Beta Beach Guest House i Camps Bay, Kapstaden
Läge: Bakoven, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 1 200 kr / person

Boutiquehotell

Hemtrevligt boutique hotel i Kapstaden

  • Pool och terrass
  • Resetelefon
  • Lägenhet för utcheckning
  • Wifi
  • Frukost ingår

Ett boutique hotel i Kapstaden för dig som brukar sakna hemmet på semestern. Och för dig som söker ett nytt. 

Du smyger in i den mysiga lobbyn och det känns som du hamnat i en annan tid – en bättre tid. Vart du dig än vänder, möts du av ett leende från personalen eller gästerna. Och det är lätt att förstå varför, snart gör du nämligen också det; någon från service-gänget kommer fram med en välkomstdrink, omfamnar dig och du är nu en del av familjen.

Du går vidare mot pool-området och stiger in i en annan epok: här bjuds du på en återblick till den franska rivieran på 60-talet. Du slår dig ner i solstolen, välkomstdrinken är slut och du vinkar nu till dig en Margherita; som alltid, serveras den med ett leende och med lite tur, tillsammans med en historia från forntida dar.

Så fungerar Blackheath Lodge: dåtidens lyx möter dagens bekvämlighet och resultatet blir fem stjärnor på Trip Advisor. Det är i alla fall om man skall lita på över 2000 unika användare. Och skall vi spinna vidare på recensioner, är det personalens omtanke som verkligen sticker ut: De hämtar dig på flygplatsen, överöser dig med berättelser och tips, bokar dina upplevelser och gör bokstavligen allt för att ni skall få det så bra som möjligt. Här är ingen fråga för stor eller liten.

Med Blackheath Lodge och vår expertis, kommer din resa garanterat bli fylld med bra upplevelser och häftiga aktiviteter. Boka med oss, få tillgång till båda delar men betala samma pris som direkt med hotellet. Låter som en bra deal, eller hur?

Yshai Y
18/01/2019
Ken LeRose
03/07/2019
Paula Rees
27/09/2019
Brian Clark
15/11/2019
Suzette Fourie
23/12/2018
Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

Previous
Next

STANDARD

Du bjuds på drink vid din ankomst, frukost när du vaknar upp och vin på kvällarna. Under dagen står kaffe och kaka redo, tillsammans med personalens goda sällskap. 

Bekvämligheterna tar inte slut där: rummen är utrustade med en mobiltelefon vilken du kan ta med er runt i Kapstaden. Med den här telefonen slipper du oroa dig över dyra telefonkostnader, taxi eller hur du skall få vin till rummet – allt sköts via telefonen.

I övrigt väldigt stora allmänna utrymmen: här får du tillgång till ett stort pool-område, en avkopplande hotellobby och vad vi tycker är det bästa av allt – en utcheckningslägenhet. Om er utcheckning inte går ihop med era planer är det inget problem. Här får ni tillgång till ett helt hotellrum med kök, dusch, soffa och andra bekvämligheter. Något vi tycker sammanfattar hur genomtänkt det här hotellet i Kapstaden är. 

RUMMEN

Rummen är välplanerade med stora ytor och en mängd vackra detaljer. Inredningen är gjord i en fransk lantlig stil blandat med inslag av traditionell elegans, vilket sätter en personlig och lyxig prägel på boendet. Varje rum tycks bjuda på en historia. Och det är kanske det, tillsammans med personalen, som skapar den genuina home-away-from-home-känslan.

Blackheath Lodge erbjuder tio olika rum, alla med en unik inredningsstil. Ett med möjlighet för fyra personer, ett annat med kapacitet för tre personer och de resterande 8 rummen gästar två personer. Alla rum kommer med en balkong att bevittna solnedgången och himlavalvets skådespel från.

Barn rekommenderas från 7 år och uppåt. Om barnet skulle vara yngre eller om ni behöver boka in ytterligare en person i ert rum, går det säkerligen att ordna. Hör av dig till oss, så ordnar vi en överenskommelse med hotellet.

Utöver det så ingår även AC, mobiltelefon och Wifi.

ATMOSFÄR

Du stiger in i en lugn oas och en känsla av mysig gård på franska landsbygden infinner sig. Här får inga bekymmer plötsligt ny mening och det känns som du är på en livslång semester omgiven av nyfunna vänner (personalen). Den personliga kontakten med både gäster och personal skapar en avslappnad och hemtrevlig känsla. Mer home-away-from-home än såhär blir det inte.

LÄGE

Du bor i stan men inte i stan. Du har promenadavstånd till Waterfront, strandpromenaden och således även stranden. I närheten har du många härliga restauranger att äta på och området är lugnt på kvällarna. Däremot tar det runt en timma att promenera till Cliftons stränder, men bara 10 minuter med bilen (och 15 till Camps Bays vackra restaurang- och strandliv). Avgör själv din dagsform. Ett perfekt hotell i Kapstaden om ni vill ha nära till allt men inte bo i centrum av allt. 

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Vi gillar inte att favorisera bland olika boutique hotel i Kapstaden. Alla föredrar trots allt olika men det här förtjänar lite extra uppmärksamhet. Som vinnare av Travellers’s Choice på Trip Advisor 2019 förstår ni säkert att det är bra. Dock så är hotellet ett ganska dyrt boende och läget är trots allt en bit ifrån huvudaktiviteterna i Kapstaden. 

Om du kan tänka dig gå en liten bit – eller åka taxi – tror vi att Blackheath Lodge kommer passa dig utmärkt.

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Previous
Next