Categories: ,

Från 425 kr / person

Ca 1,5 tim

OBS! Rida på stranden i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika
och kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

RIDA PÅ STRANDEN I KAPSTADEN

Att få uppleva en konsert tillsammans med Kapstadens lokalbor är en oförglömlig upplevelse. Här samlas gamla som unga varje söndag eftermiddag under sommarmånaderna för att njuta av musik och medhavd mat och dryck. Musikerna som uppträder varierar i form av stil och ursprung med såväl kända som mindre kända namn. Den botaniska trädgården är extremt vacker i sig och ett musikaliskt uppträdande i denna miljö är något du inte får missa under din vistelse i Kapstaden.

KAN KOMBINERAS MED

Att rida på stranden går utmärkt att göra från Kapstaden och kan göras i samband med en tur till Godahoppsudden. Se reseförslag: Kapstaden och Safari

Previous
Next

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Noordhoek ligger cirka 40 min med bil söderut från Kapstaden.
Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Att få rida på stranden i Kapstaden och se ut över bergen är mångas dröm. Utanför Kapstaden kan det bli verklighet. Instruktörerna är mycket duktiga och hästarna är vana vi främlingar vilket gör att man kan känna sig trygg även som nybörjare. Sent på eftermiddagen är hästarna trötta och hungriga, därför rekommenderar vi att ni rider tidigare under dagen för gladare och piggare djur.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips