The Grey Boutique Hotel i Kapstaden
Läge: Bakoven, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 350 kr / person

Semesterhus

Gömda lyxhus i centrala Kapstaden

 • Solterrass med utsikt
 • Pool
 • Grill
 • Stora ytor
 • Städning ingår

För dig som vill hyra hus i Kapstaden och bo i ett av stadens populäraste kvarter (utan att bli ruinerad), rekommenderar vi De Waterkant Cottages. Här räcker plånboken längre än du tidigare trott. 

Du serveras lyx, makalösa terrasser och spektakulära vyer. Dessutom bor du i ett område där kameran går på högvarv. Välkommen till ett boende fyllt med lyx-känsla men med ett pris som hävdar motsatsen. 

De Waterkant Cottages delar samma filosofi som oss: Alla gillar olika. Och vad som är ditt bästa val, kan vara grannens sämsta. Därför har de, likt oss, sorterat ut en rad olika hus i De Waterkant som passar både dig som söker ett prisvärt boende och för dig där ett bra boende saknar prislapp.

Med oss och De Waterkant Cottages, får du det bästa av två världar. Tillsammans erbjuder vi handplockade upplevelser och boenden utefter dina behov. Dessutom, när du väljer att hyra hus i Kapstaden genom oss, får du tillgång till våra bästa lokala tips och upplevelser – helt gratis. Alltid till samma pris som om du bokat det själv. Spara bortkastad tid och boka ditt boende med någon som har koll på läget.

Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

Previous
Next

STANDARD

Alla deras boenden erbjuder hög standard (4-stjärnigt). Givetvis varierar det utifrån hur mycket du är villig att betala men säkert är att du alltid får tillgång till Kapstadens kanske hetaste kvarter – De Waterkant. Här väntar topprestauranger och otroliga takbarer. Dessutom erbjuder de flesta av deras hus takterrass med pool och en utsikt bestående av Kapstadens mest spektakulära vyer.

Alla boenden har fullt utrustade kök, tvätt- samt diskmaskin och erbjuder WiFi. Dessutom ingår städning och utförs sex dagar i veckan.

Passar för familjer, sällskap och ensamvargen då de erbjuder rum för 1–10 personer.

HUSEN

De Waterkant Cottages erbjuder 26 hus fyllda med olika lösningar. Och att gå igenom alla, hade inte varit roligt för någon. Därför har vi valt att ge några exempel på de boenden vi anser erbjuder mest. Det skall trots allt vara enkelt att välja boende.

Husen skiljer sig från varandra i inredning: Bayview Terrace 2 inleder med en modern stil medan de övriga två erbjuder en mer traditionell stil. Gemensamt erbjuder de ett otroligt soldäck med spektakulära vyer. Koppla av i utomhus-Jacuzzin samtidigt som du avnjuter ditt nya favoritvin.

Efter välbehövlig avkoppling, kan du tända grillen och fortsätta spana ut över bergen, havet eller stadens fascinerande byggnader. Perfekt för dig som vill koppla av tillsammans med vänner, släkt eller familj.

Hus i Kapstaden, 4 Bayview Terrace

 • Tre sovrum, 6 personer
 • Pool och utomhus-jacuzzi med utsikt över Taffelberget
 • Åt andra hållet – utsikt över Waterfront och havet. 
 • Solterrass
 • Grill

Hus i Kapstaden, 4 Bayview Terrace

 • Tre sovrum, 6 personer 
 • Pool, terrass och stora ytor
 • Utsikt över horisonten och turistens dröm: Waterfront 
 • Perfekt för större sällskap som vill ha privata utrymmen. 
 • Grill

Hus i Kapstaden, 7 Bayview Terrace

 • Tre sovrum, 6 personer 
 • Pool och terrass med utsikt över horisonten, De Waterkant och Waterfront
 •  Traditionell inredning i en modern och lyxig tappning 
 • Grill 
 • Perfekt för sällskap som söker privata utrymmen och platser att umgås på

Gemensamt erbjuder Loader Streets boenden otroliga terrasser och utsikter. Det här är perfekt för större sällskap som värdesätter avkoppling tillsammans med pool, vänner och en utsikt mot ett av världens sju underverk – Taffelberget. Vilken du för övrigt kan beskåda samtidigt som du duschar på terrassen. 

 

2 Loader Street, Kapstaden

 • Fyra sovrum, åtta personer.
 • Utsikt mot Taffelberget åt ett håll, staden och havet åt det andra 
 • Pool utanför sängen, hoppa direkt till morgondoppet
 • Massiv takterrass med pool samt utsikt över staden, Taffelberget och havet
 • Grill

10 Loader Street, Kapstaden

 • Tre sovrum, sex personer
 • Stor terrass med utomhusdusch och utsikt mot Taffelberget 
 • Pool med utsikt över staden, havet och Taffelberget
 • Traditionell inredning kryddad med modern elegans
 •  Grill  

ATMOSFÄR

Glid upp till taket i badrocken, släng av den och glid ner i utomhus-jacuzzin. Där känner du bekymren rinna av dig och blicken lyfts mot den solklara himlen. 

Där ser du en fågel sväva förbi, vars resa du slappt följer med blicken. Den seglar över Taffelberget, dyker ner mot staden och svävar sedan vidare ut mot horisonten. I symbios känner du vardagsstressen rinna av dig och livet känns plötsligt väldigt fritt.

LÄGE

Du bor i ett av Kapstadens hetaste kvarter – De Waterkant. Här finns några av stadens populäraste barer och restauranger; promenera 10 minuter bort och du kommer till Waterfront. Dessutom har du nära till stadens pulserande centrum, den avkopplande strandpromenaden och 20 minuter med taxi till stadens bästa stränder. Ett perfekt utgångsläge helt enkelt.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Så här tycker vi

De Waterkant Cottages erbjuder boenden för dig som är villig att spendera lite extra på semestern. 

Med det sagt, behöver kostnaderna inte springa iväg. Hyra hus i Kapstaden är ett billigare alternativ till Camps Bays exklusiva villor men erbjuder en lyx av liknande standard. Du kan dessutom välja olika prisklasser och således får du tillgång till ett brett utbud, anpassat efter dina förutsättningar. 

Vi tycker att De Waterkant Cottages är perfekt för dig i ett litet större sällskap som vill njuta lika mycket utanför boendet som innanför.

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Previous
Next