Beta Beach Guest House i Camps Bay, Kapstaden
Läge: Bakoven, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 1 050 kr / person

Lägenhetshotell

Lyxigt lägenhetshotell i Kapstaden

  • Pool och terrass
  • Maxibar
  • Wifi
  • Hotellservice

Har du svårt att bestämma dig mellan hotell eller lyxlägenhet i Kapstaden? 
Ingen fara. Här finns något för alla och Romney Park erbjuder det bästa av båda delar. 
Addera oss till den ekvationen och din semester är så gott som komplett.

Du kommer in i foajén, där möts du av en gigantisk kristallkrona, parkerad vid sin sida står en robust viktoriansk trappa med läckra detaljer i gjutjärn. Du går vidare och där väntar en concierge som välkomnar dig med sin värme. Allt omkring känns som Buckingham Palace blandat med fransk empir och det vittnar om långa möten med inredningsarkitekter av olika slag. Om du drömt om att bo i ett hus av dockhus-perfektion är det här din stora chans.

Romney Park var tidigare ett femstjärnigt hotell och vann pris som Sydafrikas bästa svit-hotell sex år på raken. Nyligen lade de ner sin hotell-service och valde att byta om till ett lägenhetshotell – utan att tumma på sin service. Därför är det här perfekt för dig som vill bo i en privat lägenhet men få allt ett femstjärnigt hotell erbjuder. Och det är en hel del.

Tips: Din lägenhet ligger i närheten av en mängd bra restauranger och upplevelser. När du bokar din lyxlägenhet i Kapstaden med oss, låser du upp dörren till en semester fylld av våra lokala tips och upplevelser. Och det är alltid till samma pris som direkt med boendet.

Britannic
19/04/2019
DEV NATHANI
21/07/2017
Thomas SEGRETAIN
05/10/2017
Ashley Marshall
02/08/2017
Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

Previous
Next

STANDARD

Ett tidigare 5-stjärnigt hotell som inte tummat det minsta på sin standard i transformeringen till ett lägenhetshotell. Rummen städas varje dag tillsammans med resten av hotellet. Det är skinande rent, med massvis av service till ert förfogande. Frukost ingår som ni kan välja att förtära på rummet, i restaurangdelen, vid poolen eller varför inte ta med sig den till en närliggande park? Möjligheterna är oändliga.

Ni får även tillgång till en gemensam solterrass med pool och serveringstillstånd.

LÄGENHETERNA

Romney Park erbjuder 26 olika lyxlägenheter i Kapstaden för familjer, ensamvargar eller större sällskap. Som max gästar de 6 personer i ett rum.

Många av rummen erbjuder havsutsikt och alla rum erbjuder en uteplats i form av balkong eller terrass där du kan njuta av ett glas vin från lägenhetens maxibar (minibar i större modell). 

Lägenheterna är rymliga och blandar en traditionellt lyxig stil med moderna inslag som får en att känna sig som kungen – eller drottningen – på slottet. Hela stället andas dockhus-perfektion.

1-rumslägenhet, Romney Park, Green Point

Här får du en dubbelsäng och en stor lägenhet till ditt förfogande.
De innehåller allt du behöver för din semester: kök, badrum, AC och havsutsikt. Dessutom ingår en egen liten terass. 

2-rumslägenhet, Romney Park, Green Point, Kapstaden
I dessa 90 m2 kan du kan du bo upp till 4 personer. Sängarna går att dela upp, köket är fullt utrustat och ni har tillgång till en mysig terass. Och givetvis, havsutsikt!

3-rumslägenhet, Romney Park, Green Point, KapstadenBo upp till 6 personer i denna gigantiska lägenhet. Ni får stora ytor att utnyttja och den öppna terrassen ger er möjlighet till oförglömliga kvällar i solnedgången.

Deluxe 3-rumslägenhet, Romney Park, Green Point, Kapstaden

Den här är för dig som inte nöjer sig med annat än det bästa. Gigantisk uteplats för barnen att leka på. Stora ytor fullproppade med bekvämligheter och design. Här kommer du garanterat att trivas. 

 

ATMOSFÄR

Det känns som en semesterfierad brittisk herrgård: Kristallkronor smyckar taket, serveringsvagnar står redo runt varje hörn och omsorgsfullt slitna byråer lutar mot väggarna. Samtidigt bidrar personalen, poolen samt palmerna till en genuin och avslappnad känsla, vilket skapar en läcker stämning. Tillsammans – ihop med alla bekvämligheter – infinner sig en känsla av total avslappning. Och du inser snart att det här är semestern du väntat på.

LÄGE

Du har nära till Waterfront, strandpromenaden och en mysig park där ni kan ta en eftermiddags kaffe. Ovanför har du både Lions Head och Signal Hills magiska vyer som väntar på dig. I området finns även en hel del restauranger och mysiga barer. Dessutom är det gångavstånd till innerstaden och ca 10 minuter med taxi till stranden.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

En lyxlägenhet i Kapstaden är perfekt för dig som vill ha ett bra utgångsläge för en lyckad semester. Här får du både ett bra läge, spektakulär vy och bekvämlighet. Dessutom är det väldigt vackert.


Däremot är priset satt efter lägenhetens standard och således är det ganska dyrt. Men om du letar efter ett bra boende, är Romney Park något vi verkligen rekommenderar. Området är lugnt men ändå fyllt av upplevelser och liv. Något vi gärna pratar mer om när du bokat ditt boende med oss.

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Previous
Next