Läge: Hermanus

Pris: Från R700/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, transfer osv.  jgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjgjg

Vill du se valar i Sydafrika? Med vår dagstur blir det verklighet.

INKLUDERAT I PRISET
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
  Cirka 2 timmars valsafari på båt
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Introduktion av aktiviteten
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Snacks och dryck

 

550 kr / person

2 tim

OBS! Valskådning bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

OM VALSKÅDNING I SYDAFRIKA

Er valskådning i Sydafrika, börjar med ett informationsmöte om dessa vackra djur och vikten av att bevara valarna såväl som dessa giganters hem. Efter avresan spenderar ni cirka två timmar ute till havs då ni har möjlighet att fråga och bli informerade av kunnig personal på båten samtidigt som ni blir erbjudna snacks och dryck.

Under en valskådning i Sydafrika är det vanligt att få se sydkapare, sälar, pingviner, knölvalar, delfiner med mera så ha kameran redo. Mottot för valskådning är att observera men inte störa, därför stannar båten på minst 50 meters avstånd från djuren. Däremot kommer de nyfikna valarna ofta närmare båten av egen vilja och erbjuder en fantastisk upplevelse.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet går utmärkt att göra både från Kapstaden eller som en del av resan längs Garden Route. Se reseförslag: Vin, Valar och Afrikas Riviera

Previous
Next

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Hermanus är en kuststad längs med södra kusten av Sydafrika, mest känd för att vara “The Capital of the Cape Whale Coast”.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Hermanus är en av världens bästa platser för just valskådning och man vill inte missa detta om man är i Sydafrika under valsäsongen. Väljer ni att själva köra till Hermanus kan vi hjälpa er med vägval som gör dagen ännu mer fantastisk. Låt oss även veta om ni känner för att bo över en natt i Hermanus. Här finns många trevliga boenden och restauranger.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips