Läge: Elgin

Pris: Från R695/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, behov av transfer osv.  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

INKLUDERAT I PRISET
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]
  4 timmars zipline
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Introduktion av aktiviteten
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Utrustning (regnkläder vid behov)
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Lätt lunch
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””]  Transfer i terrängfordon

Zipline i Kapstaden

Från 550 kr / person

4,5 timmar

OBS! Upplevelser bokas efter att vi har bokat ditt boende och kostar alltid samma pris som när du bokar själv. Se vår PRISGARANTI

Vad ingår?

 • 4,5 timmars zipline
 • Introduktion av aktiviteten
 • Utrustning (regnkläder vid behov)
 • Lätt lunch
 • Transfer i terrängfordon

OM UPPLEVELSEN

Har du någonsin drömt om att glida genom luften från ett berg till ett annat? I Hottentots Hollands reservatet i Elgin kan det bli verklighet. Din Canopy Tour (zipline) börjar med en säkerhetsinstruktion följt av hjälp med din utrustning i receptionen. Efter det kommer ni att bli transporterade med ett terrängfordon till bergen och äventyret kan börja. Två instruktörer kommer vara med er och se till att allt går säkert och professionellt till. Under dessa timmar kommer du att flyga genom luften mellan 13 olika plattformar, över vattenfall och träd, samtidig som du får njuta av en fantastisk utsikt. Under dagens gång kommer dina instruktörer dela med sig av intressant fakta och historier om naturen och floran. Efter en kort promenad tillbaka till fordonet transporteras du tillbaka till receptionen där du kan njuta av en lättare lunch och smälta intrycken. Denna aktivitet går även att göra i Tzitsikamma.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet går utmärkt att göra från Kapstaden och som en del av resan längs Garden Route.

BRA ATT VETA

 • För den här aktiviteten rekommenderas att man är i hyfsad form eftersom du kommer behöva vandra ca 1 km till startpunkten och sedan tillbaka till bilen efter aktiviteten.
 • Även om vajrarna kan transportera flera ton rekommenderas en maxvikt på 120 kg för att garantera att säkerhetsutrustningen sitter bekvämt.
 • Tyvärr är det inte tillåtet att åka zipline när man är gravid.
 • Upplevelsen är väderberoende och en sista bekräftelse görs samma dag.
 • Alla mellan åldrarna 5 och 75 år kan göra den här aktiviteten.
 • Bekväma skor rekommenderas.
 • Låt oss veta om du är i behov av transfers till och från aktiviteten. Vi erbjuder transfers till och från Kapstaden för er som behöver. Transfern tar cirka 1,5 - 2 timmar enkel väg.

LÄGE

Cape Canopy Tour ligger i Hottentots Hollands naturreservat i Elgin, cirka 1,5h-2h utanför Kapstaden.

Så här tycker vi

Man måste inte vara en äventyrlig galning för att göra denna aktivitet. Det kan se läskigt ut vid första anblick men när man kontrollerat glider runt mellan träden inser många att det faktiskt inte är så skrämmande. Detta imponerade nätverk som ger hela 4 timmar uppe i trädtopparna är en upplevelse som vi starkt rekommenderar.

Varför boka med oss?

Kostnadsfritt – läs mer!

Vi bor här

Svensktalande

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Från våra gäster

“Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!”

“MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika.”

“Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄST resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!”

“Vi ville göra något riktigt speciellt och annorlunda under vår smekmånad, något som innehöll både romantik, äventyr och historia. Så vi valde att resa till Sydafrika och med hjälp av MyChoice upplevde vi vårt livs resa! Vi såg vilda djur på safari i Kruger, besökte fantastiska vingårdar och cyklade utanför Nelson Mandelas hus.

Med hjälp av MyChoice unika och moderna tips vart vår smekmånad fantastiskt och precis så bra som vi hade hoppats!”