Skall du resa till Kapstaden? Här är bästa området!

Bästa området i Kapstaden

 Skall du resa till Kapstaden? Härligt.
Vet du inte vart du skall bo? Ingen fara.
Här är några av stadens bästa områden. 

Waterfront

Waterfront är ett välkänt turistområde i Kapstaden. Här finns det restauranger, marknader och shopping. Här ligger även hamnen, där bland annat färjan till Robben Island avgår.

Sea Point & Green Point

 Två områden som sträcker sig längs stadens kustsida. Här finns det trevliga restauranger, bra hotell och mysiga promenadstråk. Väl värt ett besök. 

Camps Bay

Här hittar du Camps Bay Beach och stadens ”strandstripp” med restauranger och barer. En drink i solnedgången här (Sundowner i folkmun) är bara det värt en resa till Kapstaden. Camps Bay är i övrigt ett bostadsområde med häftiga hus och hotell.

Stränder i Sydafrika
Camps Bay är perfekt om du vill ha nära till stranden och restauranger på strandpromenaden.

Clifton

Ett av Afrikas dyraste bostadsområde. Här ligger husen insprängda i bergsväggen och flera har helikopterplattor på taken. Clifton har även fyra fantastiskt fina stränder.

CBD

Central Business District som det kallas, alltså innerstan. Här hittar du flera gator värda att besöka, bra restauranger och små butiker.

The Silo District

Stans nyaste stadsdel fyllt med design, moderna hotell och Afrikas största museum av samtidskonst. Passar dig som valt att resa till Kapstaden med en större plånbok.

Silo District med häftigt Silo Hotel som frontar

Gardens

Ett bostadsområde i innerstan med mysiga guest houses, precis vid foten av Taffelberget.

Woodstock

Några minuter utanför innerstan ligger Woodstock, ett område där många konstnärer huserar. Här ligger även omtalade The Old Biscuit Mill som är ett måste att besöka en lördag.

Observatory

Ett område i anslutning till Woodstock. Här bor de flesta av stadens studenter.

Kolla med oss, vi bor här!

Med Kapstaden som hem i över 15 år har vi hunnit testa många safari i landet och har fullkoll på de boenden som lever upp till vår standard och passar din smak. Vi hjälper dig att planera din sydafrikavistelse för att just du ska få ett minne för livet. Titta på boende här!

Svar inom 24 tim – utan påslag!

Från våra gäster

“Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!”

“MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika.”

“Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄST resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!”

“Vi ville göra något riktigt speciellt och annorlunda under vår smekmånad, något som innehöll både romantik, äventyr och historia. Så vi valde att resa till Sydafrika och med hjälp av MyChoice upplevde vi vårt livs resa! Vi såg vilda djur på safari i Kruger, besökte fantastiska vingårdar och cyklade utanför Nelson Mandelas hus.

Med hjälp av MyChoice unika och moderna tips vart vår smekmånad fantastiskt och precis så bra som vi hade hoppats!”