En värld av mat och upplevelser

En resa till Sydafrika bjuder på mycket mer än djur, natur och safari. Särskilt Kapstaden har en uppsjö av kulinariska läckerheter och är känd för att vara Sydafrikas matcentrum. Dessutom bjuder staden på en mängd olika event året runt, särskilt under högsäsongen (sommaren) och framförallt runt jul och nyår. Om du vill besöka restaurangerna runt exempelvis Camps Bay eller Waterfront har man ofta tur med att få ett bord vare sig du bokar i sista stund eller bara dyker upp. Dessa områden är mer turistanpassade vilket kan rädda dig en kväll när restaurangerna är fullbokade i centrum. Beroende på vart du vill äta kan du behöva höra av dig flera månader i förväg. Har du hört om den där fantastiska restaurangen som du bara måste äta på; då rekommenderar vi att du letar upp hemsidan och skickar iväg en förfrågan så snart som möjligt. Helst direkt efter att du har bokat din resa till Sydafrika.

Restauranger och event i Sydafrika över jul och nyår

Detta gäller främst runt jul och nyår men även under resten av året och då framförallt om du är på besök under sommarmånaderna. Detsamma gäller för olika event i staden. När du kommer hit kan du ha hört om allt man kan göra här, som utomhusbio, konserter, safari, tours, hikes och mycket annat. Även om det finns mängder av saker att välja mellan gäller samma regler som med restaurangerna. Under högsäsongen är trycket högt och det är viktigt att försöka boka långt i förväg. Försök att ha en uppfattning om vad ni vill göra, besök hemsidor och leta efter information i förväg. Allt för för att få ut så mycket som möjligt av din resa till Sydafrika. Sedan kan ni givetvis fråga oss, så hjälper vi er med inspiration och bokningar.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Resa till Sydafrika? Kolla med oss, vi bor här!

Med Sydafrika som hem i över 20 år har vi hunnit testa och upplevt det mesta för att se vad som håller måttet. Vi hjälper dig att planera din Sydafrikaresa för att just du ska få ett minne för livet. 

Från några resenärer

Fler restips

Utsikt över Taffelberget, Kapstaden
MyChoice

Att göra i Kapstaden? Kolla vår topp 10-lista!

Det finns många aktiviteter att göra i Kapstaden och det sägs att du kan spendera en livstid här utan att hinna med allt. Troligtvis har du bara några dagar till ditt förfogande, vilket innebär att du behöver prioritera. Här kommer vi in i bilden.

Vår är bästa tiden att se val i Sydafrika
MyChoice

Valsafari i Sydafrika – se valar i Hermanus

Vandring, vingård och valsafari i Sydafrika – den lilla kuststaden Hermanus levererar förstklassiga äventyr för livsnjutaren. Längs Sydafrikas södra kust, cirka 1,5h bilfärd från Kapstaden, hittar ni Hermanus – The capital of the Cape Whale Coast.

Vingård Sydafrika
MyChoice

Vingårdar i Sydafrika

Bra vingårdar i Sydafrika finns det gott om. Redan 1659 började landet framställa vin, då i Constantia – ett vindistrikt nära Kapstaden. Sen dess har landet utvecklat några av världens bästa viner och blivit hem till över femhundra vingårdar.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Välkommen hem till oss.

Vi bor här

Lokala tips

Prisgaranti

Trygghet

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Priset inkluderar

Priset exkluderar

Svensk ordning och reda.

Vi må bo i detta fantastiska land, men alla på MyChoice talar svenska och har svenska värderingar. Säkerhetsläget har vi stenkoll på och ger er dom sista tipsen när vi ses i Kapstaden. Istället för att göra betalningar till olika hotell, betalar ni enkelt till oss med kort eller banköverföring. Vi erbjuder förmånliga villkor, guidar er till en bra reseförsäkring samt avbeställningsskydd och vi är stolta medlemmar i SATSA. En trygghet för dig som resenär och garanti för att vi sköter våra böcker och verksamhet på ett föredömligt vis. 

Läs om corona i Sydafrika och hur vi hanterar av- och ombokningar åt våra kunder.

Välkommen hem till oss.

MyChoice är en arrangör som skräddarsyr den bästa tänkbara upplevelsen när du ska resa till Sydafrika och angränsande länder. Vi är din lokala värd som du har tillgång till redan från det ögonblick du har börjat tänka på att resa till Sydafrika. Alla på MyChoice bor permanent i Kapstaden och är redo att assistera dig långt innan resan samt på plats när du är här.

Det klassiska är enkelt att hitta. Därför finns vi.

På fritiden testar vi hotell, safarilodger, restauranger och aktiviteter i vår del av världen. Vi får ofta höra att vår lokalkännedom gör Sydafrikaresan unik. Det är extremt viktigt för oss att våra gäster får uppleva mer än det självklara. Många har hört talas om Taffelberget, men få känner till vilka restauranger som måste förbokas och vilka lokala evenemang man inte får missa. Vårt upplägg uppmanar dig till att uppleva Sydafrika lite mer som oss lokalbor.

Ingen merkostnad. Bara mervärde.

Att få bra lokalhjälp kan vara ovärderligt när man reser, men vi vill inte att det kostar dig en krona extra. Med MyChoice får du alltid samma pris samt avbokningsvillkor som om du hade bokat direkt med boendet och aktiviteterna. Dessutom betalar du alltid i den lokala valutan, vilket betyder aktuella priser utan valutapåslag. Öppet köp är fullt möjligt beroende på vilket hotell som bokas. Ofta kan man avboka fritt fram tills 30 dagar innan ankomst.