Läge: Noordhoek

Pris: Från R500/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer osv. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

INKLUDERAT I PRISET
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
  Ca 1,5 timmes hästridning
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Introduktion av aktiviteten
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Utrustning

Rida på stranden i Kapstaden

Från 400 kr / person

Ca 1,5 tim

OBS! Upplevelser bokas efter att vi har bokat ditt boende och kostar alltid samma pris som när du bokar själv. Se vår PRISGARANTI

Vad ingår?

  • Ca 1,5 timmes hästridning
  • Introduktion av aktiviteten
  • Utrustning

OM UPPLEVELSEN

Er dag med hästridning börjar på en farm i mysiga Nordhoek cirka 40 min utanför Kapstaden. Under ett kort informationsmöte får ni även er utrustning. Ni kommer att bli tilldelade varsin häst och tillsammans med kunniga instruktörer rider ni från hagen ner till havet och längst med den långa, vita stranden. Det finns möjlighet att ställa frågor under färdens gång och du kan alltid känna dig säker tillsammans med instruktörerna om du är en oerfaren ryttare. Ni kommer att gå (skritta) i en behaglig takt under större delen av tiden, men det finns även möjlighet för mer avancerad ridning nere på stranden. Under tiden ni rider kan ofta instruktörerna ta era kameror eller telefoner och ta bilder på er när ni sitter på hästarna. Cirka 1,5 timme senare är ni tillbaka i hagen och det är dags att ta avsked av dessa vackra djur.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet går utmärkt att göra från Kapstaden och kan göras i samband med en tur till Godahoppsudden.

BRA ATT VETA

  • Du behöver ingen tidigare erfarenhet av ridning.
  • Låt oss veta om du är i behov av transfers till och från aktiviteten. Vi erbjuder transfers till och från Kapstaden för er som behöver.

LÄGE

Noordhoek ligger cirka 40 min med bil söderut från Kapstaden.

Så här tycker vi

Att få rida längst med stranden och se ut över bergen är mångas dröm. Utanför Kapstaden kan det bli verklighet. Instruktörerna är mycket duktiga och hästarna är vana vi främlingar vilket gör att man kan känna sig trygg även som nybörjare. Sent på eftermiddagen är hästarna trötta och hungriga, därför rekommenderar vi att ni rider tidigare under dagen för gladare och piggare djur.

Varför boka med oss?

Kostnadsfritt – läs mer!

Vi bor här

Svensktalande

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Från våra gäster

“Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!”

“MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika.”

“Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄST resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!”

“Vi ville göra något riktigt speciellt och annorlunda under vår smekmånad, något som innehöll både romantik, äventyr och historia. Så vi valde att resa till Sydafrika och med hjälp av MyChoice upplevde vi vårt livs resa! Vi såg vilda djur på safari i Kruger, besökte fantastiska vingårdar och cyklade utanför Nelson Mandelas hus.

Med hjälp av MyChoice unika och moderna tips vart vår smekmånad fantastiskt och precis så bra som vi hade hoppats!”