Prisgaranti

Få våra bästa tips

Svensktalande

Vi bor här

Välj guest house i Kapstaden som passar dig.

Guest house är ett personligare alternativ till hotell med skillnaden att de inte serverar lunch eller middag. Oftast är det lite mindre med färre rum, vilket skapar en mer genuin och intim atmosfär. Framförallt väldigt prisvärt.

Standarden kan variera på många guest house i Kapstaden, och vi har därför handplockat våra favoriter där du garanterat kommer trivas.

OBS! Detta är bara ett axplock av alla de guest house som vi erbjuder i Kapstaden. Skicka en förfrågan så återkommer vi med förslag.

1

Välj guest house i Kapstaden

2

Boka direkt

3

Få våra lokala tips

Biljett till Taffelberget på köpet!

Wilton Manor guesthouse Kapstaden

Wilton Manor Guesthouse

Om du söker ett prisvärt boende, perfekt för familjen och med mycket afrika-känsla, sluta leta. Här är Wilton Manor – det genuina alternativet.
Beta Beach Guest House i Camps Bay, Kapstaden

Beta Beach Guest House

Guest House i Camps Bay för dig som vill känna på ett liv i lyx men inte bli ruinerad; som vill starta sin dag med frukost på stranden eller i en solstol med ändlös horisont som bakgrund. Ett perfekt boende för dig som vill ha en lyckad semester.
Poolen på Rosedene Guesthouse, ett mysigt boende i Sydafrika

Rosedene Guest House

Ett Guest House i Kapstaden fyllt med palmer, växter och magnifik utsikt. Simma i poolen eller koppla av i den allmänna trädgården med utsikt över Kapstaden, havet och Taffelberget. Perfekt för dig som vill ha nära till staden men komma hem till en lugn miljö.
Søvn Guesthouse i Camps Bay

Søvn Guesthouse Camps Bay

Färgstark afrikansk stil blandat med skandinavisk lyx. Här är ett Guest House i Camps Bay för dig som vill ha havsutsikt, gångavstånd till stranden och förstklassiga restauranger.

Letar du efter något annat?

Varför boka med oss?

Få mer för pengarna

  • Spara tid – du får alltid samma pris hos oss, som du bokat själv.
  • Reseplanering ingår.
  • Få tillgång till unika tips och lokala pärlor. Helt gratis.
  • Res som du vill – antingen färdigt paket eller skräddarsytt.

Få oss på köpet

  • Vi bor här. Och som gäst, gör vi allt för att du skall trivas.
  • Slipp krångel – vi hjälper dig på plats. Oavsett tidpunkt.
  • Vi välkomnar dig i Kapstaden.​
  • Du pratar alltid med någon av våra resespecialister.

Få ut mer av resan

  • Riskera inget. Med 20 år i södra Afrika, vet vi vad som funkar.
  • Du får tillgång till alla våra partners i landet.
  • Alla resor och boenden är kvalitetssäkrade.
  • Missa inget med vårt bibliotek av upplevelser och restips.

Från våra resenärer

Camilla Sundström
Camilla Sundström
21 december
Read More
"Tack Andreas på MyChoice för superfin service inför, under och efter vår resa. Andreas lyssnade av oss och våra önskemål på ett mycket bra sätt. Just det där lilla extra och personliga i servicen gör så stor skillnad; förstod direkt vilken typ av boende vi ville ha, inga stora hotell utan charmiga guesthouse, galet bra tips på restauranger, vågade avråda när vi försökte knö in för mycket i schemat. Vi hann ändå med vindistrikten, safari och Kapstaden på dryga veckan. Vi rekommenderar varmt MyChoice Sydafrika."
Jacqueline Sjösten
Jacqueline Sjösten
13 december
Read More
"Jag som själv driver en resebyrå vet hur viktigt det är med en genuin och kompetent reseledare. Jag är ofantligt nöjd med Dennis och hans personal på My Choice Sydafrika och mina kunder likaså. Ni gör ett fantastisk jobb och tar fram det bästa i varje resa utifrån kundens önskningar. 👌👌"
Kerstin Hacksell Gavralidis
Kerstin Hacksell Gavralidis
23 november
Read More
"Tack Emma och MyChoice för en underbar resa! Fantastiska boenden på guesthouses, många bra tips på aktiviteter och restauranger gjorde detta till oförglömlig upplevelse!"
Allan Åberg
Allan Åberg
12 november
Read More
"Vi blev tipsade av kompisar som anlitat Andreas på MyChoice Sydafrika att för vår planerade resa till Kapstaden. De var mycket positiva till MyChoise. Trots höga förväntningar överträffade Andreas dem. Otroligt snabb, insiktsfull och personlig service till en kostnad som framstår som obefintlig. Både före och under resa fick vi då och då små frågor och tips. Detta sätt att boka resa är nytt för mig m,en jag kan verkligen rekommendera det helt och fullt!"
Katja Norström
Katja Norström
11 november
Read More
"Absolut bästa resebyrån om ni vill få en magisk upplevelse i och runtomkring Kapstaden. Duktiga, kunniga och supertrevliga! Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera MyChoice."
Carina Olsson
Carina Olsson
13 augusti
Read More
"Vi fick den bästa planeringen, bokning och support före, under och efter vår resa, av Dennis på MyChoice. På plats i Kapstaden fick vi också, vid vårt möte med Dennis, värdefulla förslag och tips som vi aldrig hade kunnat finna på egen hand. Alla förslag om t.ex. matställen var med utgångspunkt att vi skulle få möjlighet att kunna besöka och se olika delar av staden. Vi är så nöjda med vår resa och för all service vi fått från Dennis! Vi kan verkligen rekommendera My Choice."
Li Szczepanska
Li Szczepanska
2 juni
Read More
"Supertack till Emma och Dennis för all hjälp med planering och alla tips och råd, både inför och under resan! Utan er hjälp hade vår efterlängtade resa inte blivit så bra. Alla restauranger, guider och turer var toppen. Vi längtar redan tillbaka. Tack! ❤️"
Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
15 maj
Read More
"We had a great day-trip and visited 3 wineyards in Stellenbosch! Excellent service and communication during the booking and the guide we had in our 10-seat minivan was aswome!"
Lena Jansson
Lena Jansson
16 april
Read More
"Vi tog hjälp av MyChoice Sydafrika för våra fyra dagar i Kapstaden. Boende, transfer, utflykter och tips på aktiviteter ordnade de. Alltid snabba att svara på mina frågor och lätta att komma i kontakt med. Allt blev perfekt! Vi är jättenöjda! Lena och Christer"
Previous
Next