Categories: ,

Vi bor här

Lokala tips

Prisgaranti

Trygghet

SAFARI I MADIKWE

Långt upp i norr, alldeles på gränsen mellan Sydafrika och Botswana ligger Madikwe, ett magiskt och väldigt vilt reservat som erbjuder något alldeles extra. Nästan som en helt egen värld faktiskt, ett riktigt guldkorn. Madikwe är ett av Sydafrikas största reservat, djuren strövar fritt på på 76000 hektar och här tillåts inga utomstående turister eller privata bilar vilket gör att ni som bor på safarilodge i Madikwe får en väldigt vild och exklusiv upplevelse.

OM UPPLEVELSEN

Din safari i underbara Madikwe inkluderar övernattning på en fantastisk lodge, där dagarna är fullspäckade med intryck och naturupplevelser. Ni väcks i tidiga gryningen när det är dags för dagens första Game Drive. Ungefär tre timmar spenderar ni ute i bushen med er guide innan det är dags för frukost på lodgen.

Nästa Game Drive avgår i skymningen och innan dess hinner ni relaxa, bada i poolen, äta lunch och ta in er fantastiska omgivning en stund. Efter dagens sista Game Drive avslutar ni med middag på lodgen innan det är dags att dra sig tillbaka till er lyxiga safaristuga och drömma om dagens äventyr.

Fr. 2 400 kr / person (per natt, del i dubbel)
  •  

Söker du något annat? Hör av dig till oss så skräddarsyr vi en safariupplevelse som passar just dig och din plånbok.

BOENDE

Trots att Madikwe ligger avlägset och mitt bland djur och natur, bor ni otroligt bekvämt med moderna faciliteter och service dygnet runt. Madiwke erbjuder flera olika prisklasser och standarder, allt från familjevänliga alternativ till riktig lyx. Gemensamt är att de alla erbjuder fantastisk omgivning, pool, helpension och alla bekvämligheter ni kan tänka er.

Reser du med barn under 12 år? Inga problem, Madiwke erbjuder familevänliga lodger som tar emot barn i alla åldrar.

Obs: Barn under 6 år får vanligtvis inte följa med på safariturerna och istället erbjuds andra aktiviteter anpassade för mindre barn. För större sällskap görs ibland undantag. Kontakta oss för mer information.

KAN KOMBINERAS MED

Passar bra att kombinera med alla våra Sydafrikaresor.

BRA ATT VETA

LÄGE

Madikwe ligger ca 35 mil norr om Johannesburg.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Safari i Madikwe går inte av för hackor! Här får ni en riktigt unik och vild känsla som ni kan drömma er tillbaka till lång tid framöver. Madikwe erbjuder fina möjligheter för en minnesvärd honeymoon och är även ett bra alternativ för familjer eftersom det är malariafritt.

Vi tycker att 2 – 3 nätter på en safarilodge är lagom tid för en safariupplevelse i Sydafrika.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips