Categories: ,

Från 300 kr / person

Fr. 1 tim

OBS! Yoga i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

OM YOGA I KAPSTADEN

Nyfiken nybörjare eller en fulländad yoga master? Yoga i Kapstaden är en aktivitet för dig. Vi rekommenderar ett mobilt företag som erbjuder yogaklasser för privatpersoner på valfria platser runtom i Kapstaden. Detta är även ett ypperligt tillfälle att få testa på denna avslappnande träning och meditation genom privatlektioner om du inte trivs i stora klasser på gym eller dylikt. Du kan välja att vara själv med en instruktör eller addera till fler människor.

Instruktörerna är flexibla och kan komma till ditt hotellrum på eftermiddagen eller möta er på en strand i soluppgången. För en mer spännande upplevelse kan ni göra yoga på en av Kapstadens många sevärdheter eller turistattraktioner som längst den sceniska kustvägen Chapman’s Peak eller på toppen av Taffelberget. Ett perfekt sätt att börja eller avsluta dagen på för att minska stressnivån och bidra till att du kommer känna dig avslappnad och lugn under hela din resa.

KAN KOMBINERAS MED

Yoga i Kapstaden görs bäst under din vistelse i staden. Se reseförslag: Kapstaden och Safari

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

På valfri plats i Kapstaden, du väljer ställe och instruktören kommer till dig.
Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Särskilt på semestern kan det vara svårt att hinna med träning eftersom man ofta måste anpassa sig till platser eller tider. Genom att privatinstruktören kommer till dig kan du ha ditt yogapass avklarat utan att ens ha lämnat hotellrummet innan frukost. Eller kombinera en tur till Taffelberget med en avslappnande lektion. Ett prisvärt och spännande sätt att hålla kvar vid sin träning även under semestern och ett ypperligt tillfälle att testa på yoga för första gången där du har möjlighet att få full fokus av en privatinstruktör.

Från några resenärer

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Svensk ordning och reda.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska och har svenska värderingar. Säkerhetsläget har vi stenkoll på och ger er dom sista tipsen när vi ses i Kapstaden. Istället för att göra betalningar till olika hotell, betalar ni enkelt till oss med kort eller banköverföring. Vi erbjuder förmånliga villkor, guidar er till en bra reseförsäkring samt avbeställningsskydd och vi är stolta medlemmar i SATSA. En trygghet för dig som resenär och garanti för att vi sköter våra böcker och verksamhet på ett föredömligt vis. 

Läs om corona i Sydafrika och hur vi hanterar av- och ombokningar åt våra kunder.

Välkommen hem till oss.

MyChoice är en arrangör som skräddarsyr den bästa tänkbara upplevelsen när du ska resa till Sydafrika och angränsande länder. Vi är din lokala värd som du har tillgång till redan från det ögonblick du har börjat tänka på att resa till Sydafrika. Alla på MyChoice bor permanent i Kapstaden och är redo att assistera dig långt innan resan samt på plats när du är här.

Det klassiska är enkelt att hitta. Därför finns vi.

På fritiden testar vi hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter i vår del av världen. Vi får ofta höra att vår lokalkännedom gör Sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderligt när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en krona extra. Med MyChoice får du alltid samma pris samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan, vilket betyder aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt beroende på vilket hotell som bokas. Ofta kan man avboka fritt fram tills 30 dagar innan ankomst.