Emma & Marcus bröllop i Sydafrika 2019

Bröllopsresa: Därför är Sydafrika bäst

Oavsett hur långt ni har kommit på er kärleksresa, gift sig eller ej, är bröllopsresan oftast en belöning för allt hårt slit. Ungefär som romansernas studentfest, fast av lugnare karaktär. Då är det skönt att ha någon som sköter planeringen, tar hand om era gäster och ser till att allting blir perfekt – så att ni enbart kan fokusera på varandra under resan. Dessutom helt gratis.

Många drömmer om en bröllopsresa – eller ett giftermål – där de hand i hand, får strosa barfota tillsammans på en strand i takt med solnedgången. När mörkret slutligen faller: krypa in i en mysig strandvilla och låta sig hypnotiseras till sömn av vågornas brus. Vad många däremot inte vet, är att Sydafrika erbjuder allt detta – och mer därtill.

Därför skall du välja Sydafrika

Sydafrika är variationernas land: här kan du stå på en bergstopp på morgonen och paddla kajak med valar på eftermiddagen (eller vice versa). Således kan det ses som den perfekta bröllopsresan eftersom du packar in flera resor i en. Du behöver inte längre kompromissa mellan natur- eller strandliv; vin- eller hälsoresa, Frankrike eller paradisöar i Asien – Sydafrika erbjuder allt. Dessutom fungerar det året om och till ett rimligt pris (även fast pris aldrig skall vara ett hinder på din bröllopsresa).

Som exempel: Kan du välja att gifta dig på en lummig vingård, där ditt favoritvin aldrig är mer än en vinkning bort. Efter bröllopsfesten, kan ni fira vidare med safari och tillsammans spana efter The Big Five. Sedan avslutar ni givetvis med en drink i solnedgången – mitt i bushen.

Föredrar du vita stränder och det simpla livet: finns här fullt med möjligheter. Sydafrika är känt för sina stränder och ett bröllop i solnedgången garanterar dig den perfekta bröllopsbilden. Passa även på att bryta traditionerna med att ha bröllopsdansen på stranden, omgivna av havet och era närmsta vänner. Spendera nästa dag med att paddla kajak bland valar och delfiner, hälsa på pingvinerna och avsluta sedan med en drink uppe på ett av världens sju underverk – Taffelberget.

Emma & Marcus gifter sig i Sydafrika

Vad vet vi om bröllop?

Vi har själva gift oss i Sydafrika och har under våra 20 år i södra Afrika i princip gjort allt inom bröllopsresor. Allt från småskaliga ceremonier till pompösa bröllop: från skräddarsydda ”mini-moons” till påkostade smekmånader. Och vi gör det alltid efter dina önskemål. Dessutom helt gratis, när du väljer att boka med oss.

Slipp kasta pengar på överbetalda bröllopsplanerare. Vila från att bli överösta med frågor från gäster och spendera timmar på att hitta rätt boenden. Vi löser allt åt er – från vigseln till smekmånaden. Det här är trots allt er tid. Och vi vill göra allt i vår makt för att det förblir så.

Emma & Marcus Bröllopsresa i Sydafrika

Vi gifter oss

Nyligen gifte sig MyChoice egna Emma i Sydafrika. Där styrde hon ihop sitt egna bröllop; flög hit vänner, släkt och familj. Fixade boende, bokade plats, vigsel – allt. Och kanske är det just därför det blev så bra som det blev.

Vigseln hölls på en gård, ute på Sydafrikas romantiska landsbygd – med grönska och berg som vittnen. Tillsammans med vänner, släkt och familj sa de ”Ja” till varandra och Emma blev till fru. Efter en lyckad vigsel, och än mer lyckad fest, anordnade hon resor och boenden åt sina gäster runt om i landet.

Exempelvis fick svärföräldrarna uppleva Garden Route med dess magiska natur. Syskonen fick testa lyckan på safari och bo på safarilodge. Och för föräldrarna, som inte ville åka för långt från sin nygifta dotter, sydde hon ihop en resa i Kapstaden – pyntad med upplevelser och otrolig mat.

Såhär fixar du den perfekta bröllopsresan till Sydafrika

Emmas bröllop är för oss ett kvitto på hur bra ett bröllop kan bli i Sydafrika. Det är inte det första någon från MyChoice anordnar och definitivt inte det sista. Det finns trots allt ingen skönare känsla än att styra ihop ett lyckat bröllop; både åt sig själv och sina gäster. Vi vet, vi har gjort det ett par gånger.

Låt någon med det bästa receptet baka din bröllopsresa. Hör av dig till oss med dina bröllopsplaner, så ser vi till att det blir exakt så bra som du har tänkt det – och mer därtill.

Fortfarande osäker? Titta då på Dennis bröllopsvideo. Vi hörs sen.

Resa till Sydafrika? Kolla med oss, vi bor här!

Med Sydafrika som hem i över 20 år har vi hunnit testa och upplevt det mesta för att se vad som håller måttet. Vi hjälper dig att planera din Sydafrikaresa för att just du ska få ett minne för livet. 

Från våra resenärer

Birgitta Andersson
Birgitta Andersson
Read More
“Vi har haft en helt makalös drömresa! Stort tack till er för fantastisk planering och engagemang! Vi kan med glädje rekommendera era tjänster. TACK SÅ HJÄRTLIGT!”
Annett Attesjö
Annett Attesjö
Read More
“Vår resa till Sydafrika som MyChoice knöt ihop är den ABSOLUT BÄSTA resan jag gjort! Tack igen för en helt otrolig upplevelse!”
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
Read More
Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
Read More
“Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med.”
Ida B Olsson
Ida B Olsson
Read More
Dom var så fina, hjälpsamma och bra vid vår resa! Både innan, under och efteråt! Tack!!
 Lisa Jansson Linder
Lisa Jansson Linder
Read More
“Rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika, kunde inte vara mer nöjd och MyChoice ska ha all kredd för det. Proffsigt, flexibelt och underbart vänliga människor som gjort vår upplevelse till ett minne för livet.”
Michael Murphy
Michael Murphy
Read More
Thank you so much for making this the best trip ever! We can and will highly recommend MyChoice to our friends.
Annica Nyholm
Annica Nyholm
Read More
“Tack vare Dennis MyChoice Sydafrika fick vi en välplanerad resa med underbart boende på fler vackra ställen efter kusten och avslutade med några dygn i Cape Town / Camps Bay. Bästa betyget är att vi redan nu vill planera ny resa i framtiden och kommer varmt rekommendera våra vänner som har fått tagit del av vår resa, att ta hjälp av Er!”
 Micke Becker
Micke Becker
Read More
“All the credits goes to MyChoice they are truely an super reliable company that goes the extra mile just to make sure everything runs perfect. I will always recommend this company to everybody that travels to South Afrika.”
 Maria Capistrano
Maria Capistrano
Read More
“Best experience ever thanks to MyChoice Sydafrika!! Great service 👌👌👌”
 Maja Molin
Maja Molin
Read More
“Dom kan dessa människor!! Precis hemkommen från Sydafrika med en massa härliga minnen. Restaurangerna! Vingården! Motorcykelfärden där jag fick åka sidovagn längst kusten! En glad Dennis som möter upp, lyssnar, fixar! Ska ni till Sydafrika – kolla med Dennis så får ni en oförglömlig resa och ni riskerar inte att missa något 👍🏼”
Malin Trollnäs
Malin Trollnäs
Read More
“Top service! Thank you!!”
Tobias Ahlström
Tobias Ahlström
Read More
“Kunde aldrig planerat 2 bättre veckor i Sydafrika än vad Dennis på my choice ordnade till oss! Kan starkt rekommendera för dem som planerar att resa till Sydafrika 6/5 möjliga stjärnor.”
Marie Vejde
Marie Vejde
Read More
“Stort TACK MyChoice Sydafrika för en av de bästa resorna ever!!!! Vi njöt från början till slut av den skräddarsydda resan. Tack för alla tips på lokala marknader, häftiga restauranger, härliga utflykter, mysiga Guest House etc… Helt enkelt PERFEKT!!! Mycket bra fördelning mellan Kapstaden, vindistrikt och Safari. Blev nästan som 3 resor i en resa.”
Martin Nørregård
Martin Nørregård
Read More
“I am really impressed by MyChoice Sydafrika and the whole team. They literally managed to book one of my best vacations ever, tailor-made for my needs and everything done with excellent service and in a great spirit and at a very low cost, 5 stars from here! :)”
Emma Björkman
Emma Björkman
Read More
“Att kunna skräddarsy en resa efter sina egna önskemål och ha ett bollplank ifrån början till slut var fantastiskt. Ett stort tack till Dennis och My Choice för ovärderlig service och expertis inför vår viktiga bröllopsresa! Rekommenderar er varmt att kontakta dem för era viktiga resor!”
Pelle Lindgren
Pelle Lindgren
Read More
“Boka via MyChoiceTravel!! Blir det inte bra är det ditt eget fel 😉 We will be back!!!”
Sofie Hyllén
Sofie Hyllén
Read More
“MyChoice has the perfect combination of expert knowledge and complete service minded people working for them. Quality all the way for less money than a lot of bigger operators. Excellent business idea to book however much or little that the guests wants. Thank you!”
Barbro Trum
Barbro Trum
Read More
“Vi fick de bästa tipsen och personlig service som gav oss en resa med många minnen och längtan att komma tillbaka!! Tack”
Håkan Karlsvärd
Håkan Karlsvärd
Read More
“MyChoice (Dennis) har ordnat två resor åt oss i Sydafrika, fantastisk service och rekommendationer för bästa möjliga upplevelse i Sydafrika.”
Previous
Next