The Grey Boutique Hotel i Kapstaden
Läge: Bakoven, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 500 kr / person

Boutiquehotell

Boutique hotel i Kapstaden med storstadskänsla

  • Panorama-pool
  • Takterrass med bar
  • Jazzbar
  • Wifi
  • Frukost ingår

Möt hotellet där du aldrig blir uttråkad – The Grey Boutique Hotel i Kapstaden. Med populära Piano Bar i bottenvåningen, gästandes av allt från etablerade jazzmusiker till uppstickande talanger, är du garanterad en trevlig kväll – varje kväll. 

Föredrar du högre höjder, har du en av Kapstadens bästa rooftop-barer på taket tillsammans med en inglasad pool. Njut av en cocktail i solnedgången, samtidigt som du plaskar i solen med utsikt över  Taffelberget, Waterfront och horisonten. Det kommer garanterat vara ett minne för livet. 


Om du vill kombinera ditt hotell med andra spännande upplevelser, restauranger och lokala pärlor i området: bör du boka ditt boutiquehotell med oss. Vi ger dig alltid samma pris som direkt med boendet men ger dig möjligheten till att uppleva mer under din semester. Helt utan extra kostnad. Med oss får du alltid göra vad du vill på semestern – och lite till.

G S
29/11/2019
Sara A
12/08/2019
Ella _
23/03/2019
Kelvin Jayanoris
10/01/2019
Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

Previous
Next

STANDARD

Det vittnar om elegans och lyx, samtidigt som det är litet och intimt. The Grey Hotel erbjuder storstadskänsla (tänk New York) paketerat i en personlig industriell stil. Kom bort från hotell-klichéer som badrock, piccolos och sterila miljöer. Ersätt det Istället får du en unik upplevelse, anpassat efter det dina önskemål. 

Du serveras frukost och har möjlighet att få lunch. Om du är sugen på något litet på kvällen, erbjuder Piano Bar smårätter. Vill du istället njuta av något större, har hotellet precis öppnat en japansk restaurang på området. Dessutom finns en rad olika topprestauranger i området.

RUMMEN

Totalt erbjuder boutiquehotellet 13 rum, alla med en unik touch. Rummen är relativt små, men kompenserar i storlek med mysighet och häftiga lösningar. 

Stilen följer New York-känslan och kombinerar industriell stil med eleganta inslag och innovativa lösningar. Som max får 2 personer bo i rummen och två av rummen har egen solterass med utsikt över Kapstadens Soho – De Waterkant. Med tanke på nattlivet som sker här på förkvällen, är hotellet inte lämpligt för barn under 16 år. 

Alla rummen har AC och badrum med tillhörande dusch. Dessutom har ni en minibar (första rundan bjuder hotellet på). 

ATMOSFÄR

Stig in i en försvunnen tid, en bättre tid. Jazzkänslan möter ungdomlig innovation och tillsammans med den överhängande urbana känslan, får ni ständigt nya intryck. Det känns som att de har kramat ner Kapstaden till ett paket och resultatet är upp till betraktaren att avgöra (vi tyckte det var fantastiskt).

LÄGE

The Grey Hotel ligger i det moderna De Waterkant. Här ligger några av stadens mysigaste och populäraste restauranger. Du har gångavstånd (ca 15 min) till Waterfront och den vackra kustpromenaden som sträcker sig hela vägen bort till Clifton och Camps Bay; vars stränder ligger 15 minuter med bil från hotellet och är ett måste semestern.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Om du söker ett prisvärt Boutique hotel i Kapstaden, där du inte behöver skämmas över att spendera kvällen på hotellet, är The Grey Hotel perfekt för dig.

Här är det fullt med rörelse och aktivitet och passar således dig som söker en händelserik semester. Kvällarna här kan därför bli rätt livliga, eftersom det är just det som sker – liv.

Om du däremot vill koppla av, långt ifrån civilisation och stress, rekommenderar vi ett annat boende – förslagsvis i Camps Bay. Hör av dig till oss med dina önskemål, så syr vi tillsammans ihop din resa.

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Previous
Next