The Grey Boutique Hotel, Kapstaden
Läge: Bakoven, Kapstaden
Pris: Från R2900 / dubbelrum
BOKA!

Fr. 550 kr / person

4-stjärniga hus

Inspekterat av MyChoice

Gömda lyxhus i centrala Kapstaden

 • Solterrass med utsikt
 • Pool
 • Grill
 • Stora ytor
 • Städning ingår

För dig som vill hyra ett lyxhus i Kapstaden och bo i ett av stadens populäraste kvarter (utan att bli ruinerad), rekommenderar vi De Waterkant Cottages. Här räcker plånboken längre än du tidigare trott. 

Du serveras lyx, makalösa terrasser och spektakulära vyer. Dessutom bor du i ett område där kameran går på högvarv. Välkommen till ett boende fyllt med lyx-känsla men med ett pris som hävdar motsatsen. 

De Waterkant Cottages delar samma filosofi som oss: Alla gillar olika. Och vad som är ditt bästa val, kan vara grannens sämsta. Därför har de, likt oss, sorterat ut en rad olika hus i De Waterkant som passar både dig som söker ett prisvärt boende och för dig där ett bra boende saknar prislapp.

Med oss och De Waterkant Cottages, får du det bästa av två världar. Tillsammans erbjuder vi handplockade upplevelser och boenden utefter dina behov. Dessutom, när du bokar ditt boende direkt med oss, får du tillgång till våra bästa lokala tips och upplevelser – helt gratis. Alltid till samma pris som om du bokat det själv. Spara bortkastad tid och boka ditt boende med någon som har koll på läget.

Odette Ryan
14/10/2018
Salomé B
04/08/2018
Nicolas Pignol
18/12/2017
Bryan Torien
30/11/2018
Peleg Atar
21/08/2016
Boka direkt och få en biljett till Taffelberget

ELLER


Läs om vår prisgaranti

STANDARD

Alla deras boenden erbjuder hög standard (4-stjärnigt). Givetvis varierar det utifrån hur mycket du är villig att betala men säkert är att du alltid får tillgång till Kapstadens kanske hetaste kvarter – De Waterkant. Här väntar topprestauranger och otroliga takbarer. Dessutom erbjuder de flesta av deras hus takterrass med pool och en utsikt bestående av Kapstadens mest spektakulära vyer.

Alla boenden har fullt utrustade kök, tvätt- samt diskmaskin och erbjuder WiFi. Dessutom ingår städning och utförs sex dagar i veckan.

Passar för familjer, sällskap och ensamvargen då de erbjuder rum för 1–10 personer.

HUSEN

De Waterkant Cottages erbjuder 26 hus fyllda med olika lösningar. Och att gå igenom alla, hade inte varit roligt för någon. Därför har vi valt att ge några exempel på de boenden vi anser erbjuder mest. Det skall trots allt vara enkelt att välja boende.

Husen skiljer sig från varandra i inredning: Bayview Terrace 2 inleder med en modern stil medan de övriga två erbjuder en mer traditionell stil. Gemensamt erbjuder de ett otroligt soldäck med spektakulära vyer. Koppla av i utomhus-Jacuzzin samtidigt som du avnjuter ditt nya favoritvin.

Efter välbehövlig avkoppling, kan du tända grillen och fortsätta spana ut över bergen, havet eller stadens fascinerande byggnader. Perfekt för dig som vill koppla av tillsammans med vänner, släkt eller familj.

Hus i Kapstaden, 4 Bayview Terrace

 • Tre sovrum, 6 personer
 • Pool och utomhus-jacuzzi med utsikt över Taffelberget
 • Åt andra hållet – utsikt över Waterfront och havet. 
 • Solterrass
 • Grill

Hus i Kapstaden, 4 Bayview Terrace

 • Tre sovrum, 6 personer 
 • Pool, terrass och stora ytor
 • Utsikt över horisonten och turistens dröm: Waterfront 
 • Perfekt för större sällskap som vill ha privata utrymmen. 
 • Grill

Hus i Kapstaden, 7 Bayview Terrace

 • Tre sovrum, 6 personer 
 • Pool och terrass med utsikt över horisonten, De Waterkant och Waterfront
 •  Traditionell inredning i en modern och lyxig tappning 
 • Grill 
 • Perfekt för sällskap som söker privata utrymmen och platser att umgås på

Gemensamt erbjuder Loader Streets boenden otroliga terrasser och utsikter. Det här är perfekt för större sällskap som värdesätter avkoppling tillsammans med pool, vänner och en utsikt mot ett av världens sju underverk – Taffelberget. Vilken du för övrigt kan beskåda samtidigt som du duschar på terrassen. 

 

2 Loader Street, Kapstaden

 • Fyra sovrum, åtta personer.
 • Utsikt mot Taffelberget åt ett håll, staden och havet åt det andra 
 • Pool utanför sängen, hoppa direkt till morgondoppet
 • Massiv takterrass med pool samt utsikt över staden, Taffelberget och havet
 • Grill

10 Loader Street, Kapstaden

 • Tre sovrum, sex personer
 • Stor terrass med utomhusdusch och utsikt mot Taffelberget 
 • Pool med utsikt över staden, havet och Taffelberget
 • Traditionell inredning kryddad med modern elegans
 •  Grill  

ATMOSFÄR

Glid upp till taket i badrocken, släng av den och glid ner i utomhus-jacuzzin. Där känner du bekymren rinna av dig och blicken lyfts mot den solklara himlen. 

Där ser du en fågel sväva förbi, vars resa du slappt följer med blicken. Den seglar över Taffelberget, dyker ner mot staden och svävar sedan vidare ut mot horisonten. I symbios känner du vardagsstressen rinna av dig och livet känns plötsligt väldigt fritt.

LÄGE

Du bor i ett av Kapstadens hetaste kvarter – De Waterkant. Här finns några av stadens populäraste barer och restauranger; promenera 10 minuter bort och du kommer till Waterfront. Dessutom har du nära till stadens pulserande centrum, den avkopplande strandpromenaden och 20 minuter med taxi till stadens bästa stränder. Ett perfekt utgångsläge helt enkelt.

Så här tycker vi

De Waterkant Cottages erbjuder boenden för dig som är villig att spendera lite extra på semestern. 

Med det sagt, behöver kostnaderna inte springa iväg. Det är ett billigare alternativ till Camps Bays exklusiva villor men erbjuder en lyx av liknande standard. Du kan dessutom välja olika prisklasser och således får du tillgång till ett brett utbud, anpassat efter dina förutsättningar. 

Vi tycker att De Waterkant Cottages är perfekt för dig i ett litet större sällskap som vill njuta lika mycket utanför boendet som innanför.

De Waterkant Cottages

Varför boka med oss?

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Birgitta Andersson
Birgitta Andersson
Read More
"Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!"
Annett Attesjö
Annett Attesjö
Read More
"Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄSTA resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
Read More
Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med."
Ida B Olsson
Ida B Olsson
Read More
Dom var så fina, hjälpsamma och bra vid vår resa! Både innan, under och efteråt! Tack!!
 Lisa Jansson Linder
Lisa Jansson Linder
Read More
"Rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika, kunde inte vara mer nöjd och MyChoice ska ha all kredd för det. Proffsigt, flexibelt och underbart vänliga människor som gjort vår upplevelse till ett minne för livet."
Michael Murphy
Michael Murphy
Read More
Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends.
Annica Nyholm
Annica Nyholm
Read More
"Tack vare Dennis MyChoice Sydafrika fick vi en välplanerad resa med underbart boende på fler vackra ställen efter kusten och avslutade med några dygn i Cape Town / Camps Bay. Bästa betyget är att vi redan nu vill planera ny resa i framtiden och kommer varmt rekommendera våra vänner som har fått tagit del av vår resa, att ta hjälp av Er!"
 Micke Becker
Micke Becker
Read More
"All the credits goes to MyChoice they are truely an super reliable company that goes the extra mile just to make sure everything runs perfect. I will always recommend this company to everybody that travels to South Afrika."
 Maria Capistrano
Maria Capistrano
Read More
"Best experience ever thanks to MyChoice Sydafrika!! Great service 👌👌👌"
 Maja Molin
Maja Molin
Read More
"Dom kan dessa människor!! Precis hemkommen från Sydafrika med en massa härliga minnen. Restaurangerna! Vingården! Motorcykelfärden där jag fick åka sidovagn längst kusten! En glad Dennis som möter upp, lyssnar, fixar! Ska ni till Sydafrika - kolla med Dennis så får ni en oförglömlig resa och ni riskerar inte att missa något 👍🏼"
Tobias Ahlström
Tobias Ahlström
Read More
"Kunde aldrig planerat 2 bättre veckor i Sydafrika än vad Dennis på my choice ordnade till oss! Kan starkt rekommendera för dem som planerar att resa till Sydafrika 6/5 möjliga stjärnor."
Marie Vejde
Marie Vejde
Read More
"Stort TACK MyChoice Sydafrika för en av de bästa resorna ever!!!! Vi njöt från början till slut av den skräddarsydda resan. Tack för alla tips på lokala marknader, häftiga restauranger, härliga utflykter, mysiga Guest House etc... Helt enkelt PERFEKT!!! Mycket bra fördelning mellan Kapstaden, vindistrikt och Safari. Blev nästan som 3 resor i en resa."
Martin Nørregård
Martin Nørregård
Read More
"I am really impressed by MyChoice Sydafrika and the whole team. They literally managed to book one of my best vacations ever, tailor-made for my needs and everything done with excellent service and in a great spirit and at a very low cost, 5 stars from here! :)"
Emma Björkman
Emma Björkman
Read More
"Att kunna skräddarsy en resa efter sina egna önskemål och ha ett bollplank ifrån början till slut var fantastiskt. Ett stort tack till Dennis och My Choice för ovärderlig service och expertis inför vår viktiga bröllopsresa! Rekommenderar er varmt att kontakta dem för era viktiga resor!"
Pelle Lindgren
Pelle Lindgren
Read More
"Boka via MyChoiceTravel!! Blir det inte bra är det ditt eget fel 😉 We will be back!!!"
Sofie Hyllén
Sofie Hyllén
Read More
"MyChoice has the perfect combination of expert knowledge and complete service minded people working for them. Quality all the way for less money than a lot of bigger operators. Excellent business idea to book however much or little that the guests wants. Thank you!"
Barbro Trum
Barbro Trum
Read More
"Vi fick de bästa tipsen och personlig service som gav oss en resa med många minnen och längtan att komma tillbaka!! Tack"
Håkan Karlsvärd
Håkan Karlsvärd
Read More
"MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika."
Previous
Next