Från 95 kr / person

1 timma

OBS! Cango Caves i Oudtshoorn bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och  kostar alltid samma pris som när du bokar själv.

Läs om vår

OM CANGO CAVES I OUDTSHOORN

Öst om den läckra halvöknen Litte Karoo och norr om den vackra kuststräckan och lagunerna längs Garden Route, ligger lilla Oudtshoorn. Många associerar denna lilla by med de strutsfarmar som finns i området, men det är inte allt. Här finns faktiskt ett spektakulärt Afrikansk naturarv; Cango Caves. Ett grottsystem med vackra droppformationer där det en gång i tiden bodde grottmänniskor. Nuförtiden är det möjligt att tillsammans med guide besöka de största grottorna i Cango Caves och väl därinne gör sig naturens storhet än en gång påmind.

Previous
Next

KAN KOMBINERAS MED

Ett besök i Cango Caves görs bäst under din roadtrip längs Garden Route. Se reseförslag: Södra Sydafrikas Bästa – 15 dagar

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

LÄGE

Oudtshoorn

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Att besöka Cango Caves i Oudtshoorn är en trevlig upplevelse som passar alla, stora som små. Deras standardtur är enkel och kräver ingen klättring eller passage genom trånga utrymmen. Är du en äventyrslysten person finns även en mer avancerad tur som går djupare in i grottsystemet.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips