The Grey Boutique Hotel, Kapstaden
Läge: Bakoven, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 545 kr / person

4-stjärnigt hotell

Inspekterat av MyChoice

Boutiquehotell i Kapstaden med storstadskänsla

  • Panorama-pool
  • Takterrass med bar
  • Jazzbar
  • Wifi
  • Frukost ingår

Möt hotellet där du aldrig blir uttråkad. Med populära Piano Bar i bottenvåningen, gästandes av allt från etablerade jazzmusiker till uppstickande talanger, är du garanterad en trevlig kväll – varje kväll. 

Föredrar du högre höjder, har du en av Kapstadens bästa rooftop-barer på taket tillsammans med en inglasad pool. Njut av en cocktail i solnedgången, samtidigt som du plaskar i solen med utsikt över  Taffelberget, Waterfront och horisonten. Det kommer garanterat vara ett minne för livet. 


Om du vill kombinera ditt hotell med andra spännande upplevelser, restauranger och lokala pärlor i området: bör du boka ditt boutiquehotell med oss. Vi ger dig alltid samma pris som direkt med boendet men ger dig möjligheten till att uppleva mer under din semester. Helt utan extra kostnad. Med oss får du alltid göra vad du vill på semestern – och lite till.

Ella _
23/03/2019
Kelvin Jayanoris
10/01/2019
F Abrahams
13/03/2019
Rudi Opperman
14/04/2019
Thobeka Yose
19/12/2018
Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

STANDARD

Det vittnar om elegans och lyx, samtidigt som det är litet och intimt. The Grey Hotel erbjuder storstadskänsla (tänk New York) paketerat i en personlig industriell stil. Kom bort från hotell-klichéer som badrock, piccolos och sterila miljöer. Ersätt det Istället får du en unik upplevelse, anpassat efter det dina önskemål. 

Du serveras frukost och har möjlighet att få lunch. Om du är sugen på något litet på kvällen, erbjuder Piano Bar smårätter. Vill du istället njuta av något större, har hotellet precis öppnat en japansk restaurang på området. Dessutom finns en rad olika topprestauranger i området.

RUMMEN

Totalt erbjuder boutiquehotellet 13 rum, alla med en unik touch. Rummen är relativt små, men kompenserar i storlek med mysighet och häftiga lösningar. 

Stilen följer New York-känslan och kombinerar industriell stil med eleganta inslag och innovativa lösningar. Som max får 2 personer bo i rummen och två av rummen har egen solterass med utsikt över Kapstadens Soho – De Waterkant. Med tanke på nattlivet som sker här på förkvällen, är hotellet inte lämpligt för barn under 16 år. 

Alla rummen har AC och badrum med tillhörande dusch. Dessutom har ni en minibar (första rundan bjuder hotellet på). 

ATMOSFÄR

Stig in i en försvunnen tid, en bättre tid. Jazzkänslan möter ungdomlig innovation och tillsammans med den överhängande urbana känslan, får ni ständigt nya intryck. Det känns som att de har kramat ner Kapstaden till ett paket och resultatet är upp till betraktaren att avgöra (vi tyckte det var fantastiskt).

LÄGE

The Grey Hotel ligger i det moderna De Waterkant. Här ligger några av stadens mysigaste och populäraste restauranger. Du har gångavstånd (ca 15 min) till Waterfront och den vackra kustpromenaden som sträcker sig hela vägen bort till Clifton och Camps Bay; vars stränder ligger 15 minuter med bil från hotellet och är ett måste semestern.

Så här tycker vi

Om du söker ett prisvärt Boutiquehotell i Kapstaden, där du inte behöver skämmas över att spendera kvällen på hotellet, är The Grey Hotel perfekt för dig.

Här är det fullt med rörelse och aktivitet och passar således dig som söker en händelserik semester. Kvällarna här kan därför bli rätt livliga, eftersom det är just det som sker – liv.

Om du däremot vill koppla av, långt ifrån civilisation och stress, rekommenderar vi ett annat boende – förslagsvis i Camps Bay. Hör av dig till oss med dina önskemål, så syr vi tillsammans ihop din resa.

The Grey Hotel

Varför boka med oss?

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Birgitta Andersson
Birgitta Andersson
Read More
"Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!"
Annett Attesjö
Annett Attesjö
Read More
"Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄSTA resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
Read More
Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med."
Ida B Olsson
Ida B Olsson
Read More
Dom var så fina, hjälpsamma och bra vid vår resa! Både innan, under och efteråt! Tack!!
 Lisa Jansson Linder
Lisa Jansson Linder
Read More
"Rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika, kunde inte vara mer nöjd och MyChoice ska ha all kredd för det. Proffsigt, flexibelt och underbart vänliga människor som gjort vår upplevelse till ett minne för livet."
Michael Murphy
Michael Murphy
Read More
Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends.
Annica Nyholm
Annica Nyholm
Read More
"Tack vare Dennis MyChoice Sydafrika fick vi en välplanerad resa med underbart boende på fler vackra ställen efter kusten och avslutade med några dygn i Cape Town / Camps Bay. Bästa betyget är att vi redan nu vill planera ny resa i framtiden och kommer varmt rekommendera våra vänner som har fått tagit del av vår resa, att ta hjälp av Er!"
 Micke Becker
Micke Becker
Read More
"All the credits goes to MyChoice they are truely an super reliable company that goes the extra mile just to make sure everything runs perfect. I will always recommend this company to everybody that travels to South Afrika."
 Maria Capistrano
Maria Capistrano
Read More
"Best experience ever thanks to MyChoice Sydafrika!! Great service 👌👌👌"
 Maja Molin
Maja Molin
Read More
"Dom kan dessa människor!! Precis hemkommen från Sydafrika med en massa härliga minnen. Restaurangerna! Vingården! Motorcykelfärden där jag fick åka sidovagn längst kusten! En glad Dennis som möter upp, lyssnar, fixar! Ska ni till Sydafrika - kolla med Dennis så får ni en oförglömlig resa och ni riskerar inte att missa något 👍🏼"
Tobias Ahlström
Tobias Ahlström
Read More
"Kunde aldrig planerat 2 bättre veckor i Sydafrika än vad Dennis på my choice ordnade till oss! Kan starkt rekommendera för dem som planerar att resa till Sydafrika 6/5 möjliga stjärnor."
Marie Vejde
Marie Vejde
Read More
"Stort TACK MyChoice Sydafrika för en av de bästa resorna ever!!!! Vi njöt från början till slut av den skräddarsydda resan. Tack för alla tips på lokala marknader, häftiga restauranger, härliga utflykter, mysiga Guest House etc... Helt enkelt PERFEKT!!! Mycket bra fördelning mellan Kapstaden, vindistrikt och Safari. Blev nästan som 3 resor i en resa."
Martin Nørregård
Martin Nørregård
Read More
"I am really impressed by MyChoice Sydafrika and the whole team. They literally managed to book one of my best vacations ever, tailor-made for my needs and everything done with excellent service and in a great spirit and at a very low cost, 5 stars from here! :)"
Emma Björkman
Emma Björkman
Read More
"Att kunna skräddarsy en resa efter sina egna önskemål och ha ett bollplank ifrån början till slut var fantastiskt. Ett stort tack till Dennis och My Choice för ovärderlig service och expertis inför vår viktiga bröllopsresa! Rekommenderar er varmt att kontakta dem för era viktiga resor!"
Pelle Lindgren
Pelle Lindgren
Read More
"Boka via MyChoiceTravel!! Blir det inte bra är det ditt eget fel 😉 We will be back!!!"
Sofie Hyllén
Sofie Hyllén
Read More
"MyChoice has the perfect combination of expert knowledge and complete service minded people working for them. Quality all the way for less money than a lot of bigger operators. Excellent business idea to book however much or little that the guests wants. Thank you!"
Barbro Trum
Barbro Trum
Read More
"Vi fick de bästa tipsen och personlig service som gav oss en resa med många minnen och längtan att komma tillbaka!! Tack"
Håkan Karlsvärd
Håkan Karlsvärd
Read More
"MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika."
Previous
Next