Categories: ,

Vi bor här

Lokala tips

Prisgaranti

Trygghet

SAFARI PÅ GARDEN ROUTE

Safari längs Garden Route i Sydafrika passar dig som vill uppleva äkta safari och samtidigt se mycket av landet, men ändå hålla dig i de södra delarna. Garden Route är en roadtrip där ni kör själva från väst till öst. Längs sträckan finns flera möjligheter för en härlig safariupplevelse. Vi har koll på vilka reservat som erbjuder äkta safari och vilka som snarare är djurparker. Hör av er så berättar vi mer!

OM UPPLEVELSEN

Safari längs Garden Route inkluderar övernattning på en safarilodge, där dagarna är fyllda med äventyr och intryck. Game Drive sker varje gryning och skymning, då djuren är som mest aktiva. Ni åker i öppet safarifordon och är ute i reservatet i ungefär tre timmar åt gången tillsammans med er guide. Mellan Game Drives äter ni frukost eller lunch, relaxar, badar i poolen och njuter av naturen runt er. På kvällen när mörkret faller och ni återvänder från dagens sista safari, serveras ni middag innan det är dags att hoppa i säng.

Fr. 3 695 kr / person (per natt, del i dubbel)
  •  

Söker du något annat? Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en safariupplevelse som passar just dig och din plånbok.

BOENDE

Vårt favoritreservat längs Garden Route erbjuder lodger i flera standarder, från familjevänligt till riktig lyx. De är alla unika men gemensamt för samtliga är att de ligger mitt i naturen med fantastisk service, restaurang som serverar frukost, lunch och middag, pool och moderna faciliteter oavsett vilken lodge- och rumstyp ni föredrar. Vi hjälper er att hitta rätt!

Reser du med barn under 12 år? Inga problem! Längs Garden Route finns familjevänliga lodger som välkomnar barn i alla åldrar.

Obs: Barn under 6 år får vanligtvis inte följa med ut på safariturerna av säkerhetsskäl. Istället erbjuds barnpassning och safariaktiviteter anpassade för mindre barn, men ibland görs undantag.

KAN KOMBINERAS MED

denna safari-upplevelsen passar bra under en resa längs med Garden Route. Se reseförslag: Södra Sydafrikas Bästa.

BRA ATT VETA

LÄGE

Safari-upplevelsen längs med Garden Route ligger ca 15 mil från Port Elisabeth

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Safari på Garden Route passar er som vill stanna i södra delen av landet, reser med familj, och/eller vill utforska och se med av landet på egen hand. Att göra Garden Route kombinerat med safari kräver sin tid, vi rekommenderar att ni lägger ca 7 nätter på hela roadtrippen inklusive safarin.

Vi tycker att 2 – 3 nätter på en safarilodge är lagom tid för en safariupplevelse i Sydafrika.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips