Categories: ,

Från 550 kr / person

4 timmar

OBS! Matlagningskurs i Bo-Kaap bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och  kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

OM UPPLEVELSEN

Kapstaden består av massor av spännande stadsdelar som alla har sin egen historia, kultur och uttryck. Ett omtalat område är Bo-Kaap, som är hemvist till Cape Malay-kulturen. Denna stadsdel bär på en intressant historia och står ut i Kapstadens innerstad på grund av dess färgsprakande hus i regnbågens alla färger. Här doftar det allt som oftast av fantastiska kryddor och mat som förbereds i vart och vartannat hem. Kardemumma, chili, kanel, koriander, curry och ingefära, ja det är svårt att inte bli lite hungrig om man passerar här. Häng med på en tur med någon av våra lokala guider och gå en Cape Malay-matlagningskurs hemma hos en familj i Bo-Kaap, en häftig upplevelse där du både får ta del av områdets historia och lära dig vika samoosas som ett proffs.

Previous
Next

KAN KOMBINERAS MED

Passar bäst under din vistelse i Kapstaden.

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Bo-Kaap ligger i centrala Kapstaden.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Att besöka Bo-Kaap är ett måste under din Kapstadsvistelse. Att se och ta kort på alla färgglada hus som finns här är såklart häftigt, men att få stiga in i ett av dom och laga mat hemma hos en familj, det är ännu häftigare. Den här upplevelsen passar dig som vill få en lite mer ingående upplevelse av Bo-Kaap och kulturen här, samtidigt som du kanske samlar på dig några ess i rockärmen för framtida fredagsmys.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips