Winchester Mansions, ett bra hotell i Kapstaden

Bra hotell i Kapstaden? Vi lokalbor tipsar

Vi vet hur frustrerande det kan vara. Du söker efter ”Bra hotell i Kapstaden” och serveras ett hav av alternativ. Slutligen väljer du ett boende med vackra bilder och hyfsade recensioner. Ibland lever det upp till förväntan, men ibland händer det som inte får hända: det blir en besvikelse. Därför har vi tagit på oss uppgiften att kvalitetstesta hotellen i vårt hem – Kapstaden. Något vi har gjort i över 20 år. Här är resultatet.

När du dessutom bokar ditt hotell i Kapstaden med oss, blir vi din reseguide på köpet – utan extra kostnad. Se det som att du får en lokal kompis att byta tips och historier med under semestern. Vi hjälper dig till platserna du inte hittar på webben, pekar ut lokalbornas favoritrestauranger och guidar dig till oförglömliga upplevelser. Tillsammans skräddarsyr vi din semester så att den blir precis så bra som du vill ha den. Och bättre därtill. Boka ditt boende med oss och försäkra din resa med goda minnen.

Urbant, spartanskt eller Victorianskt?

När du vill hitta ett bra hotell i Kapstaden står du inför två val: Hotell eller Boutiquehotell.

Alla gillar olika och alla är olika. Detsamma gäller bra hotell i Kapstaden. Ibland vill du ha något enkelt, ibland något unikt. Och ibland vill du bara omge dig av lyx. Vad som är bra för dig kan helt enkelt innebära motsatsen för någon annan. Här hittar du några av våra kvalitetssäkrade Hotell i Kapstaden.

Boutiquehotell

  • Pool
  • Takterass med bar
  • Personlig känsla

Ett mer avslappnat och genuint alternativ. Som namnet antyder är Boutiquehotellen ofta lite mindre i storlek. Istället för ett extra badrum har hotellen valt att fokusera mer på innovativ inredning och arkitektur, något som gör ditt boende till en upplevelse i sig själv. Perfekt för dig som gillar att slappa vid poolen i en privat och intrycksfull miljö. Passar mindre sällskap och för er utan barn.

Några favoriter:

The Grey Boutique Hotel – Här fångas den urbana känslan och paketerar lyx med smarta lösningar. Men det bästa av allt är takterrassen och poolen med utsikt mot Taffelberget. När du badat klart, finns det en Piano Bar i bottenvåningen att värma sig i, till tonerna av modern Jazz.

Takbar på The Grey Boutique Hotel i Kapstaden
Takterassen på The Grey Boutique Hotel

Head South Lodge Boutique Hotel – Här möts du av Art Deco-design och en känsla som skriker ”hem”. Perfekt utgångsläge om du gillar att promenera längs vattnet för att sedan komma hem och koppla av med en drink i poolen.

Poolen på Head South Lodge Hotel

Hotell

  • Utmärkt service
  • Pool med soldäck
  • Lyxig känsla

Med ett större boende får du helt enkelt allting större. Det innebär: gigantisk pool, omgivning glaserad i lyx och bekvämligheter utformade för maximal avslappning. Däremot tummar det ofta på den personliga känslan. Det här är ett perfekt alternativ om ni är ett större sällskap och reser med barn. Eller vill bli omhändertagna på ett bra hotell under semestern.

Några favoriter:

Winchester Mansions Hotell – Ett ikoniskt hotell, 20-meter från en promenad längs Atlanten i solnedgång. Med sin Cape-Dutch arkitektur och frodiga innergård, har det här blivit ett av lokalbornas favoritställen. Speciellt på söndagar när det lokala Jazzbandet spelar under dagen.

Restaurang på innegården, Winchester Mansions Hotell i Kapstaden
Restaurangen på Winchester Mansions Hotell

Radison Blu Hotel Waterfront – Vid havskanten i Waterfront hittar du hotellet med extra allt. Avnjut din frukost, precis vid vattnet och spana ut över horisonten. Om du har lite tur, kan du se delfinerna lekfullt simma förbi. Ett lyxhotell för dig som verkligen vill njuta på semestern.

Utsikt från poolområde, Radisson Blu Lyxhotell Kapstaden
Utsikt över Taffelbukten från Radisson Blu Hotel Waterfront

Boka ett bra hotell i Kapstaden med oss!

Med oss får du alltid samma pris som när du bokar själv. Skillnaden? Du får oss på köpet. Vi har bott här i över 20 år och har sorterat ut stadens olika hotell. Dessutom tar vi dig till de lokala pärlorna och upplevelserna du inte får missa. Maximera din semester genom att boka ditt boende tillsammans med oss, vi fixar resten. Helt utan extra kostnad. Välkommen hem till oss, i Kapstaden.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Resa till Sydafrika? Kolla med oss, vi bor här!

Med Sydafrika som hem i över 20 år har vi hunnit testa och upplevt det mesta för att se vad som håller måttet. Vi hjälper dig att planera din Sydafrikaresa för att just du ska få ett minne för livet. 

Från våra resenärer

Charlotte Andreason
Charlotte Andreason
6 februari
Read More
"Vi kontaktade MyChoice Sydafrika och Andreas för att få hjälp att planera vår resa med företaget. Hela arrangemanget fungerade perfekt, in i minsta detalj. Allt från första kontakt där ni verkligen lyssnade till våra önskemål.🤩 Vi är så glada och nöjda att vi valde att låta er hjälpa oss att boka och planera denna resa. Utan er hjälp hade det nog inte blivit så perfekt som det nu blev."
Hanna Svendsen
Hanna Svendsen
26 januari
Read More
"När vi fick idén att gifta oss i Sydafrika tog vi hjälpa av Andreas på MyChoice. Inte bara fick vi en fantastisk vigsel (där Andreas hjälpte oss komma i kontakt med vigselförrättare och allt annat praktiskt) med Kapstadens vackra vy som bakgrund utan även personlig möte vid ankomst, bokning av hotell, upplevelser och restaurangtips. Utan tvekan den bästa resan vi gjort, inget lämnades åt slumpen och vi kunde inte vara mer än nöjda. Rekommenderas varmt!!"
Sandra Carlsson
Sandra Carlsson
20 januari
Read More
"Tack för att ni hjälpte oss planera en fantastisk resa i Sydafrika! Vi fick verkligen superbra tips med allt från boende, restauranger, marknader, utflykter m.m. och att alltid kunna ringa/höra av sig till Dennis var toppen om vi undrade något när vi väl var där! Kan verkligen rekommendera alla som vill få ut så mycket som möjligt av sin resa att använda sig av MyChoice."
Kristina Myhre
Kristina Myhre
13 januari
Read More
"Jag kan varmt rekommendera Emma Häggström och MyChoice för alla goda råd inför vår Sydafrikresa, för alla bokningar till Safari, boenden och restauranger och sist men inte minst för en förstklassig service och snabb återkoppling så fort vi ropade till. Vi är supernöjda med vår resa och MyChoice som researrangör."
Gabriella Winnberg
Gabriella Winnberg
10 januari
Read More
"De är proffsiga, kunniga och väldigt vänliga och bra att ha att göra med."
Anna Hjälte
Anna Hjälte
7 januari
Read More
"Tack Andreas MyChoice för att du gjorde vår resa till Sydafrika till ett minne för livet -för hela familjen🤗 Ovärdeliga tips och ett fantastiskt engagemang Så proffsigt !!"
Camilla Sundström
Camilla Sundström
21 december
Read More
"Tack Andreas på MyChoice för superfin service inför, under och efter vår resa. Andreas lyssnade av oss och våra önskemål på ett mycket bra sätt. Just det där lilla extra och personliga i servicen gör så stor skillnad; förstod direkt vilken typ av boende vi ville ha, inga stora hotell utan charmiga guesthouse, galet bra tips på restauranger, vågade avråda när vi försökte knö in för mycket i schemat. Vi hann ändå med vindistrikten, safari och Kapstaden på dryga veckan. Vi rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika."
Jacqueline Sjösten
Jacqueline Sjösten
13 december
Read More
"Jag som själv driver en resebyrå vet hur viktigt det är med en genuin och kompetent reseledare. Jag är ofantligt nöjd med Dennis och hans personal på My Choice Sydafrika och mina kunder likaså. Ni gör ett fantastisk jobb och tar fram det bästa i varje resa utifrån kundens önskningar. 👌👌"
Kerstin Hacksell Gavralidis
Kerstin Hacksell Gavralidis
23 november
Read More
"Tack Emma och MyChoice för en underbar resa! Fantastiska boenden på guesthouses, många bra tips på aktiviteter och restauranger gjorde detta till oförglömlig upplevelse!"
Allan Åberg
Allan Åberg
12 november
Read More
"Vi blev tipsade av kompisar som anlitat Andreas på MyChoice Sydafrika att för vår planerade resa till Kapstaden. De var mycket positiva till MyChoise. Trots höga förväntningar överträffade Andreas dem. Otroligt snabb, insiktsfull och personlig service till en kostnad som framstår som obefintlig. Både före och under resa fick vi då och då små frågor och tips. Detta sätt att boka resa är nytt för mig m,en jag kan verkligen rekommendera det helt och fullt!"
Previous
Next

Fler restips