Läge: The Kruger National Park

Pris: Från R995/person

INKLUDERAT I PRISET
[icon name=”check” class=”” unprefixed_class=””] En heldag i Kruger National Park med guide och safarifordon

Categories: ,

Från 1 295 kr / person

Heldag

OBS! Safari i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv. 

Läs om vår

OM SAFARI I KAPSTADEN

Safari i Kapstaden är för dig som varken har tid, möjligheten eller intresset för en genuin safari-upplevelse. Om du istället söker någonting äkta, rekommenderar vi att välja en safari några extra timmar från Kapstaden. Titta in på vår guide för bästa safari nära Kapstaden och hör av dig.

Aktiviteten startar tidigt med transport till reservatet; bli upphämtad på boendet (mot en avgift) eller kör på egen hand. Vid ankomst bjuds det på frukostbuffé och introduktion. Sen är det dags för din rundtur i parken. Tillsammans med er guide, spanar ni efter medlemmarna i The Big Five. Och har du tur, får du uppleva när lejonen får dagens mål av personalen – en inte så genuin, men likväl unik syn. Två timmar senare är du tillbaka på högkvarteret för lunchbuffé och kvalitetstid vid poolen. Sedan reser du tillbaka till Kapstaden.

Tips: Denna aktivitet passar dig som reser med barn. Ett mer tidseffektivt alternativ till en riktig safari.

OM UPPLEVELSEN

Det är natur, det är Big Five – det är safari. Men i ett konstgjort format. Djuren blir matade av personal och upplevelsen liknar mer ett zoo än en äkta safari. Men för dig som har ont om tid, småbarn eller brist på intresse – för dig kan en safari i Kapstaden vara lösningen.

Har du däremot tid, rekommenderar vi starkt att lägga till ett par timmar på körsträckan och besöka en safari i klass med reservaten i norr. Eller ännu bättre: en safari i norr. Stanna över en natt, helst två, och maximera din Sydafrika-upplevelse.

Previous
Next

KAN KOMBINERAS MED

Safari i Kapstaden är en heldagsaktivitet.

BRA ATT VETA

  • Denna aktivitet passar speciellt dig med barn.
  • Game Drives finns även tillgängligt på eftermiddagen och i solnedgång (lunchbuffé ingår enbart på morgonsafarin). 
  • Reservatet har en egen spa-anläggning.

VAD INGÅR?

  • Frukost- och lunchbuffé
  • 2-3 timmar safari
  • Engelsktalande safariguide
  • Avslappning vid poolen
Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

En safari i Kapstaden fungerar som ett smakprov eller nödlösning till en riktig safari. I slutet av dagen är det minnen du är här för. Och för oss är det viktigt att varje ögonblick blir så bra som möjligt. Rucka därför på schemat en extra gång och se om det finns plats för en riktig safari-upplevelse. Det kommer vara värt det.

Från våra resenärer

Charlotte Andreason
Charlotte Andreason
6 februari
Read More
"Vi kontaktade MyChoice Sydafrika och Andreas för att få hjälp att planera vår resa med företaget. Hela arrangemanget fungerade perfekt, in i minsta detalj. Allt från första kontakt där ni verkligen lyssnade till våra önskemål.🤩 Vi är så glada och nöjda att vi valde att låta er hjälpa oss att boka och planera denna resa. Utan er hjälp hade det nog inte blivit så perfekt som det nu blev."
Hanna Svendsen
Hanna Svendsen
26 januari
Read More
"När vi fick idén att gifta oss i Sydafrika tog vi hjälpa av Andreas på MyChoice. Inte bara fick vi en fantastisk vigsel (där Andreas hjälpte oss komma i kontakt med vigselförrättare och allt annat praktiskt) med Kapstadens vackra vy som bakgrund utan även personlig möte vid ankomst, bokning av hotell, upplevelser och restaurangtips. Utan tvekan den bästa resan vi gjort, inget lämnades åt slumpen och vi kunde inte vara mer än nöjda. Rekommenderas varmt!!"
Sandra Carlsson
Sandra Carlsson
20 januari
Read More
"Tack för att ni hjälpte oss planera en fantastisk resa i Sydafrika! Vi fick verkligen superbra tips med allt från boende, restauranger, marknader, utflykter m.m. och att alltid kunna ringa/höra av sig till Dennis var toppen om vi undrade något när vi väl var där! Kan verkligen rekommendera alla som vill få ut så mycket som möjligt av sin resa att använda sig av MyChoice."
Kristina Myhre
Kristina Myhre
13 januari
Read More
"Jag kan varmt rekommendera Emma Häggström och MyChoice för alla goda råd inför vår Sydafrikresa, för alla bokningar till Safari, boenden och restauranger och sist men inte minst för en förstklassig service och snabb återkoppling så fort vi ropade till. Vi är supernöjda med vår resa och MyChoice som researrangör."
Gabriella Winnberg
Gabriella Winnberg
10 januari
Read More
"De är proffsiga, kunniga och väldigt vänliga och bra att ha att göra med."
Anna Hjälte
Anna Hjälte
7 januari
Read More
"Tack Andreas MyChoice för att du gjorde vår resa till Sydafrika till ett minne för livet -för hela familjen🤗 Ovärdeliga tips och ett fantastiskt engagemang Så proffsigt !!"
Camilla Sundström
Camilla Sundström
21 december
Read More
"Tack Andreas på MyChoice för superfin service inför, under och efter vår resa. Andreas lyssnade av oss och våra önskemål på ett mycket bra sätt. Just det där lilla extra och personliga i servicen gör så stor skillnad; förstod direkt vilken typ av boende vi ville ha, inga stora hotell utan charmiga guesthouse, galet bra tips på restauranger, vågade avråda när vi försökte knö in för mycket i schemat. Vi hann ändå med vindistrikten, safari och Kapstaden på dryga veckan. Vi rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika."
Jacqueline Sjösten
Jacqueline Sjösten
13 december
Read More
"Jag som själv driver en resebyrå vet hur viktigt det är med en genuin och kompetent reseledare. Jag är ofantligt nöjd med Dennis och hans personal på My Choice Sydafrika och mina kunder likaså. Ni gör ett fantastisk jobb och tar fram det bästa i varje resa utifrån kundens önskningar. 👌👌"
Kerstin Hacksell Gavralidis
Kerstin Hacksell Gavralidis
23 november
Read More
"Tack Emma och MyChoice för en underbar resa! Fantastiska boenden på guesthouses, många bra tips på aktiviteter och restauranger gjorde detta till oförglömlig upplevelse!"
Allan Åberg
Allan Åberg
12 november
Read More
"Vi blev tipsade av kompisar som anlitat Andreas på MyChoice Sydafrika att för vår planerade resa till Kapstaden. De var mycket positiva till MyChoise. Trots höga förväntningar överträffade Andreas dem. Otroligt snabb, insiktsfull och personlig service till en kostnad som framstår som obefintlig. Både före och under resa fick vi då och då små frågor och tips. Detta sätt att boka resa är nytt för mig m,en jag kan verkligen rekommendera det helt och fullt!"
Previous
Next