Categories: ,

Från 150 kr / person

2 timmar

OBS! Grafittitur i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och  kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

OM VÅR GRAFITTITUR I KAPSTADEN

Kapstaden består av många spännande stadsdelar som alla har sin egen historia, kultur och uttryck. En av de mest färgsprakande är Woodstock som är lite av Kapstadens konstcentrum, där många konstnärer, designers och gallerier håller till men som framför allt är känt för all vacker grafitti och gatukonst som finns i varje hörn. För att hitta rätt och uppleva Woodstock på bästa sätt rekommenderar vi en tur med en av våra lokala guider.

Previous
Next

KAN KOMBINERAS MED

Denna grafittitur görs bäst under din vistelse i Kapstaden.

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Woodstock i Kapstaden

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Att Sydafrika uttrycker sig med finess i färg och form är nog ingen nyhet. Woodstock är gatukonsten mecka, här finns konstverk på alla möjliga oväntade ställen. Därför tycker vi att detta upplevs bäst tillsammans med en lokal guide som känner till både konstverkens kontext och själva området. Den här turen är ett enkelt och kul sätt att se mer av konsttäta Woodstock och passar såväl den som är konstintresserad och den som inte vet ett skvatt om konst, men vill se mer av vad Kapstaden handlar om.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips