östra sida.
 
Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

En konsert i Kirstenbosch Botaniska Trädgård är en härlig upplevelse. Din musiksmak spelar mindre roll eftersom det i vilket fall är trevligt med en social picknick i denna fantastiska miljö. Åk dit lite tidigare om du vill strosa runt i den gigantiska trädgården med en imponerande samling av olika växter.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips