Restauranger och event Sydafrika

En värld av mat och upplevelser

Sydafrika bjuder på mycket mer än djur, natur och safari. Särskilt Kapstaden har en uppsjö av kulinariska läckerheter och är känd för att vara Sydafrikas ”matstad”. Dessutom bjuder staden på en mängd olika event året runt, särskilt under högsäsongen (sommaren) och framförallt runt jul och nyår. Om du vill besöka restaurangerna runt exempelvis Camps Bay eller Waterfront har man ofta tur med att få ett bord vare sig du bokar i sista stund eller bara dyker upp. Dessa områden är mer turisttäta vilket kan rädda dig en kväll när restaurangerna är fullbokade inne i centrum där locals väljer att äta. Beroende på vart du vill äta kan du behöva höra av dig flera månader i förväg. Har du hört om den där fantastiska restaurangen som du bara måste äta på rekommenderar vi att du letar upp hemsidan och skickar iväg en förfrågan så snart som möjligt efter att du har bokat biljetter till detta vackra land.

Jul och nyår

Detta gäller främst runt jul och nyår men även under resten av året och då framförallt om du är på besök under sommarmånaderna. Detsamma gäller för olika event i staden. När du kommer hit kan du ha hört om allt man kan göra här, som utomhusbio, konserter, safari, tours, hikes och mycket annat. Även om det finns mängder av saker att välja mellan gäller samma regler som med restaurangerna. Under högsäsongen är trycket högt och det är viktigt att försöka boka långt i förväg. Försök att ha en uppfattning om vad ni vill göra och besök hemsidor och leta efter information i förväg för att få ut så mycket som möjligt av er upplevelse. I den mån ni kan boka bör ni göra det och om inte annat är det bra att kolla runt på hemsidor för att få reda på öppettider, utbud och annan information.

Fråga oss, vi bor här.

Med Sydafrika som vår hem över 15 år har vi alltid uppdaterad koll på allt för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. När vi bokar din resa så får du vår service och lokalkännedom helt utan extra kostnad.

Välkommen hem till oss! /Dennis

FLER RESTIPS

 


HITTA DIN SYDAFRIKARESA:

FLER RESOR