Categories: ,

Från 225 kr / person

1,5 tim

OBS! Surfing i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv. 

Läs om vår

OM SURFING I KAPSTADEN

Hämta badkläder och solkräm – det är dags för surfing i Kapstaden!

Trettio minuter från Kapstaden ligger Muizenberg, ett surfparadis i Kapstaden. Ni möter upp er instruktör, väljer ut bräda och sätter på er våtdräkten. Sedan tar ni er till stranden för en kort introduktion och sen: Surfing.

Lektionen varar i 1,5 timme med en risk att förlängas en livstid; det sägs nämligen att testa på att surfa är som att gå med i maffian – när du väl är med, är du med på heltid. En något överdriven metafor men det är verkligen något unikt när människan och naturen rör sig i en gemensam kraft.

 

Efter lektionen, drar ni av er våtdräkten, tar farväl av instruktören och är redo att ge er ut i världen igen. Kanske med en helt ny hobby och livsstil.

KAN KOMBINERAS MED

Surfing i Kapstaden görs bäst under din vistelse i staden. Se reseförslag: Kapstaden och Safari

Previous
Next

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Mötesplatsen i Muizenberg ligger trettio minuter med bil från Kapstaden. Det är ett trevligt område för surfing likväl som en dag på stranden. 

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Oavsett ålder, form eller tidigare erfarenhet tycker vi att du borde testa surfing i Kapstaden. Men kom ihåg att alla inte är proffs första gången och det kan dröja innan du besegrar vågen. Det viktiga är att njuta på vägen till målet.
Få ställen erbjuder dessutom så komplett surf som i Kapstaden. Så passa på, du vet aldrig när nästa chans att fånga vågen kommer.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips