Hyra hus i Kapstaden

Hyra hus i Kapstaden? Tänk på det här

För dig som vill hyra hus i Kapstaden, kan det kännas som en djungel. Många villor kan vid första anblick kännas onödigt dyra och överflödiga med lyx. Faktum är att det inte behöver bli dyrare än ett vanligt rum på hotell. Om du vet hur du skall gå till väga. Då är det tur att känna någon som bor i Sydafrika och kan klimatet. Någon som oss.

Precis som när du väljer kläder, är det första steget att hitta rätt form och storlek. 
Får jag plats i den där? Kommer jag kunna göra de aktiviteter jag vill göra? 
I det läget kan du se oss som en skräddare med över 20 års erfarenhet. Vi vet vad som passar. Och passar det inte, skräddarsyr vi något nytt till dig – med rätt passform.

Kännetecken på att du bör hyra ett hus i Kapstaden

  • Ni är en familj eller sällskap som vill ha mellan 3 och 5 sovrum.
  • Du värdesätter faciliteter som pool, terrass, grill, tvätt- och diskmaskin.
  • Du gillar stora, lyxiga ytor med toppmodern inredning.

Redan bestämt dig? Klicka på boenden i Kapstaden och boka din drömvilla med oss. Då får du tillgång till våra lokala kunskaper och smultronställen i närheten av ditt boende.

Vart i Kapstaden skall jag bo?

En villa i Kapstaden passar alltså dig som gillar att ha svängrum och är en familj eller större sällskap. Faktum är att om ni är ett större gäng, exempelvis två familjer, brukar en lyxig villa inte kosta mer än rum på ett hotell. Men ni får så mycket mer.

Det här erbjuder ett hus i Camps Bay

  • Avkopplad strandmiljö ett stenkast från havet
  • Utsikt mot havet eller bergen
  • Promenadavstånd till restaurangstråket längs stranden

Det här erbjuder ett hus i centrala Kapstaden

  • Avkopplad miljö med närhet till pulserande stadsliv
  • Promenadavstånd till V&A Waterfront och prisade restauranger
  • Nära till havet, stadslivet och Taffelberget

Om du vill hyra hus i Kapstaden med färre än 3 sovrum, rekommenderar vi en lägenhet.

Hyra hus i Camps Bay, Kapstaden

Hur är det att hyra hus i Kapstaden?

Tänk dig att vakna upp varje morgon och nästan kunna smaka havets närvaro. Du stiger upp, strosar bekymmerslöst runt i det gigantiska sovrummet, vidare ner till köket för att hämta upp din morgonkopp. Du slår dig ner i poolen där du tillsammans med solen, kaffet och atmosfärens lugn, gör din kropp och sinne redo för dagen.

Därför skall du hyra av en villaförmedlare

För ett företag handlar det om att behålla ett gott rykte och se till att allting sker enligt protokoll. De har vissa skyldigheter och kontrakt att följa. För en privatperson är det annorlunda. Vi anser att det är mycket kvalitetssäkrare att hyra via företag. Därför väljer vi enbart att erbjuda dig vår katalog av testade villaförmedlare.

När du bokar ditt boende med oss, får du tillgång till vår service och expertis – 24 timmar om dygnet. Vi hjälper dig vid eventuella frågor och ser till att din semester blir exakt så bra som du vill ha den. Och bättre därtill.

Hyr ett hus i Kapstaden tillsammans med oss

Vi har bott här ett tag och inspekterat boenden ännu längre. Vi vågar säga att vi vet vad som funkar för en lyckad semester. Hör av dig och berätta hur ditt drömboende ser ut. Så ser vi till att det blir verklighet. Välkommen hem till oss.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Resa till Sydafrika? Kolla med oss, vi bor här!

Med Sydafrika som hem i över 20 år har vi hunnit testa och upplevt det mesta för att se vad som håller måttet. Vi hjälper dig att planera din Sydafrikaresa för att just du ska få ett minne för livet. 

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Previous
Next

Fler restips

Safari, konferensresa Sydafrika
MyChoice

Konferensresa till Sydafrika

Du söker en konferensresa till Sydafrika, kanske någon annanstans. Oavsett bör den erbjuda en bra omgivning för möten, bättre miljöer utanför, men framförallt – ge

Bästa tiden att åka till Sydafrika
MyChoice

Bästa tiden att åka till Sydafrika

När är bästa tiden att åka till Sydafrika? Landet är fantastiskt året om. Här finns det en uppsjö av aktiviteter att göra, restauranger att äta