Läge: Gardens, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 650 kr / person

4-stjärniga lyxvillor

Inspekterat av MyChoice

Lyxig villa i hjärtat av Camps Bay

  • Pool och terrass
  • Tvätt- och diskmaskin
  • Fullt utrustade kök
  • Prisvärt
  • Restaurang- och strandnära

Hyra villa i Camps Bay är oftast enkelt. Men att hitta en lyxvilla där du får valuta för pengarna kan vara svårare. Många lever enbart på sitt läge, andra tar skamliga priser och sen finns det ställen som Glen Beach Villas där du får exakt vad du betalar för – och lite till! 


Här kan du bo så nära stranden att du kan smaka på havsbrisen eller lite längre bort – typ 500 meter – och titta ut över horisonten, stranden eller Lions Head. Perfekt för stora familjer eller kompisgäng som vill dela en oförglömlig resa till Kapstaden.

Boka din lyxvilla i Camps Bay direkt med oss och få ut mer av ditt boende. Vi bjuder på tips, lokalkännedom och en hel katalog av upplevelser i närheten. Dessutom kostar det inte en krona extra. Det garanterar vi.

Sayuree Wagh
16/12/2018
M Mostert
06/09/2018
Dash Somoloo
07/09/2018
JCN Platinum Worx
20/03/2019
Anre Anvari
11/07/2018
Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

STANDARD

Glen Beach Villas är ett förstklassigt boende i Camps Bay. Läget är fantastiskt, boendet fräscht, modernt och rymligt. Här finns även disk- och tvättmaskin, grill samt ett fullt utrustat kök. Men trots alla bekvämligheter och sitt läge, en prisvärd villa att hyra i Camps Bay. Med möjligheten att äta vart ni vill, kan du antingen njuta av middagen på terrassen med havet som bakgrund, eller gå till strandpromenaden och njuta av middagen med ja… Havet som bakgrund.

VILLORNA

Glen Beach består av två villor: Den första innefattar tre boenden (Villa 1, 2 samt 3) och ligger ungefär 10 minuter från stranden; den andra, som innefattar Beach House och Penthouse, ligger precis vid stranden. Alla erbjuder havsutsikt. Läs mer om varje enskilt boende nedan.

Glen Beach

Stora och öppna ytor men planerat in i minsta detalj. Här har ni ett eget spelrum att spendera kvällarna på och göra upp om vem som skall laga morgondagens middag. Om det hettar till för mycket, kan ni svalka er i den stora poolen. Här ingår 5 dubbelrum med tillhörande badrum.

Glen Beach Villa 2

Njut av en läcker terrass med utsikt mot havet och Lions Head. Här har du även tillgång till ett stort middagsutrymme både utom- och inomhus. Men med stor frihet följer även ett ansvar: Du måste prova på att ta en drink i solnedgången. Upp till 8 personer. 

Glen Beach Villa 3

Fyra sovrum, alla med tillhörande badrum. Här har du dessutom ett extra studieutrymme. Perfekt för dig som behöver jobba under semestern, eller bara vill slå sig ner och fokusera extra hårt på korsordet i några minuter. Utöver det har ni tillgång till en inglasad pool som blickar ut över stranden.

Glen Beach Villa Camps Bay, Kapstaden

Om du vill bo som en kändis men inte betala för det, är det här din bästa chans. Trots den gigantiska poolen, terrassen och läget som bokstavligen är ett stenkast från stranden: Är det ändå billigt för att vara Camps Bay. Tropisk och modern inredning, packad med bekvämligheter för den perfekta semestern. Upp till 8 personer. 

 

Glen Beach Villas Penthouse, Camps Bay, Kapstaden

Slappa stressen av dig i detta Penthouse, 50 meter från stranden. Föredrar du sandfri solning, kan du ligga vid terrassen eller på den privata baksidan som dessutom har en pool. På kvällen kan ni bjuda över grannen på middag eller varför inte strosa iväg till Camps Bays restaurangstråk. Upp till 4 personer. 

 

ATMOSFÄR

Med stranden, havet och Lions Head som ständigt är närvarande, får man lätt en känsla av att det inte krävs mer för att vara lycklig. Vågorna gungar dig till sömns och välkomnar dig vid uppvaknandet. Med den stora uteplatsen, komforten och läget, kan ni se fram emot många minnesvärda kvällar i hemmet.

LÄGE

Beroende på vilken av lyxvillorna du vill hyra i Camps Bay, har du olika nära till både strand och restaurang. Oavsett har du nära till Cliftons mytomspunna stränder, Camps Bays vackra restauranger och inte överdrivet långt med en taxi från staden. Det skall dock sägas, Camps Bay ligger på andra sidan berget och tar ungefär 15 minuter med bil in till de centrala delarna och Waterfront.

Så här tycker vi

Vem vill inte hyra en villa i Camps Bay under sin semester? Det garanterar en magisk upplevelse men som alltid: Smakar det, så kostar det. Många gånger kan det vara värt att ta ett billigare boendealternativ, som Guest House, och ta en taxi till stranden istället. Men det är klart, har du en gedigen budget är det värt varenda slant.

Glen Beach Villas

Varför boka med oss?

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Birgitta Andersson
Birgitta Andersson
Read More
"Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!"
Annett Attesjö
Annett Attesjö
Read More
"Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄSTA resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
Read More
Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med."
Ida B Olsson
Ida B Olsson
Read More
Dom var så fina, hjälpsamma och bra vid vår resa! Både innan, under och efteråt! Tack!!
 Lisa Jansson Linder
Lisa Jansson Linder
Read More
"Rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika, kunde inte vara mer nöjd och MyChoice ska ha all kredd för det. Proffsigt, flexibelt och underbart vänliga människor som gjort vår upplevelse till ett minne för livet."
Michael Murphy
Michael Murphy
Read More
Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends.
Annica Nyholm
Annica Nyholm
Read More
"Tack vare Dennis MyChoice Sydafrika fick vi en välplanerad resa med underbart boende på fler vackra ställen efter kusten och avslutade med några dygn i Cape Town / Camps Bay. Bästa betyget är att vi redan nu vill planera ny resa i framtiden och kommer varmt rekommendera våra vänner som har fått tagit del av vår resa, att ta hjälp av Er!"
 Micke Becker
Micke Becker
Read More
"All the credits goes to MyChoice they are truely an super reliable company that goes the extra mile just to make sure everything runs perfect. I will always recommend this company to everybody that travels to South Afrika."
 Maria Capistrano
Maria Capistrano
Read More
"Best experience ever thanks to MyChoice Sydafrika!! Great service 👌👌👌"
 Maja Molin
Maja Molin
Read More
"Dom kan dessa människor!! Precis hemkommen från Sydafrika med en massa härliga minnen. Restaurangerna! Vingården! Motorcykelfärden där jag fick åka sidovagn längst kusten! En glad Dennis som möter upp, lyssnar, fixar! Ska ni till Sydafrika - kolla med Dennis så får ni en oförglömlig resa och ni riskerar inte att missa något 👍🏼"
Tobias Ahlström
Tobias Ahlström
Read More
"Kunde aldrig planerat 2 bättre veckor i Sydafrika än vad Dennis på my choice ordnade till oss! Kan starkt rekommendera för dem som planerar att resa till Sydafrika 6/5 möjliga stjärnor."
Marie Vejde
Marie Vejde
Read More
"Stort TACK MyChoice Sydafrika för en av de bästa resorna ever!!!! Vi njöt från början till slut av den skräddarsydda resan. Tack för alla tips på lokala marknader, häftiga restauranger, härliga utflykter, mysiga Guest House etc... Helt enkelt PERFEKT!!! Mycket bra fördelning mellan Kapstaden, vindistrikt och Safari. Blev nästan som 3 resor i en resa."
Martin Nørregård
Martin Nørregård
Read More
"I am really impressed by MyChoice Sydafrika and the whole team. They literally managed to book one of my best vacations ever, tailor-made for my needs and everything done with excellent service and in a great spirit and at a very low cost, 5 stars from here! :)"
Emma Björkman
Emma Björkman
Read More
"Att kunna skräddarsy en resa efter sina egna önskemål och ha ett bollplank ifrån början till slut var fantastiskt. Ett stort tack till Dennis och My Choice för ovärderlig service och expertis inför vår viktiga bröllopsresa! Rekommenderar er varmt att kontakta dem för era viktiga resor!"
Pelle Lindgren
Pelle Lindgren
Read More
"Boka via MyChoiceTravel!! Blir det inte bra är det ditt eget fel 😉 We will be back!!!"
Sofie Hyllén
Sofie Hyllén
Read More
"MyChoice has the perfect combination of expert knowledge and complete service minded people working for them. Quality all the way for less money than a lot of bigger operators. Excellent business idea to book however much or little that the guests wants. Thank you!"
Barbro Trum
Barbro Trum
Read More
"Vi fick de bästa tipsen och personlig service som gav oss en resa med många minnen och längtan att komma tillbaka!! Tack"
Håkan Karlsvärd
Håkan Karlsvärd
Read More
"MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika."
Previous
Next