Från 550 kr / person

4,5 timmar

OBS! Zipline i Kapstaden eller Tsitsikamma bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

OM ZIPLINE I KAPSTADEN

Har du någonsin drömt om att glida genom luften från ett berg till ett annat? I Hottentots Hollands reservatet i Elgin kan det bli verklighet. Din Zipline börjar med en säkerhetsinstruktion följt av hjälp med din utrustning i receptionen. Efter det kommer ni att bli transporterade med ett terrängfordon till bergen och äventyret kan börja.

Två instruktörer kommer vara med er och se till att allt går säkert och professionellt till. Under dessa timmar kommer du att flyga genom luften mellan 13 olika plattformar, över vattenfall och träd, samtidig som du får njuta av en fantastisk utsikt. Under dagens gång kommer dina instruktörer dela med sig av intressant fakta och historier om naturen och floran. Efter en kort promenad tillbaka till fordonet transporteras du tillbaka till receptionen där du kan njuta av en lättare lunch och smälta intrycken.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet går utmärkt att göra från Kapstaden eller i Tzitsikamma längs med Garden Route.
Se reseförslag: Södra Sydafrikas Bästa

Previous
Next

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Aktiviteten ligger i Hottentots Hollands naturreservat i Elgin, cirka 1,5h-2h utanför Kapstaden.
Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Man måste inte vara en äventyrlig galning för att göra denna aktivitet. Det kan se läskigt ut vid första anblick men när man kontrollerat glider runt mellan träden inser många att det faktiskt inte är så skrämmande. Detta imponerade nätverk som ger hela 4 timmar uppe i trädtopparna är en upplevelse som vi starkt rekommenderar.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips