Läge: The Kruger National Park

Pris: Från R995/person

INKLUDERAT I PRISET
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] En heldag i Kruger National Park med guide och safarifordon

Lejon i KrugerparkenSafari i Krugerparken

Från 650 kr / person

Heldag

OBS! Upplevelser bokas efter att vi har bokat ditt boende och kostar alltid samma pris som när du bokar själv. Se vår PRISGARANTI

Vad ingår?

  • En heldag i Kruger National Park
  • Safariguide
  • Transport i safaribil

OM AKTIVITETEN

Safari i den Sydafrikanska bushen är en fantastisk upplevelse. Krugerparken är det största bushområdet i landet, här finns alla djuren från Lejonkungen och massor därtill!

En dag i Krugerparken börjar tidigt i gryningen, då många av djuren är mest aktiva. Ni blir uppplockade med safarifordon och tillsammans med er guide kör ni in i Krugerparken. På vägen spanar ni efter The Big Five och alla andra fantastiska djur som lever i bushen här i Sydafrika. Zebror, giraffer, flodhästar och allt däremellan i den afrikanska soluppgången. Ni äter medhavd frukost på ett av de camps som finns inne i parken. Efter frukosten kör ni vidare mot nästa camp för lunch och spanar efter mer djur under tiden. Efter  lunchen kör ni vidare bland djur och natur innan det är dags att bege sig tillbaka till hotellet igen.

KAN KOMBINERAS MED

En resa där ni bor på lodge utanför Krugerparken, men ändå vill in i Krugerparken en dag.

BRA ATT VETA

  • Detta är en heldag med start i gryningen, ungefär 05.00-06.00.
  • Frukost och lunch ingår ej. Ert hotell kan ordna ett frukostpaket som ni kan ta med och lunch står ni för själva när ni når ett av campen.
  • Conservation fee tillkommer.
  • Turen start- och slutpunkt kan variera beroende på vilket hotell ni bor på. Vi hjälper er att ordna detta.

LÄGE

Krugerparken ligger i Nordöstra Sydafrika.

Så här tycker vi

Safari är en fantastisk upplevelse som man bör få med när man är i Sydafrika. Det kan dock bli lite fel om man inte har koll. Exemplevis säljs det safariupplevelser i närheten av Kapstaden som mest kan liknas vid ett zoo. Kruger är det motsatta och kronjuvelen för safari i Sydafrika. Läs mer om olika områden för safari.

Varför boka med oss?

Kostnadsfritt – läs mer!

Vi bor här

Svensktalande

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Från våra gäster

“Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!”

“MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika.”

“Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄST resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!”

“Vi ville göra något riktigt speciellt och annorlunda under vår smekmånad, något som innehöll både romantik, äventyr och historia. Så vi valde att resa till Sydafrika och med hjälp av MyChoice upplevde vi vårt livs resa! Vi såg vilda djur på safari i Kruger, besökte fantastiska vingårdar och cyklade utanför Nelson Mandelas hus.

Med hjälp av MyChoice unika och moderna tips vart vår smekmånad fantastiskt och precis så bra som vi hade hoppats!”