Categories: ,

Från 395 kr / person

5 timmar

OBS! Vandring i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och  kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

OM ATT VANDRA I KAPSTADEN

Kapstaden erbjuder många härliga vandringsleder för både mer och mindre erfarna hikers. Kanske vill du ge dig på Taffelberget till fots istället för att åka linbanan upp? Eller uppleva en unik 360-utsikt över Kapstaden? För den som ger sig på någon av stadens alla bergstoppar eller hike trails utlovas belöning i form av storslagna vyer och vandring i spektakulär omgivning. När du bokar den här upplevelsen får du, i grupp och tillsammans med guide, testa på någon av Kapstadens bästa vandringsleder. Snöra på dig kängorna så kör vi!

Previous
Next

KAN KOMBINERAS MED

Passar bäst att göra under er vistelse i Kapstaden.

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Kapstaden

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Vandra i Kapstaden är ett måste! Att komma upp en bit på något av bergen som omsluter staden och få se allt ur fågelperspektiv är en mäktig upplevelse som imponerar. Här finns vandringsleder som passar alla, många som bor här vandrar till exempel både med hundar och barn, samtidigt finns också de riktigt avancerade lederna för den som gillar utmaningar. Vill ni vandra på egen hand i Kapstaden, så tipsar vi gärna om var våra favoritleder finns.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips