Category:

En riktig lyxresa i Sydafrika med Kapstaden, vindistrikten och safari i Kruger. För dig som gillar att njuta av livets goda och samtidigt vill se en bit av Sydafrikas vackraste utbud.

Fr. 44 900 kr / person

Vad ingår i priset?


Läs om vår prisgaranti

Kapstaden

Dag 1-6

Ni bor på ett 5-stjärnigt lyxhotell i fantastiska Camps Bay, med gångavstånd till stranden och Camps Bays restaurang- och barstråk. Härifrån kan ni både välja att slappna av och bara vara, relaxa på stranden eller vid poolen, alternativt ge er ut på alla de äventyr och upplevelser som Kapstaden har att erbjuda.

Previous
Next

Efter nattflyg från Europa (Flyg till Sydafrika) landar ni i Kapstaden på morgon eller förmiddag. Vi ordnar transfer till ert boende.

Vi svänger förbi på en kaffe efter att ni har checkat in, för att gå igenom resan, eventuella frågor och välkomna er till Sydafrika såklart. Dagarna i Kapstaden kan spenderas precis så lugna eller fartfyllda som ni önskar, låt oss veta vad ni gillar, så hjälper vi er planera.

Previous
Next
Previous
Next
Previous
Next

Vindistrikten

Dag 6-9

Efter citylivet är det dags att bege er inåt landet till vindistrikten. Vår personliga favorit är den lilla intima byn Franschhoek som ligger ungefär en timma med bil från Kapstaden. Väl framme checkar ni in på ert 5-stjärniga lyxhotell, som är ett riktigt guldkorn i byn.

Previous
Next

Vi ordnar transfer och bokar gärna in er på en riktig fin vinlunch i Stellenbosch på vägen. Vill ni hellre åka helikopter från Kapstaden till Fraschoek och njuta av vyerna från luften, då går det att ordna. Väl framme väntar tre dagar av god mat och vin i världsklass. Vi bokar gärna en privat tur med en kunnig vinexpert åt er för den bästa upplevelsen. Franschhoek har även ett grymt utbud på bra “fine dining” och några av Sydafrikas absoluta restauranger.

Safari i Kruger

Dag 9-11

  • Två safariturer per dag
  • Måltider ingår
  • Pool

Nu är det dags att flyga norrut till Krugerområdet. Ni kommer att bo på en 5-stjärnig lyxlodge mitt i reservatet Sabi Sands, vilket är ansett som Sydafrikas bästa reservat med hög koncentration av leopard.

Previous
Next

Mätta och belåtna efter några dagar i vindistrikten är det nu dags att flyga inrikes till norra delen av landet för resans sista etapp: safari. Ni flyger hela vägen in i bushen och blir sedan upphämtade för transport på hjul sista biten fram till lodgen. Boende på denna lyxlodge inkluderar alla måltider, dryck och Game Drives som det heter, safariturer med en Ranger och Tracker alltså. Under dessa dagar kan ni slappna av helt och hållet, ni blir uppassade dygnet runt och får njuta av Sydafrikas fantastiska djur och natur.

Previous
Next

DAG 1-6: Kapstaden

DAG 6-9: Vindistrikten

DAG 9-11: Safari i Kruger

VÄLKOMMEN HEM TILL OSS

Prisgaranti – läs mer!

Sydafrika-tips

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Från våra resenärer

Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Sirpa Persson
Sirpa Persson
13 april
Read More
"Vi är så nöjda med all hjälp vi fick med att planera vår semester i Sydafrika. Emma på MyChoiceSouthAfrica hjälpte oss att planera och boka hela resan. Hon bokade guider, hotell och kom med förslag på aktiviteter på varje ställe. Vi blev mycket väl bemötta i Sydafrika och servicen var utmärkt! Vi vill verkligen rekommendera MyChoiceSouthAfrica och tacka för ett riktigt lyckat arrangemang! 🤩🤩🤩🤩🤩 Tusen tack från Sointu, Lars-Erik, Ronny och Sirpa"
Axel Dahlqvist
Axel Dahlqvist
26 mars
Read More
"Thank you so much for your excellent service and expertise! Me and my partner really got the most out of our trip to South Africa this March thanks to MyChoice. They helped us plan and book our two weeks long journey exactly the way we wanted it and were really flexible and responsive in the process. Would absolutely recommend their service to anyone visiting this wonderful country. We will for sure reach out to MyChoice again whenever we are coming back!"
Emma Leiderth
Emma Leiderth
24 mars
Read More
"We are so pleased with MyChoise during our 2,5weeks in SA! You managed to make a dream trip for everyone in the family, from the youngest 10years old boy till Grandfather, 74years old. We can really recommend MyChoise to everyone who would like too see this beautiful country! Thank´s a lot again for making this trip so special!"
Lasse Ahlqvist
Lasse Ahlqvist
11 mars
Read More
"Tack Dennis och Mychoice Travel! Vi valde att göra en ”resa i resan”, Dennis gjorde ett fantastiskt jobb och hjälpte oss med att planera en av våra tre veckor. Vi fick med oss så mycket från den här veckan och vi kommer vid nästa besök i Sydafrika definitivt att åka tillbaka i området för ännu fler härliga upplevelser. Allt detta har vi MyChoice Travel att tacka för! Anneli och Lasse"
Elisabeth Hjärtmyr
Elisabeth Hjärtmyr
19 februari
Read More
"Andreas på MyChoice! Vilken service! Så många bra tips. Tryggt både före och under resan. Vi återkommer!"
Johanna Unghanse
Johanna Unghanse
14 januari
Read More
"Stort tack för all hjälp och inspel som vi fick av er! Resan var så lyckad och vi hann med i princip allt vi ville göra. Kapstaden gjorde verkligen intryck på oss och det var verkligen en plats man skulle vilja återkomma till. Input till er är att vi tycker ni gjorde ett superbra jobb och hela tiden levererade snabbt och hög service samt oerhört lätta att kommunicera med. Ovärderligt med tipset om Richard District Six – det var helt fantastiskt och vilken otrolig person. Gjorde djupt intryck på oss."
Previous
Next

Fler Sydafrikaresor