Läge: Gardens, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 975 kr / person

Villor

Lyxig villa i hjärtat av Camps Bay

  • Pool och terrass
  • Tvätt- och diskmaskin
  • Fullt utrustade kök
  • Prisvärt
  • Restaurang- och strandnära

Hyra villa i Camps Bay är oftast enkelt. Men att hitta en lyxvilla där du får valuta för pengarna kan vara svårare. Många lever enbart på sitt läge, andra tar skamliga priser och sen finns det ställen som Glen Beach Villas där du får exakt vad du betalar för – och lite till! 


Här kan du bo så nära stranden att du kan smaka på havsbrisen eller lite längre bort – typ 500 meter – och titta ut över horisonten, stranden eller Lions Head. Perfekt för stora familjer eller kompisgäng som vill dela en oförglömlig resa till Kapstaden.

Boka din lyxvilla i Camps Bay direkt med oss och få ut mer av ditt boende. Vi bjuder på tips, lokalkännedom och en hel katalog av upplevelser i närheten. Dessutom kostar det inte en krona extra. Det garanterar vi.

Sayuree Wagh
16/12/2018
M Mostert
06/09/2018
yosef gniwisch
28/08/2019
Dash Somoloo
07/09/2018
Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

Previous
Next

STANDARD

Glen Beach Villas är ett förstklassigt boende i Camps Bay. Läget är fantastiskt, boendet fräscht, modernt och rymligt. Här finns även disk- och tvättmaskin, grill samt ett fullt utrustat kök. Men trots alla bekvämligheter och sitt läge, en prisvärd villa att hyra i Camps Bay. Med möjligheten att äta vart ni vill, kan du antingen njuta av middagen på terrassen med havet som bakgrund, eller gå till strandpromenaden och njuta av middagen med ja… Havet som bakgrund.

VILLORNA

Glen Beach består av två villor: Den första innefattar tre boenden (Villa 1, 2 samt 3) och ligger ungefär 10 minuter från stranden; den andra, som innefattar Beach House och Penthouse, ligger precis vid stranden. Alla erbjuder havsutsikt. Läs mer om varje enskilt boende nedan.

Glen Beach

Stora och öppna ytor men planerat in i minsta detalj. Här har ni ett eget spelrum att spendera kvällarna på och göra upp om vem som skall laga morgondagens middag. Om det hettar till för mycket, kan ni svalka er i den stora poolen. Här ingår 5 dubbelrum med tillhörande badrum.

Glen Beach Villa 2

Njut av en läcker terrass med utsikt mot havet och Lions Head. Här har du även tillgång till ett stort middagsutrymme både utom- och inomhus. Men med stor frihet följer även ett ansvar: Du måste prova på att ta en drink i solnedgången. Upp till 8 personer. 

Glen Beach Villa 3

Fyra sovrum, alla med tillhörande badrum. Här har du dessutom ett extra studieutrymme. Perfekt för dig som behöver jobba under semestern, eller bara vill slå sig ner och fokusera extra hårt på korsordet i några minuter. Utöver det har ni tillgång till en inglasad pool som blickar ut över stranden.

Glen Beach Villa Camps Bay, Kapstaden

Om du vill bo som en kändis men inte betala för det, är det här din bästa chans. Trots den gigantiska poolen, terrassen och läget som bokstavligen är ett stenkast från stranden: Är det ändå billigt för att vara Camps Bay. Tropisk och modern inredning, packad med bekvämligheter för den perfekta semestern. Upp till 8 personer. 

 

Glen Beach Villas Penthouse, Camps Bay, Kapstaden

Slappa stressen av dig i detta Penthouse, 50 meter från stranden. Föredrar du sandfri solning, kan du ligga vid terrassen eller på den privata baksidan som dessutom har en pool. På kvällen kan ni bjuda över grannen på middag eller varför inte strosa iväg till Camps Bays restaurangstråk. Upp till 4 personer. 

 

ATMOSFÄR

Med stranden, havet och Lions Head som ständigt är närvarande, får man lätt en känsla av att det inte krävs mer för att vara lycklig. Vågorna gungar dig till sömns och välkomnar dig vid uppvaknandet. Med den stora uteplatsen, komforten och läget, kan ni se fram emot många minnesvärda kvällar i hemmet.

LÄGE

Beroende på vilken av lyxvillorna du vill hyra i Camps Bay, har du olika nära till både strand och restaurang. Oavsett har du nära till Cliftons mytomspunna stränder, Camps Bays vackra restauranger och inte överdrivet långt med en taxi från staden. Det skall dock sägas, Camps Bay ligger på andra sidan berget och tar ungefär 15 minuter med bil in till de centrala delarna och Waterfront.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

Vem vill inte hyra en villa i Camps Bay under sin semester? Det garanterar en magisk upplevelse men som alltid: Smakar det, så kostar det. Många gånger kan det vara värt att ta ett billigare boendealternativ, som Guest House, och ta en taxi till stranden istället. Men det är klart, har du en gedigen budget är det värt varenda slant.

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Previous
Next