Zipline

Läge: Elgin

Pris: Från R695/person

SKRIV EXEMPELVIS: Datum, antal personer, behov av transfer osv.  mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

INKLUDERAT I PRISET
  4 timmars zipline
  Introduktion av aktiviteten
  Utrustning (regnkläder vid behov)
  Lätt lunch
  Transfer i terrängfordon

895 ZAR / person

INKLUDERAT I PRISET
  4 timmars zipline
  Introduktion av aktiviteten
  Utrustning (regnkläder vid behov)
  Lätt lunch
  Transfer i terrängfordon

Upplevelser bokas efter att vi har bokat din resa och kostar alltid samma pris som när du bokar själv! Se vår PRISGARANTI

OM UPPLEVELSEN
Har du någonsin drömt om att glida genom luften från ett berg till ett annat? I Hottentots Hollands reservatet i Elgin kan det bli verklighet. Din Canopy Tour (zipline) börjar med en säkerhetsinstruktion följt av hjälp med din utrustning i receptionen. Efter det kommer ni att bli transporterade med ett terrängfordon till bergen och äventyret kan börja. Två instruktörer kommer vara med er och se till att allt går säkert och professionellt till. Under dessa timmar kommer du att flyga genom luften mellan 13 olika plattformar, över vattenfall och träd, samtidig som du får njuta av en fantastisk utsikt. Under dagens gång kommer dina instruktörer dela med sig av intressant fakta och historier om naturen och floran. Efter en kort promenad tillbaka till fordonet transporteras du tillbaka till receptionen där du kan njuta av en lättare lunch och smälta intrycken.

Denna aktivitet går även att göra i Tzitsikamma.

KAN KOMBINERAS MED

Denna aktivitet går utmärkt att göra från Kapstaden och som en del av resan längs Garden Route.

PASSAR FÖR

Adrenalinsökaren / Naturintresserade / Äventyraren

BRA ATT VETA

För den här aktiviteten rekommenderas att man är i hyfsad form eftersom du kommer behöva vandra ca 1 km till startpunkten och sedan tillbaka till bilen efter aktiviteten.
 Även om vajrarna kan transportera flera ton rekommenderas en maxvikt på 120 kg för att garantera att säkerhetsutrustningen sitter bekvämt.
Tyvärr är det inte tillåtet att åka zipline när man är gravid.
Upplevelsen är väderberoende och en sista bekräftelse görs samma dag.
Alla mellan åldrarna 5 och 75 år kan göra den här aktiviteten.
Bekväma skor rekommenderas.
Låt oss veta om du är i behov av transfers till och från aktiviteten. Vi erbjuder transfers till och från Kapstaden för er som behöver. Transfern tar cirka 1,5 - 2 timmar enkel väg.

LÄGE
Cape Canopy Tour ligger i Hottentots Hollands naturreservat i Elgin, cirka 1,5h-2h utanför Kapstaden.

[tb_google_map address="Forestry Rd,Sydafrika" zoom="12" height="280px"]

 

dennis_tipsbild


SÅ HÄR TYCKER VI
Man måste inte vara en äventyrlig galning för att göra denna aktivitet. Det kan se läskigt ut vid första anblick men när man kontrollerat glider runt mellan träden inser många att det faktiskt inte är så skrämmande. Detta imponerade nätverk som ger hela 4 timmar uppe i trädtopparna är en upplevelse som vi starkt rekommenderar.