Categories: ,

Från 650 kr / person

Heldag

OBS! Safari i Krugerparken bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv. 

Läs om vår

SAFARI I KRUGERPARKEN

Safari i Krugerparken är en fantastisk upplevelse. Krugerparken är det största bushområdet i landet, här finns alla djuren från Lejonkungen och massor därtill!

Dagen börjar tidigt i gryningen, då många av djuren är mest aktiva. Ni blir upplockade med safarifordon och tillsammans med er guide kör ni in och börjar er safari i Krugerparken. På vägen spanar ni efter The Big Five och alla andra fantastiska djur som lever i bushen här i Sydafrika. Zebror, giraffer, flodhästar och allt däremellan i den afrikanska soluppgången. Ni äter medhavd frukost på ett av de camps som finns inne i parken. Efter frukosten kör ni vidare mot nästa camp för lunch och spanar efter mer djur under tiden. Efter lunchen kör ni vidare bland djur och natur innan det är dags att bege sig tillbaka till hotellet igen.

KAN KOMBINERAS MED

Safari i Krugerparken passar där ni bor på lodge utanför Kruger National Park, men ändå vill in i parken en dag. Se reseförslag: Stora Sydafrikaresan

Previous
Next

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Krugerparken ligger i Nordöstra Sydafrika.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Safari i Krugerparken är en fantastisk upplevelse som man bör få med när man är i Sydafrika. Det kan dock bli lite fel om man inte har koll. Exemplevis säljs det safariupplevelser i närheten av Kapstaden som mest kan liknas vid ett zoo. Kruger är det motsatta och kronjuvelen för safari i Sydafrika.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips