Vi som bor här och tidigare praktikanter kan intyga om att det är en upplevelse utöver det vanliga. Vi vill varna för att livsstilen här är extremt beroendeframkallande och risken för att man vill flytta till Kapstaden på riktigt är övervägande stor. Få platser på jorden erbjuder så mycket på en liten yta. Fantastisk natur, enastående restaurangutbud, härligt klimat och spännande kulturkrockar är alla bidragande faktorer som gör att besökare från hela världen förälskar sig i Kapstaden och flyttar hit.

Vad erbjuder vi?

Fyra till sex månaders lärorik praktik inom resebranschen på MyChoice i Kapstaden. MyChoice är ett snabbväxande Sydafrikansk bolag med svenska ägare och ett stort digitalt fokus. Arbetsuppgifterna består av både hjälp med skapandet av drömresor åt våra svenska kunder och till stor del digital marknadsföring med hjälp av content i sociala medier och bloggar. Du kommer få lära dig mycket om service både internt och externt vilket är en stöttepelare för vårt företag, och vara en del av vårt team hela vägen. Vi har högt i tak och värderar våra kollegors åsikter och idéer. Om vi fortsätter växa i samma takt kan det även leda till en anställning efter praktiken.

Vem söker vi?

Det är självklart bra om du själv gillar att resa men viktigast att du vill dela med dig av den passionen genom att skapa drömresor år andra. Vi brukar säga att vi på MyChoice bryr oss mer om andras upplevelser än våra egna. Vi tror även att du har en kreativ ådra och kan uttrycka vilken fantastiska destination är Sydafrika i tal, skrift och bild. Har du en blogg eller liknande är det en fördel eftersom vi då kan se hur du uttrycker dig digitalt. Du måste ha förståelse för att snabbt växande företag är mer föränderliga än andra och ingen dag är den andra lik. Vi hoppas på att du ska ta chansen och påverka utvecklingen av vår verksamhet, och suga åt dig massor av kunskap genom denna process. Vi erbjuder ingen ekonomisk ersättning för dessa månader så det är en fördel om praktiken är en befintlig del av din utbildning.

Skicka din ansökan till:
info@mychoicesydafrika.se

Dennis Jonsson
Grundare MyChoice Travel

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Från några resenärer

Fler restips

Hyra hus i Kapstaden med havsutsikt
MyChoice

Hyra hus i Kapstaden? Tänk på det här

För dig som vill hyra hus i Kapstaden, kan det kännas som en djungel. Många villor kan vid första anblick kännas onödigt dyra och överflödiga med lyx. Faktum är att det inte behöver bli dyrare än ett vanligt rum på hotell. Om du vet hur du skall gå till väga.

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Svensk ordning och reda.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska och har svenska värderingar. Säkerhetsläget har vi stenkoll på och ger er dom sista tipsen när vi ses i Kapstaden. Istället för att göra betalningar till olika hotell, betalar ni enkelt till oss med kort eller banköverföring. Vi erbjuder förmånliga villkor, guidar er till en bra reseförsäkring samt avbeställningsskydd och vi är stolta medlemmar i SATSA. En trygghet för dig som resenär och garanti för att vi sköter våra böcker och verksamhet på ett föredömligt vis. 

Läs om corona i Sydafrika och hur vi hanterar av- och ombokningar åt våra kunder.

Välkommen hem till oss.

MyChoice är en arrangör som skräddarsyr den bästa tänkbara upplevelsen när du ska resa till Sydafrika och angränsande länder. Vi är din lokala värd som du har tillgång till redan från det ögonblick du har börjat tänka på att resa till Sydafrika. Alla på MyChoice bor permanent i Kapstaden och är redo att assistera dig långt innan resan samt på plats när du är här.

Det klassiska är enkelt att hitta. Därför finns vi.

På fritiden testar vi hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter i vår del av världen. Vi får ofta höra att vår lokalkännedom gör Sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderligt när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en krona extra. Med MyChoice får du alltid samma pris samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan, vilket betyder aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt beroende på vilket hotell som bokas. Ofta kan man avboka fritt fram tills 30 dagar innan ankomst.