Categories: ,

Från 1 295 kr / person

Heldag

OBS! Safari i Kapstaden bokas efter att vi har bokat ditt boende i Sydafrika och
kostar alltid samma pris som när du bokar själv. 

Läs om vår

OM SAFARI I KAPSTADEN

Safari i Kapstaden är för dig som varken har tid, möjligheten eller intresset för en genuin safari-upplevelse. Om du istället söker någonting äkta, rekommenderar vi att välja en safari några extra timmar från Kapstaden. Titta in på vår guide för bästa safari nära Kapstaden och hör av dig.

Aktiviteten startar tidigt med transport till reservatet; bli upphämtad på boendet (mot en avgift) eller kör på egen hand. Vid ankomst bjuds det på frukostbuffé och introduktion. Sen är det dags för din rundtur i parken. Tillsammans med er guide, spanar ni efter medlemmarna i The Big Five. Och har du tur, får du uppleva när lejonen får dagens mål av personalen – en inte så genuin, men likväl unik syn. Två timmar senare är du tillbaka på högkvarteret för lunchbuffé och kvalitetstid vid poolen. Sedan reser du tillbaka till Kapstaden.

Tips: Denna aktivitet passar dig som reser med barn. Ett mer tidseffektivt alternativ till en riktig safari.

OM UPPLEVELSEN

Det är natur, det är Big Five – det är safari. Men i ett konstgjort format. Djuren blir matade av personal och upplevelsen liknar mer ett zoo än en äkta safari. Men för dig som har ont om tid, småbarn eller brist på intresse – för dig kan en safari i Kapstaden vara lösningen.

Har du däremot tid, rekommenderar vi starkt att lägga till ett par timmar på körsträckan och besöka en safari i klass med reservaten i norr. Eller ännu bättre: en safari i norr. Stanna över en natt, helst två, och maximera din Sydafrika-upplevelse.

Previous
Next

KAN KOMBINERAS MED

Safari i Kapstaden är en heldagsaktivitet och kan kombineras med din vistelse i staden.

BRA ATT VETA

VAD INGÅR?

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

En safari i Kapstaden fungerar som ett smakprov eller nödlösning till en riktig safari. I slutet av dagen är det minnen du är här för. Och för oss är det viktigt att varje ögonblick blir så bra som möjligt. Rucka därför på schemat en extra gång och se om det finns plats för en riktig safari-upplevelse. Det kommer vara värt det.

Från några resenärer

Resa till Sydafrika? Kolla med oss!

Sydafrika-tips