Läge: Gansbaai

Pris: Från R1800/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, transfer osv.  öklsnkskskskskskskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkskskskskskskskskskskskskskskjsjsjsjs

INKLUDERAT I PRISET
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
  2-4 timmars vithajssafari i Gansbaai
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Introduktion
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Våtdräkt och cyklop
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Frukost, lunch och alkoholfri dryck

Dyka med vithaj i Sydafrika
SKU: valsafari. Categories: , , .

1 250 kr / person

Halvdag

OBS! Upplevelser bokas efter att vi har bokat ditt boende och kostar alltid samma pris som när du bokar själv. Se vår PRISGARANTI

Vad ingår?

  • 2-4 timmars vithajssafari i Gansbaai
  • Introduktion
  • Våtdräkt och cyklop
  • Frukost, lunch och alkoholfri dryck

OM UPPLEVELSEN

Vithajssafari börjar tidigt med ett informationsmöte där gästerna får veta allt om hur denna spännande dag kommer gå till när de ska få se dessa respektingivande djur i sin vilda miljö. Det är lätt att tro att vithajar är farliga och att vi borde hålla oss borta från dem men hajar är överlag ointresserade av människor och borde vara mer rädda för oss än vi för dem. Varje år dödas 100 miljoner hajar i världen på grund av hajfensfiske och ännu fler om man inkluderar långrevsfiske, därav vikten av att ständigt arbeta med bevarandet av vithajen. Under mötet serveras frukost därefter bär det av ut till havs på båten där snacks och dryck finns till förfogande under hela dagen. Efter att förhoppningsvis ha sett dessa vackra varelser, både uppifrån båtens däck och i undervattens-buren på sidan av båten, åker gästerna tillbaka mot land för att avnjuta en lättare lunch och smälta intrycken. En dag med både adrenalin och ett överraskande uppvaknande gällande dessa fantastiska djur.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet går utmärkt att göra både från Kapstaden eller som en del av resan längs Garden Route. Gansbaai ligger mellan Kapstaden och Mossel Bay längs kustvägen.

BRA ATT VETA

  • Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av dykning.
  • Upplevelsen är väderberoende och en sista bekräftelse görs dagen innan turen.
  • Kameror är tillåtna ombord båten och det finns även tillfälle att inhandla inspelat material tillbaka på land efter turen.
  • Låt oss veta om du är i behov av transfers till och från aktiviteten. Vi erbjuder transfers till och från Kapstaden för er som behöver. Transfern tar cirka 2 timmar enkel väg.

LÄGE

Gansbaai är en mindre bukt längs med södra kusten av Sydafrika som är känd för att ofta besökas av hundratals vithajar som vistas kring södra Afrika.

Så här tycker vi

Vithajsafari är en extremt spännande upplevelse men den är också väldigt utbildande. Dessa vackra djur som har blivit stämplade som människans värsta fiende i vattnet får visa upp sig från sin bästa sida. Man inser snabbt att hajen som seglar förbi inte är ett dugg intresserad av att äta människorna i buren. De är lite nyfikna men visar ytterst sällan sin aggressiva sida mot just buren. Vi tror och hoppas på en mer positiv syn på hajens existens med hjälp av vithajsafari som upplevelse.

Varför boka med oss?

Kostnadsfritt – läs mer!

Vi bor här

Svensktalande

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Från våra gäster

“Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!”

“MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika.”

“Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄST resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!”

“Vi ville göra något riktigt speciellt och annorlunda under vår smekmånad, något som innehöll både romantik, äventyr och historia. Så vi valde att resa till Sydafrika och med hjälp av MyChoice upplevde vi vårt livs resa! Vi såg vilda djur på safari i Kruger, besökte fantastiska vingårdar och cyklade utanför Nelson Mandelas hus.

Med hjälp av MyChoice unika och moderna tips vart vår smekmånad fantastiskt och precis så bra som vi hade hoppats!”