Emma & Marcus bröllopsresa Sydafrika 2019

Bröllopsresa Sydafrika: därför är vårt hem bäst

Oavsett hur långt ni har kommit på er kärleksresa, gift sig eller ej, är bröllopsresan oftast en belöning för allt hårt slit. Ungefär som romansernas studentfest, fast av lugnare karaktär. Då är det skönt att ha någon som sköter planeringen, tar hand om era gäster och ser till att allting blir perfekt – så att ni enbart kan fokusera på varandra under resan. Dessutom helt gratis.

Många drömmer om en bröllopsresa – eller ett giftermål – där de hand i hand, får strosa barfota tillsammans på en strand i takt med solnedgången. När mörkret slutligen faller: krypa in i en mysig strandvilla och låta sig hypnotiseras till sömn av vågornas brus. Vad många däremot inte vet, är att Sydafrika erbjuder allt detta – och mer därtill.

Bröllopsresa: Därför skall du välja Sydafrika

Sydafrika är variationernas land: här kan du stå på en bergstopp på morgonen och paddla kajak med valar på eftermiddagen (eller vice versa). Således kan det ses som den perfekta bröllopsresan eftersom du packar in flera resor i en. Du behöver inte längre kompromissa mellan natur- eller strandliv; vin- eller hälsoresa, Frankrike eller paradisöar i Asien – Sydafrika erbjuder allt. Dessutom fungerar det året om och till ett rimligt pris (även fast pris aldrig skall vara ett hinder på din bröllopsresa).

Som exempel på en bröllopsresa i Sydafrika: Kan du välja att gifta dig på en lummig vingård, där ditt favoritvin aldrig är mer än en vinkning bort. Efter bröllopsfesten, kan ni fira vidare med safari och tillsammans spana efter The Big Five. Sedan avslutar ni givetvis med en drink i solnedgången – mitt i bushen.

Föredrar du vita stränder och det simpla livet: finns här fullt med möjligheter. Sydafrika är känt för sina stränder och ett bröllop i solnedgången garanterar dig den perfekta bröllopsbilden. Passa även på att bryta traditionerna med att ha bröllopsdansen på stranden, omgivna av havet och era närmsta vänner. Spendera nästa dag med att paddla kajak bland valar och delfiner, hälsa på pingvinerna och avsluta sedan med en drink uppe på ett av världens sju underverk – Taffelberget.

Emma & Marcus bröllopsresa i Sydafrika

Vad vet vi om bröllopsresor i Sydafrika?

Vi har själva gift oss i Sydafrika och har under våra 20 år i södra Afrika i princip gjort allt inom bröllopsresor. Allt från småskaliga ceremonier till pompösa bröllop: från skräddarsydda ”mini-moons” till påkostade smekmånader. Och vi gör det alltid efter dina önskemål. Dessutom helt gratis, när du väljer att boka er bröllopsresa i Sydafrika med oss.

Slipp kasta pengar på överbetalda bröllopsplanerare. Vila från att bli överösta med frågor från gäster och spendera timmar på att hitta rätt boende i Sydafrika. Vi löser allt åt er – från vigseln till smekmånaden. Det här är trots allt er tid. Och vi vill göra allt i vår makt för att det förblir så.

Emma & Marcus med familj under deras bröllopsresa i Sydafrika

Vi gifter oss

Nyligen gifte sig MyChoice egna Emma i Sydafrika. Där styrde hon ihop sitt egna bröllop; flög hit vänner, släkt och familj. Fixade boende, bokade plats, vigsel – allt. Och kanske är det just därför det blev så bra som det blev.

Vigseln hölls på en gård, ute på Sydafrikas romantiska landsbygd – med grönska och berg som vittnen. Tillsammans med vänner, släkt och familj sa de ”Ja” till varandra och Emma blev till fru. Efter en lyckad vigsel, och än mer lyckad fest, anordnade hon resor och boenden åt sina gäster runt om i landet.

Exempelvis fick svärföräldrarna uppleva Garden Route med dess magiska natur. Syskonen fick testa lyckan på safari och bo på safarilodge. Och för föräldrarna, som inte ville åka för långt från sin nygifta dotter, sydde hon ihop en resa i Kapstaden – pyntad med upplevelser och otrolig mat.

Emma & Marcus familj på vingård under deras bröllopsresa i Sydafrika

Såhär fixar du den perfekta bröllopsresan till Sydafrika

Emmas bröllop är för oss ett kvitto på hur bra ett bröllop kan bli i Sydafrika. Det är inte det första någon från MyChoice anordnar och definitivt inte det sista. Det finns trots allt ingen skönare känsla än att styra ihop ett lyckat bröllop; både åt sig själv och sina gäster. Vi vet, vi har gjort det ett par gånger.

Låt någon med det bästa receptet baka din bröllopsresa i Sydafrika. Hör av dig till oss med dina bröllopsplaner, så ser vi till att det blir exakt så bra som du har tänkt det – och mer därtill.

Fortfarande osäker? Titta då på Dennis bröllopsvideo. Vi hörs sen.

Kolla med Dennis om du ska resa till Sydafrika

Resa till Sydafrika? Kolla med oss, vi bor här!

Med Sydafrika som hem i över 20 år har vi hunnit testa och upplevt det mesta för att se vad som håller måttet. Vi hjälper dig att planera din Sydafrikaresa för att just du ska få ett minne för livet. 

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
“Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice.”
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
“Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️”
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
“We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!”
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
“Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer”
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
“Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa”
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
“Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!”
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
“We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!”
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
“Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse”
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
“Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!”
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
“Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss.”
Previous
Next

Fler restips

Valsafari i Sydafrika
MyChoice

Hermanus – din valsafari i Sydafrika

Vandring, vingård och valsafari i Sydafrika – den lilla kuststaden Hermanus levererar förstklassiga äventyr för livsnjutaren.   Längs Sydafrikas södra kust, cirka 1,5h bilfärd från