Categories: ,

Från 300 kr / person

2 tim

OBS! Kajakpaddling i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

OM KAJAKPADDLING I KAPSTADEN

Kajak är ett ypperligt sätt att få sightseeing med något annorlunda vinkel. Kustens vackra natur och vy över Lions Head, Signal Hill och Taffelberget, tillsammans med havsbrisen och dess rika djurliv gör detta till en spektakulär upplevelse.

Väl på plats blir ni utrustade med flytväst, hjälm och kajak med plats för 1-2 personer. Er guide startar paddlingen med en säkerhetsgenomgång innan turen längs kusten börjar. Fågellivet är fantastiskt kring Clifton-stränderna, sälar och delfiner kommer ofta upp och inspekterar kajaken och mellan juli och december får kusten även besök av tusentals nyfikna knöl- och rätvalar. Två timmar senare är ni tillbaka på stranden efter en härlig tid på havet.

KAN KOMBINERAS MED

Kajakpaddling görs bäst under din vistelse i staden. Se reseförslag: Kapstaden och Safari

Previous
Next

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Mötesplatsen i Three Anchor Bay ligger i närheten av Green Point och Sea Point längst med havet i Kapstaden.
Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Att paddla kajak är en helt fantastisk upplevelse då man kommer mycket nära Kapstadens fågel- och marinliv. Det är inte ovanligt att man får se något av följande under turen; Klumpfisk, sälar, delfiner och valar. Bra att veta är att denna aktivitet är väderberoende och bekräftas dagen innan. Det här är en aktivitet som rekommenderas starkt!

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips